Kampa paviljon na napuhavanje Air Shelter 300 sa 4 stranice
3.217 Kn

Odlična cijena

Paviljon na napuhavanje AIR Shelter 300 sa 4 stranice koji je postavljen u samo nekoliko minuta. Nema više teških, nepraktičnih štapova s kojima ste gubili živce i vrijeme. Rastegnite, napuhnite i zategnite vrpce, jednostavno uz AirFrame zračne komore.

Kampa kolica za prtljagu Trucker
737 Kn

Sklopiva kolica Kampa Trucker su višenamjenska kolica koja su izvrsna za premještanje opreme za kampiranje s vozila na lokaciju.

Kampa sklopivi kamp ormarić Maddie S2
850 Kn

Posljednji komad!

Kampa sklopivi kamp ormarić idealan za kampiranje, zbog brzog postavljanja i pospremanja s četiri police i prostorom za vješalice.

Kampa LED svjetiljka Groove, siva
233 Kn

Posljednji komad!

Camp Groove sklopivi luster izvrstan je pribor za kampiranje koji se može pohvaliti daljinskim upravljačem. Svijetli s 450 lumena LED svijetlosti. Dolazi s 5-metarskim priključnim kabelom.

Kampa šator Brighton 4 2019, zeleni
695,17 Kn

Odlična cijena

Šator Brighton 4 je 2019.godine je na izbor u srebrno-zelenoj boji. U njemu mogu spavati 4 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih, nezapaljivih materijala s vodenim stupcem 3000 mm i UV zaštitom. Najpogodniji je za ljeto, ali je prikladan i za hladnije dane.

Kampa LED lampa za glavu Signal
75 Kn

Posljednji komad!

LED lampa za glavu Signal nudi tri načine osvjetljenja (puno, slabije i treperuće svjetlo). Radi s CoB tehnologijom, koja brine za bolje i intenzivnije svjetlo.

Kampa zračna pumpa Blast 12V
118 Kn

Odlična cijena

Zračna pumpa Kampa Blast 12V ima tri veličine nastavaka te je upotrebljiva za pumpanje ili usisavanje zraka.

Kampa LED svjetiljka Dazzle RC
92 Kn

LED svjetiljka Kampa Dazzle RC ima tri načina svijetljenja. U načinu maksimalnog intenziteta njezino vrijeme rada je do 20 sati, dok u noćnom načinu svijetli do 120 sati. Ima daljinski upravljač i sadrži 23 LED žarulje.

Kampa tanjur Enamel, bijeli
37 Kn

Enamel tanjur proizvođača Kampa može se pohvaliti promjerom od 26 cm. Napravljen je od emajliranog nehrđajućeg čelika. Pogodan je samo za ručno pranje.

Kampa sklopiva zdjela

Kampa sklopiva zdjela

Ocjena: 4,8
40 Kn

Odlična cijena

Kampa sklopiva zdjela je idealna za kampiranje. Može se kompaktno sklopiti i pri tome uštedjeti puno prostora.

Kampa lončić Enamel, bijeli, 350 ml
21 Kn

Lončić Enamel proizvođača Kampa napravljen je od emajliranog čelika. Volumen mu je 350 ml. Pogodan je samo za ručno pranje.

Kampa šator Brighton 2 2019, zeleni
540,67 Kn

Odlična cijena

Šator Brighton 2 je 2019.godine u novoj, zeleno-srebrnoj boji, koja lijepo odgovara prirodi. Odličan je za kampiranje 2 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih materijala i ima 3000 mm vodeni stupac.

Kampa šator Hayling 4 S3
3.642 Kn

Posljednji komad!

Šator Hayling 4 S3 je obiteljski šator pogodan za 4 osoba. Krovno platno je nezapaljivo s UV zaštitom.

Kampa LED lampa Beacon
115 Kn

Odlična cijena

LED lampa s 30 LED žaruljicama, koja emitira puno svjetla i troši malo energije. Na vrhu ima kompas.

Kampa šator Bean 4 AIR, zelena
4.706 Kn

Posljednji komad!

Obiteljski šator Camp Brean 4 Air pogodan je za četiri osobe. Izvrsno je za kratko i dugo kampiranje. Krov šatora odlikuje se nezapaljivom UV zaštitom. Platno nudi 10.000 mm vodenog stupa. Šator sadrži jednostavan sustav na napuhavanje.

Kampa kamp stol Large

Kampa kamp stol Large

Ocjena: 4,4
292 Kn

Posljednji komad!

Kamp stol Kampa Large je praktičan stol za kampiranje ili piknik u prirodi. Ima snažne čelične noge. Najveće dozvoljeno opterećenje je 30 kg.

Kampa ormarić za kampiranje Rosie, crno-sivi
409 Kn

Kampa ormarić Rosie je namijenjen za kampiranje. Njezina nosivost je 30 kg. Ima čeličnu konstrukciju i presvlaku od poliestera. Odličan je za spremanje odjeće, posuda ili hrane. Ima tri police i iznimno je prozračan.

Kampa šator Mersea 3 2019
1.486 Kn

Posljednji komad!

Mersea 3 2019 je prostran šator za kraće boravke npr. za kraj tjedna, festivale, pogodan je za tjedan do dva kampiranja. Jednostavno se postavlja, za dodatno prozračivanje na gornjem i donjem dijelu unutarnjeg šatora su otvori koji brinu za kruženje zraka. Njegov okvir sastavljaju dynaflex palice od visoko kvalitetnih staklenih vlakana, zato su veoma fleksibilne i snažne.

Kampa Ormar za kampiranje Amber, crna-siva
545 Kn

Posljednji komad!

Kampa kabina Amber namijenjen je kampiranju. Njezina nosivost je 30 kg. Izrađena je od aluminija i ima presvlaku od aluminija Izvrsna je za spremanje odjeće, posuda ili hrane. Ima tri police i izuzetno je prozračan.

Kampa Šator Mersea 4 2019
1.684 Kn

Posljednji komad!

Mersea 4 je manji šator za vikend, festivale, možete ga koristiti i za 1,2 kampiranja. Godine 2019. izašla je u srebrno sivoj boji. Sa sustavom za pod s Clip-inom i mrežom protiv komaraca pruža udobnost za 4 osobe.

Kampa šator Brighton 3 2019, zeleni
578,60 Kn

Posljednji komad!

Šator Brghton 3 je 2019.godine u novoj, srebrno-zelenoj boji. U njemu mogu spavati 3 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih, nezapaljivih materijala s vodenim stupcem 3000 mm i UV zaštitom.

Kampa Zavjesa za prikolice, jedna, siva
134 Kn

Odlična cijena

Kampa zavjesa za prikolice je pogodna za priloice s jednim kotačem. Odlikuje ju jednostavna montaža uz pomoć sustava vakuumskog usisavanja Limpet™ Fix Dimenzije zavjese su 75 × 50 cm.

Kampa kanister za vodu 5 litara Jerrycan
70 Kn

Odlična cijena

Izdržljivi polietilenski spremnik za vodu od 5 litara Jerrycan s otvorom za ispuštanje velikog promjera prikladan je za transport vode.

Kampa ležaljka Slumber Camp
216 Kn

Odlična cijena

Ležaljka Slumber Camp izrađena od stabilnog čelika. Ležaljku dobijete u praktičnoj torbici.

Kampa paviljon na napuhavanje Air Shelter 400 sa 4 stranice
3.681 Kn

Posljednji komad!

Paviljon na napuhavanje AIR Shelter 400 sa 4 stranice koji je postavljen u samo nekoliko minuta. Nema više teških, nepraktičnih štapova s kojima ste gubili živce i vrijeme. Rastegnite, napuhnite i zategnite vrpce, jednostavno uz AirFrame zračne komore.

Kampa Krevet na kat Bunkie Bed
973 Kn

Posljednji komad!

Krevet na kat Kampa Bunkie Bed savršeno je prsotrano rješenje za sve ljubitelje kampiranja. Maksimalni kapacitet opterećenja iznosi 180 kg. Izrađeni od čeličnog okvira i poliesterskog platna s integriranim jastucima.