Heless haljina s leptirima za lutku, 35-45 cm
143,90 Kn

Pretvorite svoju lutku u pravu vilu zahvaljujući ovim prekrasnim živopisnim haljinama s leptirovim krilima. Haljina je prikladna za lutke u veličini 35–45 cm. Imaju steznik s laganim rukavima i duginu suknju koja se sastoji od pojedinih dijelova potplata.

Heless mladoženjina odjeća za lutku, 35-45 cm
152,90 Kn

Koja djevojka nikad ne bi sanjala o velikom vjenčanju? Sada je vrijeme da svoju lutku pripremite za nezaboravno vjenčanje! Sada je vrijeme da pripremite vlastitu lutku za svog mladoženju! Izgledat će tako slatko na oltaru! Sada sve što trebate je reći slatko da i nova avantura može započeti.

Heless set jednoroga za lutku, 28-35 cm
161,40 Kn

Set za kupanje i zabavu na vodi dizajniran je za lutku veličine 28–35 cm. Sadrži prsten na napuhavanje s jednorogom, kupaći kostim s motivom jednoroga i cipele za plažu koje izgledaju poput Crocskyja.

Heless vjenčanica za lutku Bride, 35-45 cm
167,40 Kn

Koja djevojka nikad ne bi sanjala o velikom vjenčanju? Sad je vrijeme da je pripremite za svoju lutku! Odjenite joj snježno bijelu vjenčanicu, ukrasite kosu velom i idite s njom do mladoženje do oltara. Sada sve što trebate je reći slatko da i nova avantura može započeti.