Kampa električna rashladna torba, 230V/12V, 30 l (201003E)-9%
717 Kn 649 Kn

Odlična cijena

Električna rashladna torba volumena 30 l je idealna za kampiranja jer vašu hranu i piće održava hladnima. Možete ju spojiti kod kuće na utičnicu ili na utičnicu automobila. Hladi do 20°C ispod temperature okolice. Izmjenjivi poklopac.

Kampa sklopivi kamp stol Happy
397 Kn

Odlična cijena

Sklopivi kamp stol Happy na raspolaganju u crno/sivoj boji. Odličan stol primjeren za kampiranje i piknike.

Kampa prijenosni WC King Khazi
270 Kn

Prijenosni WC King Khazi je praktičan WC za kampiranje, kojeg možete upotrebljavati u šatoru kao i u prikolicama. Koristan i za domaću upotrebu u izvanrednim situacijama.

Kampa prijenosni WC Khazi
222 Kn

Posljednji komad!

Prijenosni WC Khazi je praktičan WC za kampiranje kojeg možete upotrebljavati u šatoru kao i u prikolicama. Koristan i za domaću upotrebu u izvanrednim situacijama.

Kampa sklopiva kutija za odlaganje, plava
207 Kn

Sklopiva kutija s poklopcem preklopljena u debljini od nekoliko centimetara jednostavna je za čuvanje i transport. Kutija za brtve izrađena je od silikona otpornog na oštećenja, a obloga i rub su plastični.

Kampa zračna pumpa Blast 12V
118 Kn

Odlična cijena

Zračna pumpa Kampa Blast 12V ima tri veličine nastavaka te je upotrebljiva za pumpanje ili usisavanje zraka.

Kampa šator Brighton 2 2019, zeleni
575 Kn

Odlična cijena

Šator Brighton 2 je 2019.godine u novoj, zeleno-srebrnoj boji, koja lijepo odgovara prirodi. Odličan je za kampiranje 2 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih materijala i ima 3000 mm vodeni stupac.

Kampa šator Brighton 5 2019, zeleni
1.289 Kn

Odlična cijena

Šator Brighton 5 je 2019.godine je na izbor u srebrno-zelenoj boji. U njemu može spavati 5 osoba, jer je izrađen od kvalitetnih, nezapaljivih materijala s vodenim stupcem 3000 mm i UV zaštitom. U predprostoru ima nepromočivu podnu podlogu, što osigurava da vaše stvari budu suhe.

Kampa šator Hayling 4 S3
3.642 Kn

Posljednji komad!

Šator Hayling 4 S3 je obiteljski šator pogodan za 4 osoba. Krovno platno je nezapaljivo s UV zaštitom.

Kampa krevet Dream s jastukom
394 Kn

Posljednji komad!

Sklopivi krevet Kampa Dream s nosivosti 120 kg je nezamjenjiv alat za kampiranje. Odlikuje ga čelična konstrukcija i kompaktno poliestersko platno. Na krevet je također pričvršćen jastuk za dodatnu udobnost.

Kampa šator Brighton 4 2019, zeleni
734 Kn

Odlična cijena

Šator Brighton 4 je 2019.godine je na izbor u srebrno-zelenoj boji. U njemu mogu spavati 4 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih, nezapaljivih materijala s vodenim stupcem 3000 mm i UV zaštitom. Najpogodniji je za ljeto, ali je prikladan i za hladnije dane.

Kampa Como XL vreća za spavanje
345 Kn

Vreća za spavanje, izrađena od poliestera, može se pohvaliti dvoslojnim izolacijskim punjenjem i mogućnošću spajanja na patentni zatvarač dviju vreća. Vreća nudi iznimnu udobnost i toplinu.

Kampa Šator Mersea 4 2019
1.684 Kn

Posljednji komad!

Mersea 4 je manji šator za vikend, festivale, možete ga koristiti i za 1,2 kampiranja. Godine 2019. izašla je u srebrno sivoj boji. Sa sustavom za pod s Clip-inom i mrežom protiv komaraca pruža udobnost za 4 osobe.

Kampa paviljon na napuhavanje Air Shelter 400 sa 4 stranice
3.681 Kn

Posljednji komad!

Paviljon na napuhavanje AIR Shelter 400 sa 4 stranice koji je postavljen u samo nekoliko minuta. Nema više teških, nepraktičnih štapova s kojima ste gubili živce i vrijeme. Rastegnite, napuhnite i zategnite vrpce, jednostavno uz AirFrame zračne komore.

Kampa šator Hayling 6 S3
4.442 Kn

Posljednji komad!

Šator Hayling 6 S3 obiteljski je šator primjeren za 6 osobe. Krovno platno je nezapalljivo s UV zaštitom.

Kampa pribor za jelo Marble, 12 komada
296 Kn

Posljednji komad!

Pribor za jelo Marble proizvođača Kampa uključuje 12 tanjura za četiri osobe. Izrađen od kvalitetnog melamina i bez BPA. Posuda je prikladna za strojno pranje.

Kampa šator Mersea 3 2019
1.486 Kn

Posljednji komad!

Mersea 3 2019 je prostran šator za kraće boravke npr. za kraj tjedna, festivale, pogodan je za tjedan do dva kampiranja. Jednostavno se postavlja, za dodatno prozračivanje na gornjem i donjem dijelu unutarnjeg šatora su otvori koji brinu za kruženje zraka. Njegov okvir sastavljaju dynaflex palice od visoko kvalitetnih staklenih vlakana, zato su veoma fleksibilne i snažne.

Kampa LED lampa Beacon
115 Kn

Odlična cijena

LED lampa s 30 LED žaruljicama, koja emitira puno svjetla i troši malo energije. Na vrhu ima kompas.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Wideboy 10-12%
662,09 Kn 579 Kn

Odlična cijena

Samonapuhavajući madrac Kampa Wideboy 10 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.

Kampa kolica za prtljagu Trucker
746 Kn

Sklopiva kolica Kampa Trucker su višenamjenska kolica koja su izvrsna za premještanje opreme za kampiranje s vozila na lokaciju.

Kampa ležaljka Slumber Camp-18%
188,10 Kn 154 Kn

Odlična cijena

Ležaljka Slumber Camp izrađena od stabilnog čelika. Ležaljku dobijete u praktičnoj torbici.

Kampa Moda set, stol i stolice
863 Kn

Set sadrži veliki četvrtasti stol i 4 sklopive stolice. Idealno je za parove, obitelji i grupe za kampiranje, kamp prikolice ili za uporabu u vrtu.

Kampa ormarić za kampiranje Rosie, crno-sivi
350 Kn

Odlična cijena

Kampa ormarić Rosie je namijenjen za kampiranje. Njezina nosivost je 30 kg. Ima čeličnu konstrukciju i presvlaku od poliestera. Odličan je za spremanje odjeće, posuda ili hrane. Ima tri police i iznimno je prozračan.

Kampa Tilly Cupboard ormar za kampiranje
461 Kn

Posljednji komad!

Tilly Ormar je prikladan kutija za kampiranje, nosivosti 30 kg. Izrađena je od aluminija i ima presvlaku od aluminija Izvrsna je za spremanje odjeće, posuda ili hrane. Ima dvije police i izuzetno je prozračan.

Kampa LED svjetiljka Dazzle RC
95 Kn

LED svjetiljka Kampa Dazzle RC ima tri načina svijetljenja. U načinu maksimalnog intenziteta njezino vrijeme rada je do 20 sati, dok u noćnom načinu svijetli do 120 sati. Ima daljinski upravljač i sadrži 23 LED žarulje.

Kampa paviljon na napuhavanje Air Shelter 300 sa 4 stranice
3.217 Kn

Posljednji komad!

Paviljon na napuhavanje AIR Shelter 300 sa 4 stranice koji je postavljen u samo nekoliko minuta. Nema više teških, nepraktičnih štapova s kojima ste gubili živce i vrijeme. Rastegnite, napuhnite i zategnite vrpce, jednostavno uz AirFrame zračne komore.

Kampa tanjur Summer Flora 26,6 cm-21%
28 Kn 22 Kn

Posljednji komad!

Tanjur Summer Flora u veličini 26,6 cm, od 100% melamina u živahnom dizajnu lišća, koji će obogatiti svaki piknik, obrok u kućnom vrtu ili ručak u kampu.

Kampa jastuk Kip Pillow
67 Kn

Kampa Kip Micro jastuk idealan je pratitelj vaše vreće za spavanje i napravljen je od 100 % pamuka. Kompaktan i lagan dizajn čine ga primjerenim za svaki ruksak.

Kampa LED svjetiljka Groove, siva
238 Kn

Camp Groove sklopivi luster izvrstan je pribor za kampiranje koji se može pohvaliti daljinskim upravljačem. Svijetli s 450 lumena LED svijetlosti. Dolazi s 5-metarskim priključnim kabelom.

Kampa lonci Din-Din
208 Kn

Posljednji komad!

U setu su dva lonca Din-Din dimenzija 16×7 i 18×7 cm.

Kampa podne ploče Easy Lock
124 Kn

Odlična cijena

Podne ploče Easy Lock na raspolaganju u sivoj boji. Jednostavno ih sastavite zajedno.

Kampa pribor za jelo Hampstead, 16-dijelni
152 Kn

Posljednji komad!

Pribor za jelo Hampstead marke Kampa sadrži 16 komada. Odlikuje ga kvaliteta izrade. Držači su izrađeni od umjetne mase s uzorkom, koji lijepo nadopunjuju metalni izgled.

Kampa pribor za jelo Natural Stone, 12 komada
286 Kn

Posljednji komad!

Pribor za jelo Natural Stone proizvođača Kampa uključuje 12 tanjura za četiri osobe. Izrađen od kvalitetnog melamina i bez BPA. Posuda je prikladmna za strojno pranje.

Kampa složivi lonac, 1,5 l
259 Kn

Posljednji komad!

Složivi lonac za kampiranje sa staklenim poklopcem, ručkama koji imaju dodatak protiv klizanja te koji pri kuhanju ostaje hladan. Ima volumen od 1,5 l.

Kampa Stacker Cook set posuđa za kampiranje
341 Kn

Set posuđa za kampiranje Kampa Stacker Cook sastoji se od 2 lonca, 2 staklena poklopca, uklonjive ručke i silikonske podloge. Lonci nisu primjereni za pranje u stroju za pranje posuđa.

Kampa tepih za kampiranje Easy Tread - 4x4 m, plavi
389 Kn

Tepih za kampiranje Easy Tread 400×400 cm pruža luksuzni osjećaj. Poseban način izrade omogućava disanje i istovremeno zaustavlja insekte, crve i druge životinje. U paketu je vrećica za lakše prenošenje. Sadrži 350 g/m² punjenja.