Kampa šator Brighton 2 2019, zeleni
575 Kn

Posljednji komad!

Šator Brighton 2 je 2019.godine u novoj, zeleno-srebrnoj boji, koja lijepo odgovara prirodi. Odličan je za kampiranje 2 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih materijala i ima 3000 mm vodeni stupac.

Kampa šator Mersea 3 2019
1.486 Kn

Posljednji komad!

Mersea 3 2019 je prostran šator za kraće boravke npr. za kraj tjedna, festivale, pogodan je za tjedan do dva kampiranja. Jednostavno se postavlja, za dodatno prozračivanje na gornjem i donjem dijelu unutarnjeg šatora su otvori koji brinu za kruženje zraka. Njegov okvir sastavljaju dynaflex palice od visoko kvalitetnih staklenih vlakana, zato su veoma fleksibilne i snažne.

Kampa set posuda Munch Non Stick
289 Kn

Posljednji komad!

Set posuda Kampa Munch Non Stick je iznimno priručan set za kampiranje ili kuhanje na otvorenom.

Kampa LED lampa Beacon
115 Kn

Posljednji komad!

LED lampa s 30 LED žaruljicama, koja emitira puno svjetla i troši malo energije. Na vrhu ima kompas.

Kampa Šator Mersea 4 2019
1.684 Kn

Posljednji komad!

Mersea 4 je manji šator za vikend, festivale, možete ga koristiti i za 1,2 kampiranja. Godine 2019. izašla je u srebrno sivoj boji. Sa sustavom za pod s Clip-inom i mrežom protiv komaraca pruža udobnost za 4 osobe.

Kampa Krevet na kat Bunkie Bed
927 Kn

Posljednji komad!

Krevet na kat Kampa Bunkie Bed savršeno je prsotrano rješenje za sve ljubitelje kampiranja. Maksimalni kapacitet opterećenja iznosi 180 kg. Izrađeni od čeličnog okvira i poliesterskog platna s integriranim jastucima.

Kampa cjedilo Drainer, sklopivo, sivo-plava
106 Kn

Posljednji komad!

Sklopivo cjedilo Drainer izrađeno je od otporne plastike i silikona. Ima poseban stalak za odlaganje pribora za jelo i lako se čisti.

Kampa LED svjetiljka Dazzle RC
88 Kn

LED svjetiljka Kampa Dazzle RC ima tri načina svijetljenja. U načinu maksimalnog intenziteta njezino vrijeme rada je do 20 sati, dok u noćnom načinu svijetli do 120 sati. Ima daljinski upravljač i sadrži 23 LED žarulje.

Kampa pribor za jelo Marble, 12 komada
295 Kn

Posljednji komad!

Pribor za jelo Marble proizvođača Kampa uključuje 12 tanjura za četiri osobe. Izrađen od kvalitetnog melamina i bez BPA. Posuda je prikladna za strojno pranje.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Comfort+ 7.5
418 Kn

Posljednji komad!

Samonapuhavajući madrac Kampa Comfort+ 7.5 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Wideboy 10
761 Kn

Posljednji komad!

Samonapuhavajući madrac Kampa Wideboy 10 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.

Kampa set šalica Summer Tutti Frutti
96 Kn

Posljednji komad!

Set šalica Summer Tutti Frutti proizvođača Kampa ima 100 % dizajn od melamina, koji se pere u stroju za pranje suđa i izuzetno je izdržljiv. Set uključuje 4 šalice u rozoj boji.

Kampa lončić Enamel, bijela, 540 ml
23 Kn

Lončić Enamel marke Kampa izrađen je od emajliranog nehrđajućeg čelika. Volumen iznosi 540 ml. Pogodno samo za ručno pranje.

Kampa posudice za sol i papar
15 Kn

Posljednji komad!

Kombinirana posudica za sol i papar. Zbog toga što je kombinirana zauzima malo prostora i nepogrešiv je dodatak za kampiranje.

Kampa Stacker Frying Pan tava
185 Kn

Posljednji komad!

Tava Kampa Stacker Frying Pan pogodna je za sve vrste kuhala za kampiranje. Promjer iznosi 24 cm, a unutrašnjost je presvučena premazom protiv prianjanja. Ima ručku koja se da ukloniti, a kompatibilna je s drugim posuđem.

Kampa tanjur Summer Flora 26,6 cm
27 Kn

Posljednji komad!

Tanjur Summer Flora u veličini 26,6 cm, od 100% melamina u živahnom dizajnu lišća, koji će obogatiti svaki piknik, obrok u kućnom vrtu ili ručak u kampu.

Kampa krevet Dream XL s jastukom
492 Kn

Sklopivi krevet Kampa Dream XL s nosivosti 120 kg je nezamjenjiv alat za kampiranje. Odlikuje ga čelična konstrukcija i kompaktno poliestersko platno. Na krevet je također pričvršćen jastuk za dodatnu udobnost. Duljina kreveta iznosi 205 cm.

Kampa podne ploče Easy Lock
124 Kn

Odlična cijena

Podne ploče Easy Lock na raspolaganju u sivoj boji. Jednostavno ih sastavite zajedno.

Kampa sklopivi kamp stol Happy
397 Kn

Odlična cijena

Sklopivi kamp stol Happy na raspolaganju u crno/sivoj boji. Odličan stol primjeren za kampiranje i piknike.

Kampa šator Brighton 5 2019, zeleni
1.289 Kn

Odlična cijena

Šator Brighton 5 je 2019.godine je na izbor u srebrno-zelenoj boji. U njemu može spavati 5 osoba, jer je izrađen od kvalitetnih, nezapaljivih materijala s vodenim stupcem 3000 mm i UV zaštitom. U predprostoru ima nepromočivu podnu podlogu, što osigurava da vaše stvari budu suhe.

Kampa šator Hayling 4 S3
3.642 Kn

Odlična cijena

Šator Hayling 4 S3 je obiteljski šator pogodan za 4 osoba. Krovno platno je nezapaljivo s UV zaštitom.

Kampa Šator Watergate 8
4.330 Kn

Odlična cijena

Praktičan i prostran šator Watergate 8 priznatog proizvođača Kampa s dvije spavaće sobe i osrednjim prostorom nudi dovoljno prostora za osam osoba. Šator je nevjerojatno svijetao i prozračan. Na bočnim stranama šatora su dva ulaza, od kojih jedan sadrži mrežu za kukce, te je opremljen s tepihom te vodenim stupcem 10.000 mmm.

Kampa kolica za prtljagu Trucker
744 Kn

Sklopiva kolica Kampa Trucker su višenamjenska kolica koja su izvrsna za premještanje opreme za kampiranje s vozila na lokaciju.

Kampa šator Brighton 4 2019, zeleni
734 Kn

Odlična cijena

Šator Brighton 4 je 2019.godine je na izbor u srebrno-zelenoj boji. U njemu mogu spavati 4 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih, nezapaljivih materijala s vodenim stupcem 3000 mm i UV zaštitom. Najpogodniji je za ljeto, ali je prikladan i za hladnije dane.

Kampa tepih za kampiranje Easy Tread - 4x4 m, plavi
415 Kn

Tepih za kampiranje Easy Tread 400×400 cm pruža luksuzni osjećaj. Poseban način izrade omogućava disanje i istovremeno zaustavlja insekte, crve i druge životinje. U paketu je vrećica za lakše prenošenje. Sadrži 350 g/m² punjenja.

Kampa zračna pumpa Blast 12V
118 Kn

Odlična cijena

Zračna pumpa Kampa Blast 12V ima tri veličine nastavaka te je upotrebljiva za pumpanje ili usisavanje zraka.

Kampa LED svjetiljka Groove, siva
236 Kn

Camp Groove sklopivi luster izvrstan je pribor za kampiranje koji se može pohvaliti daljinskim upravljačem. Svijetli s 450 lumena LED svijetlosti. Dolazi s 5-metarskim priključnim kabelom.

Kampa ležaljka Slumber Plus Camp
314 Kn

Odlična cijena

Ležaljka Slumber Plus Camp izrađena od stabilnog čelika. Ležaljku dobijete u praktičnoj torbici.

Kampa ležaljka Slumber Camp
216 Kn

Odlična cijena

Ležaljka Slumber Camp izrađena od stabilnog čelika. Ležaljku dobijete u praktičnoj torbici.

Kampa paviljon na napuhavanje Air Shelter 300 sa 4 stranice
3.217 Kn

Odlična cijena

Paviljon na napuhavanje AIR Shelter 300 sa 4 stranice koji je postavljen u samo nekoliko minuta. Nema više teških, nepraktičnih štapova s kojima ste gubili živce i vrijeme. Rastegnite, napuhnite i zategnite vrpce, jednostavno uz AirFrame zračne komore.