InnovaGoods slagač odjeće
116 Kn

Jednostavan pribor olakšat će vam svlačenje odjeće do točke u kojoj možete uživati.

InnovaGoods sigurnosna ručka za kupaonicu
134 Kn

Innovagoods sigurnosna ručka idealan je dodatak za kupaonicu kako bi se izbjegla opasnost od klizanja. Prikladna je za upotrebu u tuševima, kupkama, na zidu ili na bilo kojem mjestu gdje je potrebno.

InnovaGoods Kompaktna brusilica noževa (V0101140)
85 Kn

Kompaktna brusilica noževa pogodna je za različite vrste noževa. Ima dva otvora za brušenje: jedan od volframa i drugi iz keramike, što omogućuje da s lakoćom izbrusite sve noževe.

InnovaGoods Stalak i organizator, silikon
114 Kn

Innovagoods silikonski stalak i organizator jednostavno se montiraju u kupaonici. Vrlo je korisno zahvaljujući njegovom prilagodljivom dizajnu koji omogućuje slaganje različitih stvari.

InnovaGoods digitalna elektronička kasa
124 Kn

Digitalna elektronička kasa je praktična i moderna, jer mjeri koliko novca ste mu dali. Tako možete stalno pratiti količinu ušteđenog novca.

InnovaGoods V0100764 komplet za roštilj
192 Kn

Set alata za roštilj, marke InnovaGoods, s drvenom ručkom, pohranjen u praktičnom kovčegu. Set uključuje igle, četku, pincetu, nož i druge proizvode, sveukupno 18 komada.

InnovaGoods V0100426 komplet za roštilj
75 Kn

Set alata za roštilj marke InnovaGoods može podnijeti visoku temperaturu do 260°C, zato ih možete koristiti u pećnici. Izrađen je od sigurnih materijala od PTFE, koje možete prati u perilici posuđa. U paketu su 2 komada dimenzija 40×30 cm.

InnovaGoods LunchBox električna posuda za užinu, 40 W
139 Kn

Električen LunchBox s volumenom od 1,05 litre. Inovagoods LunchBox električna psuda za užinu, 40 W nudi 2 zasebna unutarnja prostora, poklopac sa zatvaračima i infracrvenim grijanjem. Jednostavan za upotrebu, čišćenje i nošenje.