InnovaGoods rezač za povrće 3 u 1, spiralni (V0100713)
114 Kn

Innovagoods spiralni rezač za povrće 3 u 1 ima 3 izmjenjive glave za rezanje i 3 načina rezanja koji povrće režu na široke trake, široke rezance i špagete. Primjeren je za pranje u perilici posuđa.

InnovaGoods slagač odjeće
110 Kn

Jednostavan pribor olakšat će vam svlačenje odjeće do točke u kojoj možete uživati.

InnovaGoods Kompaktna brusilica noževa (V0101140)
83 Kn

Kompaktna brusilica noževa pogodna je za različite vrste noževa. Ima dva otvora za brušenje: jedan od volframa i drugi iz keramike, što omogućuje da s lakoćom izbrusite sve noževe.

InnovaGoods sigurnosna ručka za kupaonicu
135 Kn

Innovagoods sigurnosna ručka idealan je dodatak za kupaonicu kako bi se izbjegla opasnost od klizanja. Prikladna je za upotrebu u tuševima, kupkama, na zidu ili na bilo kojem mjestu gdje je potrebno.

InnovaGoods Stalak i organizator, silikon
109 Kn

Innovagoods silikonski stalak i organizator jednostavno se montiraju u kupaonici. Vrlo je korisno zahvaljujući njegovom prilagodljivom dizajnu koji omogućuje slaganje različitih stvari.

InnovaGoods pegla za kosu 2 u 1, bežična
269,90 Kn

Bežična pegla za kosu idealna je za ravnanje i uvijanje kose bilo kad i bilo gdje zbog svoje kompaktne veličine putovanja. Osim toga, vrlo je praktična, jer ju u bilo kojem trenutku možete koristiti i kao stanicu za punjenje u nuždi.

InnovaGoods V0100426 komplet za roštilj
76 Kn

Set alata za roštilj marke InnovaGoods može podnijeti visoku temperaturu do 260°C, zato ih možete koristiti u pećnici. Izrađen je od sigurnih materijala od PTFE, koje možete prati u perilici posuđa. U paketu su 2 komada dimenzija 40×30 cm.

InnovaGoods ogledalo s povećalom, LED, 4 u 1
208,40 Kn

Kontrolirajte svaki detalj tijekom make-upa zahvaljujući povećalom s 24 LED svjetla. Zrcalo ima nekoliko raspona zumiranja 1×, 2×, 3× i okruglih zrcala s povećanjem 10×vrtljivo za 360 °. Uključen je uklonjivo postolje za odlaganje šminke. Zrcalo sa povećalom Ceramicblade LED 4 u 1 radi nakon spajanja USB ili s 4× AA baterije.

InnovaGoods digitalna elektronička kasa
12.436 Kn

Digitalna elektronička kasa je praktična i moderna, jer mjeri koliko novca ste mu dali. Tako možete stalno pratiti količinu ušteđenog novca.

InnovaGoods dozator za muffine i palačinke s receptima
127 Kn

Dozator muffina za sve kuhare koji žele što brže i jednostavnije rasporediti masu u modele. Sa strane ima mjeru količine, a pogodan je i za pripremu ostalih jela (palačinke, krafne, …). Volumen: 900 ml