Kampa prijenosni WC King Khazi
295 Kn

Posljednji komad!

Prijenosni WC King Khazi je praktičan WC za kampiranje, kojeg možete upotrebljavati u šatoru kao i u prikolicama. Koristan i za domaću upotrebu u izvanrednim situacijama.

Kampa kolica za prtljagu Trucker
744 Kn

Posljednji komad!

Sklopiva kolica Kampa Trucker su višenamjenska kolica koja su izvrsna za premještanje opreme za kampiranje s vozila na lokaciju.

Kampa šator Brighton 3 2019, zeleni
625 Kn

Posljednji komad!

Šator Brghton 3 je 2019.godine u novoj, srebrno-zelenoj boji. U njemu mogu spavati 3 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih, nezapaljivih materijala s vodenim stupcem 3000 mm i UV zaštitom.

Kampa LED svjetiljka Dazzle RC
93 Kn

LED svjetiljka Kampa Dazzle RC ima tri načina svijetljenja. U načinu maksimalnog intenziteta njezino vrijeme rada je do 20 sati, dok u noćnom načinu svijetli do 120 sati. Ima daljinski upravljač i sadrži 23 LED žarulje.

Kampa šator Brighton 2 2019, zeleni
575 Kn

Posljednji komad!

Šator Brighton 2 je 2019.godine u novoj, zeleno-srebrnoj boji, koja lijepo odgovara prirodi. Odličan je za kampiranje 2 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih materijala i ima 3000 mm vodeni stupac.

Kampa šator Brighton 4 2019, zeleni
734 Kn

Posljednji komad!

Šator Brighton 4 je 2019.godine je na izbor u srebrno-zelenoj boji. U njemu mogu spavati 4 osobe, jer je izrađen od kvalitetnih, nezapaljivih materijala s vodenim stupcem 3000 mm i UV zaštitom. Najpogodniji je za ljeto, ali je prikladan i za hladnije dane.

Kampa Šator Mersea 4 2019
1.667,80 Kn

Posljednji komad!

Mersea 4 je manji šator za vikend, festivale, možete ga koristiti i za 1,2 kampiranja. Godine 2019. izašla je u srebrno sivoj boji. Sa sustavom za pod s Clip-inom i mrežom protiv komaraca pruža udobnost za 4 osobe.

Kampa stol za kampiranje Awning
686,80 Kn

Posljednji komad!

Stol Kampa Awning praktičan je za kampiranje i piknike u prirodi. Ima podesive aluminijske noge. Najveća nosivost je 30 kg.

Kampa šator Mersea 3 2019
1.490,20 Kn

Posljednji komad!

Mersea 3 2019 je prostran šator za kraće boravke npr. za kraj tjedna, festivale, pogodan je za tjedan do dva kampiranja. Jednostavno se postavlja, za dodatno prozračivanje na gornjem i donjem dijelu unutarnjeg šatora su otvori koji brinu za kruženje zraka. Njegov okvir sastavljaju dynaflex palice od visoko kvalitetnih staklenih vlakana, zato su veoma fleksibilne i snažne.

Kampa ormarić za kampiranje Rosie, crno-sivi
405 Kn

Kampa ormarić Rosie je namijenjen za kampiranje. Njezina nosivost je 30 kg. Ima čeličnu konstrukciju i presvlaku od poliestera. Odličan je za spremanje odjeće, posuda ili hrane. Ima tri police i iznimno je prozračan.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Comfort 5
336 Kn

Posljednji komad!

Samonapuhavajući madrac Kampa Comfort 5 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.

Kampa jastuk Kip Pillow
67 Kn

Kampa Kip Micro jastuk idealan je pratitelj vaše vreće za spavanje i napravljen je od 100 % pamuka. Kompaktan i lagan dizajn čine ga primjerenim za svaki ruksak.

Kampa Krevet na kat Bunkie Bed
949,40 Kn

Posljednji komad!

Krevet na kat Kampa Bunkie Bed savršeno je prsotrano rješenje za sve ljubitelje kampiranja. Maksimalni kapacitet opterećenja iznosi 180 kg. Izrađeni od čeličnog okvira i poliesterskog platna s integriranim jastucima.

Kampa LED svjetiljka Groove, plava
223,30 Kn

Posljednji komad!

Camp Groove sklopivi luster izvrstan je pribor za kampiranje koji se može pohvaliti daljinskim upravljačem. Svijetli s 450 lumena LED svijetlosti. Dolazi s 5-metarskim priključnim kabelom.

Kampa posudice za sol i papar
14 Kn

Odlična cijena

Kombinirana posudica za sol i papar. Zbog toga što je kombinirana zauzima malo prostora i nepogrešiv je dodatak za kampiranje.

Kampa set šalica Summer Tutti Frutti
95,80 Kn

Posljednji komad!

Set šalica Summer Tutti Frutti proizvođača Kampa ima 100 % dizajn od melamina, koji se pere u stroju za pranje suđa i izuzetno je izdržljiv. Set uključuje 4 šalice u rozoj boji.

Kampa set šalica Summer Vivid Blue
95,80 Kn

Posljednji komad!

Set šalica Summer Vivid Blue proizvođača Kampa ima 100 % dizajn od melamina, koji se pere u stroju za pranje suđa i izuzetno je izdržljiv. Set uključuje 4 šalice u plavoj boji.

Kampa sklopivi kamp ormarić Maddie S2
850 Kn

Posljednji komad!

Kampa sklopivi kamp ormarić idealan za kampiranje, zbog brzog postavljanja i pospremanja s četiri police i prostorom za vješalice.

Kampa tanjur Summer Flora 26,6 cm
25 Kn

Posljednji komad!

Tanjur Summer Flora u veličini 26,6 cm, od 100% melamina u živahnom dizajnu lišća, koji će obogatiti svaki piknik, obrok u kućnom vrtu ili ručak u kampu.

Kampa tanjur Summer Vivid Blue 26 cm, plavi
23 Kn

Posljednji komad!

Tanjur Summer Vivid Blue u veličini 26 cm, od 100% melamina u živahnoj, plavoj boji koja će obogatiti svaki piknik, obrok u kućnom vrtu ili ručak u kampu.

Kampa šator Hayling 4 S3
3.642 Kn

Odlična cijena

Šator Hayling 4 S3 je obiteljski šator pogodan za 4 osoba. Krovno platno je nezapaljivo s UV zaštitom.

Kampa prijenosni WC Khazi
236 Kn

Prijenosni WC Khazi je praktičan WC za kampiranje kojeg možete upotrebljavati u šatoru kao i u prikolicama. Koristan i za domaću upotrebu u izvanrednim situacijama.

Kampa Kabina za kampiranje Susie, crna i siva
472 Kn

Kampa kabina Susie namijenjen je kampiranju. Njezina nosivost je 30 kg. Odlikuje se čeličnom konstrukcijom i poliesterskim premazom. Izvrsna je za spremanje odjeće, posuda ili hrane. Ima četiri police i izuzetno je prozračan.

Kampa Stepenica Campervan Step, sklopiva
177 Kn

Sklopiva stepenica Campervan Step idealna je za kućice i kamp prikolice te se može koristiti kod kuće. Njezina nosivost je 150 kg. Odlikuje ga kompaktna čelična konstrukcija, gumirane noge i sigurnosni zavrtanj.

Kampa zdjela za salatu Summer Citrus Green
68 Kn

Odlična cijena

Zdjela za salatu Summer Citrus Green u veličini 24,6 × 10 cm, od 100% melamina u živahnoj, svijetlo zelenoj boji koja će obogatiti svaki piknik, obrok u kućnom vrtu ili ručak u kampu.

Kampa LED lampa za glavu Signal
75 Kn

Odlična cijena

LED lampa za glavu Signal nudi tri načine osvjetljenja (puno, slabije i treperuće svjetlo). Radi s CoB tehnologijom, koja brine za bolje i intenzivnije svjetlo.

Kampa šator Brighton 5 2019, zeleni
1.289 Kn

Odlična cijena

Šator Brighton 5 je 2019.godine je na izbor u srebrno-zelenoj boji. U njemu može spavati 5 osoba, jer je izrađen od kvalitetnih, nezapaljivih materijala s vodenim stupcem 3000 mm i UV zaštitom. U predprostoru ima nepromočivu podnu podlogu, što osigurava da vaše stvari budu suhe.

Kampa šator Bean 4 AIR, zelena
4.472,80 Kn

Odlična cijena

Obiteljski šator Camp Brean 4 Air pogodan je za četiri osobe. Izvrsno je za kratko i dugo kampiranje. Krov šatora odlikuje se nezapaljivom UV zaštitom. Platno nudi 10.000 mm vodenog stupa. Šator sadrži jednostavan sustav na napuhavanje.

Kampa sklopivi kamp stol Happy
397 Kn

Odlična cijena

Sklopivi kamp stol Happy na raspolaganju u crno/sivoj boji. Odličan stol primjeren za kampiranje i piknike.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Comfort+ 7.5
442 Kn

Samonapuhavajući madrac Kampa Comfort+ 7.5 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.