Kleine Wolke Cubic WC četka, bijela
158 Kn

Posljednji komad!

WC četka dimenzija 10,8 × 38 cm izrađena je od gline (postolje) i plastike. WC četka Kleine-Wolke Cubic u bijeloj boji je jednostavna za čišćenje.

Kleine Wolke kozmetičko ogledalo FLEXY LIGHT, snježno bijelo
289,40 Kn

Kozmetičkog ogledalo s povećalomLED svjetlima osvjetljava na odgovarajući način i nudi peterostruko uvećanje. Kozmetičko ogledalo Kleine-Wolke FLEXY COLOR savršeno je jasno i nudi preciznost po potrebi, a također je podesivo zbog spoja.

Kleine Wolke CONE WC četka, bijela
154 Kn

WC četka dimenzija 13 × 41,5 cm izrađena je od gline (postolje) i plastike. WC četka Kleine-Wolke CONE u bijeloj boji je jednostavna za čišćenje.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, sivi
70 Kn

Mali kozmetički koš Kleine-Wolke CLAP MINI u platinasto sivoj boji uklapa se u svaku kupaonicu. Koš se pere u potpunosti i lako je prenosiv.

Kleine Wolke Kozmetičko ogledalo Brilliant, srebrno
412 Kn

Kozmetičko ogledalo Brilliant, marke Kleine Wolke, do 3× uvećava vaš odraz za detaljan pogled na lice. Okvir sa srebrnim ogledalom je izrađen od kvalitetnog materijala u blještavom dizajnu s ugrađenim LED svjetlom Zahvaljujući modernom dizajnu odgovara u bilo koju kupaonicu.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, crni
70 Kn

Mali kozmetički koš Kleine-Wolke CLAP MINI u crnoj boji uklapa se u svaku kupaonicu. Koš se pere u potpunosti i lako je prenosiv.

Kleine Wolke kozmetičko ogledalo Clever natur
80,85 Kn

Kozmetičko ogledalo Clever, marke Kleine Wolke, ima bambusovu stražnju stijenku Idealan je za držanje u ruci ili na stolu, jednostavan je za prenošenje. Pogled u zrcalu je normalan, bez uvećanja

Kleine Wolke kozmetičko ogledalo MOVE MIRROR, srebrno
133,90 Kn

Kozmetičko zrcalo s povećanjem promjera 17,5 cm sposobno je za peterostruko uvećanje. Pomaknite ogledalo Silber – lako je zakrenuti ga 360 stupnjeva s okretnom i rastezljivom drškom.

Kleine Wolke podloga za kupanje Splash, 50 x 50 cm
183 Kn

Kako stopala ne bi bila hladna i skliska tu je podloga za kupanje Splash marke Kleine Wolke. Svojim oblikom odlično pristaje uz pod WC-a. Izrađena je od 100% poliakrila koji čuva postojanost boja i zato ju možete oprati u perilici.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, bež
70 Kn

Mali kozmetički koš Kleine-Wolke CLAP MINI u prirodnoj bež boji uklapa se u svaku kupaonicu. Koš se pere u potpunosti i lako je prenosiv.

Kleine Wolke dozator sapuna Crackle
127 Kn

Zahvaljujući modernom dizajnu ružičasti dozator sapuna Kleine Wolke Crackle istaknut će se u svakoj kupaonici. Visokokvalitetni dizajn polyresin osigurava njegov dug životni vijek. Nije prikladan za pranje u perilici posuđa.

Kleine Wolke podloga za kupaonicu Kansas, 70 x 120 cm
376 Kn

Je li vam hladno u kupaonici? Bojite se pokliznuti? Tu je podloga za kupaonicu Kansas marke Kleine Wolke. Izrađena je od 100% pamuka, čuva boju i može se prati u perilici. Ima certifikat o sukladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.

Kleine Wolke podloga za kupaonicu Vanessa, 55 x 65 cm
155 Kn

Nema više bosih nogu na hladnim pločicama za kupanje. Podloga za kupoaonicu marke Kleine Wolke s 20 mm visokim vlaknima je iznimno lijepa i meka i ima zaštitu od klizanja. Mogućnost strojnog pranja na 40 °C. Podloga Vanessa je također pogodna za podno grijanje.

Kleine Wolke SAHARA dozator za sapun, veliki
68 Kn

Dozator za tekući sapun Kleine-Wolke SAHARA prirodnog dizajna i dimenzija 6 × 18 cm izrađen je od gline, koja je također pogodna za perilice posuđa.

Kleine Wolke SAHARA posuda za četkice
40 Kn

Posuda za četkice Kleine-Wolke SAHARA prirodnog dizajna i dimenzija 6,5 × 10,8 cm izrađena je od gline, koja je također pogodna za perilice posuđa.

Kleine Wolke SAHARA posuda za vatu
54 Kn

Kupaonska posuda za vatu Kleine-Wolke SAHARA prirodnog dizajna i dimenzija 9 × 8 cm izrađena je od gline, koja je također pogodna za perilice posuđa.

Kleine Wolke SAHARA stalak za tvrdi sapun
40 Kn

Stalak za tvrdi sapun Kleine-Wolke SAHARA prirodnog dizajna i dimenzija 11 × 3 cm izrađen je od gline, koja je također pogodna za perilice posuđa.

Kleine Wolke SAHARA WC četka
130 Kn

Kopalniška wc četka Kleine-Wolke SAHARA prirodnog dizajna i dimenzija 12 × 36,5 cm izrađena je od gline, koja je jednostavna za čišćenje.

Kleine Wolke šalica Crackle, mornarsko plava
85 Kn

Zahvaljujući modernom dizajnu šačica plave boje Kleine Wolke Crackle istaknut će se u svakoj kupaonici. Visokokvalitetni dizajn polyresin osigurava njen dug životni vijek. Šalica nije prikladna za pranje u perilici posuđa

Kleine Wolke podloga za kupanje Miami, 60 x 90 cm
173 Kn

Kako stopala ne bi bila hladna i skliska tu je podloga za kupanje Miami marke Kleine Wolke. Izrađena je od 100% poliakrila koji čuva postojanost boja i zato ju možete oprati u perilici. Ima certifikat o sukladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.