Kärcher dvosmjerni priključak
10,90 Kn

Odlična cijena

Dvosmjerni priključak za precizno spajanje dvije cijevi. Izdržljiv je i atraktivna izgleda.

Kärcher crijevni priključci, G1 s G3/4
10,90 Kn

Odlična cijena

Posebno robustan priključak za slavinu G1 s reduktor G3/4 za povezivanje s dva navoja. Idealan je za povezivanje na vrtne pumpe Kärcher. Kompatibilan sa svim sustavima.

Kärcher raspršivač

Kärcher raspršivač

Ocjena: 4,8
19,90 Kn

Odlična cijena

Mali, praktičan i lagan za pričvršćivanje na crijevo za zalijevanje vrt: idealan raspršivač za jednostavno navodnjavanje.

Kärcher univerzalni set za popravak crijeva
24 Kn

Univerzalni set za popravak crijeva za sva uobičajena vrtna crijeva. Za spajanje ili popravljanje dva komada crijeva – ergonomski dizajn za jednostavnu uporabu.

Kärcher I - dio
26,90 Kn

Odlična cijena

I – dio povezuje dva crijeva ili sustav za navodnjavanje kap na kap Kärcher Rain System. Korištenje I-dijela može biti na crijevnom sustavu Kärcher Rain System za povezivanje npr. crijevo za navodnjavanje kapanjem.

Kärcher crijevni priključci, G1
26,90 Kn

Odlična cijena

Robusni priključak za slavine od mesinga za poluprofesionalnu uporabu. Ugodan plastični prsten za bolje pričvršćivanje i jednostavniji rad. Prikladni za slavine s navojem G1. Sustav na klik prikladan za sve marke!

Kärcher brtveni prsten
29,90 Kn

Odlična cijena

Brtveni prsten za crijevo može biti spojen na crijevo Kärcher Rain System na bilo kojem mjestu. Možete ih jednostavno **priključiti. Pouzdano brtvi više nepotrebnih rupa na crijevu.

Kärcher držač za crijevo
29,90 Kn

Odlična cijena

Robusni držač za crijevo namijenjen za pričvršćivanje na vanjske zidove. S prostorom za spremanje raspršivača, konektora, spojnica i rukavica za vrt. Nosač je opremljen spremištem za vrtne škare i druge stvari. Za sva vrtna crijeva.

Kärcher zatvarač crijeva
30 Kn

Pomoću zatvarača možete sigurno zatvoriti crijevo sustava Kärcher Rain System™. Postavljanje zatvarača je vrlo jednostavno, bez potrebe za alatima.

Kärcher Špica

Kärcher Špica

Ocjena: 5
30 Kn

Špica se koristi za polaganje i pričvršćivanje cijevi za navodnjavanje i cijevi za navodnjavanje kapanjem Kärcher Rain System ™. Ugrađeni gumeni prsten pruža optimalnu podršku.

Kärcher Kohoutová přípojka G3/4 s G1/2 reduk. ks
31 Kn

Robustní mosazná kohoutová přípojka pro poloprofesionální nasazení. Komfortní umělohmotný kroužek pro lepší fixaci a jednoduchou manipulaci. Vhodné pro kohouty se závitem G3/4 nebo G1/2. Systém klipu vhodný pro všechny známé značky!

Kärcher prskalica CS 90 Spike
34,90 Kn

Odlična cijena

Prskalica CS 90 prikladna je za male površine i vrtove te je opremljena s jakim vrhom za neravne ili strme terene. Najveće područje zalijevanja iznosi 64 m2.

Kärcher cijevni priključak za unutarnje armature
35 Kn

Priključak na vodovodnu slavinu za unutarnju opremu. Omogućuje povezivanje crijeva za vrt ili u kući. Jednostavno postavljanje zahvaljujući unutarnje vijak od mesinga s robusnom zaštitom navoja.

Kärcher filtar za male čestice
35,90 Kn

Odlična cijena

Filter za male čestice pouzdano štiti Kärcher Rain System protiv prljavštine. Filter uložak može se lako i jednostavno ukloniti i očistiti.

Kärcher priključak za crijevo, 12,7 mm
37,90 Kn

Odlična cijena

Vrlo kvalitetna spojnica od mesinga za crijeva. Udoban gumeni prsten na dršci za jednostavno rukovanje i bolji prijem. Pogodan za crijeva s dimenzijama 12,7 mm (1/2") i 15,8 (5/8"). Sustav na klik prikladan za sve marke!

Kärcher sredstvo za čišćenje stakala RM 500 Profi
38,90 Kn

Odlična cijena

Koncentrat sredstva za čišćenje stakala dolazi u 500 ml bočici te je namijenjen čišćenju svih staklenih površina. Odstranjuje tvrdokornu prljavštinu, masne naslage i za sobom ne ostavlja ogrebotina.

Kärcher brtveni prsten
39 Kn

Brtveni prsteni za navodnjavanje kapanjem s integriranom iglom mogu se koristiti sa crijevnim sustavom Kärcher Rain System na bilo kojem mjestu. Fleksibilno navodnjavanje kapanjem omogućuje izravno navodnjavanje biljaka.

Kärcher univerzalni priključak za crijevo s Aqua Stop
40,90 Kn

Odlična cijena

Univerzalni metalni priključak za crijevo Premium, opremljen Aqua stop funkcijom. Priključak za crijevo je izrađen od nehrđajućeg aluminija i mekane plastike ručke. Kompatibilan sa svim sustavima.

Kärcher trosmjerni priključak
43,90 Kn

Odlična cijena

Visokokvalitetna, robusna trosmjerna spojnica od mesinga za povezivanje tri cijevi. Omogućuje integraciju dvije neovisne cijevi.

Kärcher T- dijelna upravljačka jedinica
46,90 Kn

Odlična cijena

T – dijelna upravljačka jedinica povezuje tri crijeva ili sustav za navodnjavanje kap na kap Kärcher Rain System. Bočni izlaz je podesiv i idealan je za spajanje cijevi za navodnjavanje kapanjem.

Kärcher mlaznica za prskanje
46,90 Kn

Posljednji komad!

Jednostavan je za korištenje. Možete odrediti oblik protoka vode – (2 načina) od točkastog do konusnog mlaza.

Kärcher redukcijski ventil s filterom
46,90 Kn

Odlična cijena

Smanjenje tlaka s filtrom omogućava sustavu Kärcher Rain System da smanji ulazni tlak od maksimalno 12 bara do optimalnog tlaka od 4 bara. Filter Kärcher Kiša System ™ **štiti od prljavštine.

Kärcher priključak za crijevo, 19 mm
49 Kn

Vrlo kvalitetna spojnica od mesinga za crijeva. Udoban gumeni prsten na dršci za jednostavno rukovanje i bolji prijem. Pogodan za crijeva s dimenzijama 19 mm (3/4"). Sustav na klik prikladan za sve marke!

Kärcher priključak za crijevo, 19 mm, sa zaustavljanjem vode
51,90 Kn

Odlična cijena

Vrlo kvalitetna spojnica od mjedi za crijeva. Udoban gumeni prsten na dršci za jednostavno rukovanje i bolji prijem. Sigurno uklanjanje bez prskanja zahvaljujući sustavu za zaustavljanje vode. Pogodan za crijeva s dimenzijama 19 mm (3/4"). Robustan mjedeni sustav pogodan za sve marke!

Kärcher mlaznica za prskanje od mjedi
52,90 Kn

Odlična cijena

Posebno izdržljiva mlaznica za male i srednje velike površine s ergonomskom gumenom ručkom za jednostavno rukovanje. Omogućuje podesivi mlaz – od jakog do prskanja.

Kärcher komplet mlaznica za prskanje
53,90 Kn

Odlična cijena

Optimalni set s prskalicom, slavinom i dvije spojnice (jedna s Aqua Stopom). Spremna je za jednostavno zalijevanje vrta.

Kärcher Čistač drveta RM 534
53,90 Kn

Odlična cijena

Čistač za temeljito i nježno čišćenje, osvježenje i njegu zatvorenih drvenih podova.

Kärcher priključak za crijevo, 12,7 mm, sa zaustavljanjem vode
54 Kn

Posljednji komad!

Vrlo kvalitetna spojnica od mesinga za crijeva. Udoban gumeni prsten na dršci za jednostavno rukovanje i bolji prijem. Sigurno uklanjanje bez prskanja zahvaljujući sustavu za zaustavljanje vode. Pogodan za crijeva s dimenzijama 12,7 mm (1/2") i 15,8 (5/8"). Robustan mjedeni sustav pogodan za sve marke!

Kärcher upravljački ventil (2.645-198.0)
55,90 Kn

Odlična cijena

Kontrolni ventil za položaj između cijevi i prskalice. Za kontrolu kontinuiranog protoka vode od 0 do maksimuma. Uključujući dvosmjerne sklopke za spajanje dvije cijevi.

Tvrtka Kärcher vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije čišćenja. U širokom asortimanu proizvoda sigurno ćete pronaći uređaj za čišćenje za vaše potrebe. Specijalizirani su za razvoj i prodaju opreme za čišćenje za privatne, komercijalne i industrijske svrhe.

Tvrtka Kärcher vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije čišćenja. U širokom asortimanu proizvoda sigurno ćete pronaći uređaj za čišćenje za vaše potrebe. Specijalizirani su za razvoj i prodaju opreme za čišćenje za privatne, komercijalne i industrijske svrhe.