Kampa šator Brighton 4 2019, zeleni
734 Kn

Posljednji komad!

Šator Brighton 4 je 2019.godine je na izbor u srebrno-zelenoj boji. U njemu mogu spavati 4 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih, nezapaljivih materijala s vodenim stupcem 3000 mm i UV zaštitom. Najpogodniji je za ljeto, ali je prikladan i za hladnije dane.

Kampa šator Brighton 2 2019, zeleni
575 Kn

Posljednji komad!

Šator Brighton 2 je 2019.godine u novoj, zeleno-srebrnoj boji, koja lijepo odgovara prirodi. Odličan je za kampiranje 2 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih materijala i ima 3000 mm vodeni stupac.

Kampa šator Mersea 3 2019
1.290 Kn

Posljednji komad!

Mersea 3 2019 je prostran šator za kraće boravke npr. za kraj tjedna, festivale, pogodan je za tjedan do dva kampiranja. Jednostavno se postavlja, za dodatno prozračivanje na gornjem i donjem dijelu unutarnjeg šatora su otvori koji brinu za kruženje zraka. Njegov okvir sastavljaju dynaflex palice od visoko kvalitetnih staklenih vlakana, zato su veoma fleksibilne i snažne.

Kampa prijenosni WC King Khazi
296 Kn

Prijenosni WC King Khazi je praktičan WC za kampiranje, kojeg možete upotrebljavati u šatoru kao i u prikolicama. Koristan i za domaću upotrebu u izvanrednim situacijama.

Kampa prijenosni WC Khazi
237 Kn

Prijenosni WC Khazi je praktičan WC za kampiranje kojeg možete upotrebljavati u šatoru kao i u prikolicama. Koristan i za domaću upotrebu u izvanrednim situacijama.

Kampa stolica za plažu Sandy
217 Kn

Posljednji komad!

Stolica ima nosivost do 100 kg, napravljena je od poliestera i čelika. Visina sjedenja je 22 cm.

Kampa posudice za sol i papar
14 Kn

Posljednji komad!

Kombinirana posudica za sol i papar. Zbog toga što je kombinirana zauzima malo prostora i nepogrešiv je dodatak za kampiranje.

Kampa kanister za vodu 5 litara Jerrycan
70 Kn

Posljednji komad!

Izdržljivi polietilenski spremnik za vodu od 5 litara Jerrycan s otvorom za ispuštanje velikog promjera prikladan je za transport vode.

Kampa ležaljka Slumber Plus Camp
314 Kn

Posljednji komad!

Ležaljka Slumber Plus Camp izrađena od stabilnog čelika. Ležaljku dobijete u praktičnoj torbici.

Kampa Šator Mersea 4 2019
1.445 Kn

Posljednji komad!

Mersea 4 je manji šator za vikend, festivale, možete ga koristiti i za 1,2 kampiranja. Godine 2019. izašla je u srebrno sivoj boji. Sa sustavom za pod s Clip-inom i mrežom protiv komaraca pruža udobnost za 4 osobe.

Kampa jastuk Kip Pillow
56 Kn

Akcija

Kampa Kip Micro jastuk idealan je pratitelj vaše vreće za spavanje i napravljen je od 100 % pamuka. Kompaktan i lagan dizajn čine ga primjerenim za svaki ruksak.

Kampa Krevet na kat Bunkie Bed
834 Kn

Posljednji komad!

Krevet na kat Kampa Bunkie Bed savršeno je prsotrano rješenje za sve ljubitelje kampiranja. Maksimalni kapacitet opterećenja iznosi 180 kg. Izrađeni od čeličnog okvira i poliesterskog platna s integriranim jastucima.

Kampa lončić Enamel, bijela, 540 ml
25 Kn

Lončić Enamel marke Kampa izrađen je od emajliranog nehrđajućeg čelika. Volumen iznosi 540 ml. Pogodno samo za ručno pranje.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Comfort 5
337 Kn

Posljednji komad!

Samonapuhavajući madrac Kampa Comfort 5 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Wideboy 10
761 Kn

Posljednji komad!

Samonapuhavajući madrac Kampa Wideboy 10 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.

Kampa set šalica Summer Tutti Frutti
81 Kn

Posljednji komad!

Set šalica Summer Tutti Frutti proizvođača Kampa ima 100 % dizajn od melamina, koji se pere u stroju za pranje suđa i izuzetno je izdržljiv. Set uključuje 4 šalice u rozoj boji.

Kampa set šalica Summer Vivid Blue
81 Kn

Posljednji komad!

Set šalica Summer Vivid Blue proizvođača Kampa ima 100 % dizajn od melamina, koji se pere u stroju za pranje suđa i izuzetno je izdržljiv. Set uključuje 4 šalice u plavoj boji.

Kampa sklopivi kamp ormarić Maddie S2
842 Kn

Posljednji komad!

Kampa sklopivi kamp ormarić idealan za kampiranje, zbog brzog postavljanja i pospremanja s četiri police i prostorom za vješalice.

Kampa stol za kampiranje Awning
595 Kn

Posljednji komad!

Stol Kampa Awning praktičan je za kampiranje i piknike u prirodi. Ima podesive aluminijske noge. Najveća nosivost je 30 kg.

Kampa tanjur Summer Flora 26,6 cm
24 Kn

Posljednji komad!

Tanjur Summer Flora u veličini 26,6 cm, od 100% melamina u živahnom dizajnu lišća, koji će obogatiti svaki piknik, obrok u kućnom vrtu ili ručak u kampu.

Kampa kolica za prtljagu Trucker
746 Kn

Sklopiva kolica Kampa Trucker su višenamjenska kolica koja su izvrsna za premještanje opreme za kampiranje s vozila na lokaciju.

Kampa Mini Tub stolac, jednorog
197 Kn

Kampa Mini Tub je sklopivi dječji stolac za kampiranje. Izrađen je od izdržljivog materijala i ima čeličnu konstrukciju. Priručan, lagan i jednostavan za postavljanje. Nosivost je 60 kg.

Kampa složivi lonac, 1l
196 Kn

Odlična cijena

Složivi lonac za kampiranje sa staklenim poklopcem, ručkama koji imaju dodatak protiv klizanja te koji pri kuhanju ostaje hladan. Ima volumen od 1l.

Kampa Stepenica Campervan Step, sklopiva
177 Kn

Sklopiva stepenica Campervan Step idealna je za kućice i kamp prikolice te se može koristiti kod kuće. Njezina nosivost je 150 kg. Odlikuje ga kompaktna čelična konstrukcija, gumirane noge i sigurnosni zavrtanj.

Kampa LED svjetiljka Dazzle RC
94 Kn

LED svjetiljka Kampa Dazzle RC ima tri načina svijetljenja. U načinu maksimalnog intenziteta njezino vrijeme rada je do 20 sati, dok u noćnom načinu svijetli do 120 sati. Ima daljinski upravljač i sadrži 23 LED žarulje.

Kampa zdjela za salatu Summer Citrus Green
68 Kn

Odlična cijena

Zdjela za salatu Summer Citrus Green u veličini 24,6 × 10 cm, od 100% melamina u živahnoj, svijetlo zelenoj boji koja će obogatiti svaki piknik, obrok u kućnom vrtu ili ručak u kampu.

Kampa LED lampa za glavu Signal
75 Kn

Odlična cijena

LED lampa za glavu Signal nudi tri načine osvjetljenja (puno, slabije i treperuće svjetlo). Radi s CoB tehnologijom, koja brine za bolje i intenzivnije svjetlo.

Kampa LED lampa Beacon
115 Kn

Odlična cijena

LED lampa s 30 LED žaruljicama, koja emitira puno svjetla i troši malo energije. Na vrhu ima kompas.

Kampa stol Element Medium, crni
569 Kn

Odlična cijena

Kampa Element Medium stol za kampiranje, praktičan stol za kampiranje ili piknike u prirodi. Nudi dovoljno prostora za do 4 osoba (60 × 80 cm). Ističe se sa snažnim nogama. Oduševiti će vas sa svojom prilagodljivom visinom.