High Peak toaletna torbica
62,22 Kn

Kvalitetna i priručna toaletna torba High Peak iz izdržljivog materijala s PU premazom.

High Peak naglavna svetiljka BatteryGuard 100L Headlamp
114 Kn 95,18 Kn

Lagana naglavna svetiljka, s rafiniranom tehnologijom BatteryGuard za sprječavanje samopražnjenja. Coleman BatteryGuard 100L naglavna svjetiljka s 50 m dometa, mase samo 72 g izdrži 7 sati. Udobna za nošenje zahvaljujući podesivoj traci. Svjetiljku napajaju dvije AAA baterije.

High Peak Mallorca suncobran
173 Kn 156,43 Kn

Suncobran za na plažu nudi zaštitu pred vjetrom i UV zrakama i je idealan je pratitelj za piknik ili plažu. High Peak Mallorca je izrađen od poliesterske tkanine, koja je impregnirana. Vodonepropusno tlo je napravljeno od laminiranog polietilena.

High Peak zračni krevet Air Bed Single
157,01 Kn

Zračni krevet debljine 20 cm na stražnjoj strani je neklizajuća postava. Vanjski materijal je vrlo ugodan na dodir. Pruža miran i ugodan san. High Peak Air Single Single pronađe svoje mjesto za korištenje kada se odlučite kampirati.

High Peak Tulsa jastuk za kampiranje
168,72 Kn

Jastuk na napuhivanje za kampiranje debljine 6,5 cm. Vanjski materijal je vrlo ugodan na dodir. Uključuje 6 vertikalnih zračnih komora. Pruža miran i ugodan san. High Peak Tulsa posebno je koristan za kampiranje.

High Peak Easy Travel vreća za spavanje
213 Kn 170,83 Kn

Vreća za spavanje ima unutarnji džep za spremanje manjih predmeta. Sadrži Dura Soft punjenje od šupljih vlakana koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Easy Travel se zatvara patentom koji je opremljen sigurnosnom iglom.

High Peak Lite Pak 800 vreća za spavanje
244 Kn 195,48 Kn

Vreća za spavanje ima unutarnji džep za pohranu manjih predmeta. Sadrži Dura Soft šuplje vlakno punjenje koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Lite Pak 800 kopča s dvostranim zatvaračem i ima prošireni dizajn mumije.

High Peak vreća za spavanje Patrol
228 Kn 196,08 Kn

Vreća za spavanaje je idealna za ljetni turizam. Sadrži Dura Soft šuplje vlakno punjenje koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Patrol se zatvara patentnim zatvaračem opremljenim sigurnosnim iglom.

High Peak Action 250 vreća za spavanje
244 Kn 211,72 Kn

Vreća za spavanje ima unutarnji džep za spremanje manjih predmeta. Sadrži Dura Soft punjenje od šupljih vlakana koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Action 250 se zatvara patentom koji je opremljen sigurnosnom iglom.

High Peak Savanne mreža protiv komaraca
224,07 Kn

High Peak Savanne je viseća mreža protiv komaraca, dimenzija 200 × 220 cm Zaštitite se od komaraca i bolesti koje vam mogu prenijeti dok spavate.

High Peak Lite Pak 1200 vreća za spavanje
259 Kn 232,47 Kn

Posljednji komad!

Vreća za spavanje ima unutarnji džep za spremanje manjih predmeta. Sadrži Dura Soft punjenje od šupljih vlakana koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Lite Pak 1200 ima dvostrani zatvarač i ima proširen oblik.

High Peak Mini Lite šator
259 Kn 232,90 Kn

Posljednji komad!

High Peak šator Mini Lite je prikladan za jednu ili dvije osobe. Izuzetno je izdržljiv.

High Peak Air bed Double krevet na napuhavanje
244,35 Kn

Posljednji komad!

Zračni madrac debljine 20 cm, na leđima ima kliznu podlogu. Vanjski materijal je vrlo ugodan na dodir. Pruža miran i ugodan san. High Peak Air bed Double je koristan i za kampiranje.

High Peak Minipack šator
276,38 Kn 259,14 Kn

Iznimno lagan retro šator koji je primjeren za 2 osobe. High Peak Minipack, konstrukcije A-cam, možete ponijeti sa sobom u malom ruksaku, a zbog njegove težine 1,6 kg, također je prikladan za biciklistička putovanja. Gradnja šatora je jednostavnabrza. Prednost je dobra vodootpornost – vodeni stupac 1500 mm.

High Peak suncobran Palma Pup Up
259,61 Kn

Posljednji komad!

Brzo podesiv suncobran, s velikim mrežnim otvorima, zaštitom UV 40 i dodatnim unutarnjim džepom.

High Peak Monodome 2 šator
298,85 Kn 280,29 Kn

Lagan i kompaktan šator za 2 osobe. High Peak Monodome 2 je jednostavan i brz za postavljanje, a zahvaljujući laminatnoj konstrukciji je lagan kao perje. Šator ima pravokutne podove i vrata s mrežom protiv insekata.

High Peak Jastuk Dayton, XL
296,50 Kn 287,56 Kn

Jastuk na napuhavanje proizvođača High Peak veličine XL je kvalitetan, cjenovno prihvatljiv i udoban ležaj.

High Peak Stan Sevilla suncobran
333,97 Kn 315,71 Kn

Posljednji komad!

Suncobran za plažu koji će vas sigurno zaštititi od vjetra i izravnog sunca. Pruža osjećaj privatnosti i stvara sjenu gdje god se nalazili. Jednostavno se pakira i transportira. High Peak Stan Seville opremljen je s 4 vanjska džepa i mrežastim prozorima kako bi se spriječilo nakupljanje topline unutar suncobrana.

High Peak zračni madrac Air Bed King
323,15 Kn

Zračni madrac debljine 20 cm na stražnjoj strani je neklizajuća postava. Vanjski materijal je vrlo ugodan na dodir. Pruža miran i ugodan san. High Peak Air Single Single pronađe svoje mjesto za korištenje kada se odlučite kampirati.

High Peak vreća za spavanje Pak 600
343,79 Kn 334,55 Kn

Lagana, ljetna vreća za spavanje koja dolazi s kapuljačom i toplim ovratnikom. Karakterizira ju Dura Loft Micron punjenje i dužina do 210 cm.

High Peak Stan Mistral zaštita od vjetra i sunca
350,90 Kn

Suncobran za plažu koji će vas sigurno zaštititi od vjetra i izravnog sunca. Pruža osjećaj privatnosti i stvara sjenu gdje god se nalazili. Jednostavno se pakira i transportira. High Peak Stan Mistral izrađen je od poliesterske tkanine s poliuretanskim presvlakom.

High Peak Monodome XL šator
387,41 Kn 371,93 Kn

Šator za kampiranje za 4 osobe, ima UV faktor 60 koji štiti od sunčeve svjetlosti i snižuje unutarnju temperaturu. Ulazi su pokriveni mrežicom protiv komaraca, da vas zaštiti od neželjenih insekata. High Peak Stan Monodome XL ima zalijepljenje šavove da se spriječi ulaz vode.

High Peak Monodome XL šator
454 Kn 393,06 Kn

Šator za kampiranje za 4 osobe, ima UV faktor 60 koji štiti od sunčeve svjetlosti i snižuje unutarnju temperaturu. Ulazi su pokriveni mrežicom protiv komaraca, da vas zaštiti od neželjenih insekata. High Peak Monodome XL ima zalijepljenje šavove da se spriječi ulaz vode.

High Peak Tarp 2 suncobran
449,33 Kn 421,40 Kn

Posljednji komad!

Zaštitni suncobran je izrađen od prozračne polietilenske tkanine. Suncobran ima dimenzije 400×400 cm. High Peak Tarp 2 može se koristiti u vrtu i na plaži.

High Peak Ceduna Duo vreća za spavanje
515 Kn 436,84 Kn

Posljednji komad!

Vreća za spavanje za 2 osobe je idealna za ljetni turizam. Sadrži Dura Soft punjenje od šupljih vlakana koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Ceduna Duo se zatvara patentom koji je opremljen sigurnosnom iglom.

High Peak Ontario 3 šator
449,33 Kn 442,20 Kn

Lagani jednokrilni šator za 2 – 3 osobe. High Peak Ontario 3 ima laganu konstrukciju s prišivenim podovima i praktičnim predprostorom. Ulaz je opremljen mrežom protiv komaraca. Šator nakon slaganja ima kompaktne dimenzije i zbog male težine je idealan za biciklističke izlete.

High Peak Texel 3 šator
503,75 Kn 477,27 Kn

Kvalitetni dvoslojni šator koji je primjeren za 2–3 osobe. High Peak Texel 3 konstrukcija kupole je opremljena praktičnim baldahinom koji vas štiti od vremenskih uvjeta. Kada je šator složen vrlo je kompaktan i jednostavno je prenosiv.

Tvrtka High Peak proizvodi opremu za kampiranje i aktivnosti na otvorenom.

Tvrtka High Peak proizvodi opremu za kampiranje i aktivnosti na otvorenom.