Kleine Wolke podloga za kupanje Splash, 50 x 60 cm
208 Kn

Posljednji komad!

Kako stopala ne bi bila hladna i skliska tu je podloga za kupanje Splash marke Kleine Wolke. Izrađena je od 100% poliakrila koji čuva postojanost boja i zato ju možete oprati u perilici. Ima certifikat o sukladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.

Kleine Wolke podloga za kupanje Splash, 50 x 50 cm
180 Kn

Posljednji komad!

Kako stopala ne bi bila hladna i skliska tu je podloga za kupanje Splash marke Kleine Wolke. Svojim oblikom odlično pristaje uz pod WC-a. Izrađena je od 100% poliakrila koji čuva postojanost boja i zato ju možete oprati u perilici.

Kleine Wolke podloga za kupaonicu Vanessa, 55 x 55 cm
149 Kn

Posljednji komad!

Kako bi spriječili dodir vaših stopala i hladnih pločica tu je podloga za kupaonicu Vanessa marke Kleine Wolke. Izrađena je od 100% poliakrila koji čuva postojanost boja i zato ju možete oprati u perilici. Ima certifikat o sukladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.

Kleine Wolke kozmetičko ogledalo Clever natur
77,71 Kn

Kozmetičko ogledalo Clever, marke Kleine Wolke, ima bambusovu stražnju stijenku Idealan je za držanje u ruci ili na stolu, jednostavan je za prenošenje. Pogled u zrcalu je normalan, bez uvećanja

Kleine Wolke Kozmetičko ogledalo Bright, srebrno
308 Kn

Kozmetičko ogledalo Bright, marke Kleine Wolke, do 5× uvećava vaš odraz za detaljan pogled na lice. Okvir sa srebrnim ogledalom je izrađen od kvalitetnog materijala u blještavom dizajnu s ugrađenim LED svjetlom Zahvaljujući modernom dizajnu ukrasiti će svaki kozmetički stolić.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, crni
67 Kn

Mali kozmetički koš Kleine-Wolke CLAP MINI u crnoj boji uklapa se u svaku kupaonicu. Koš se pere u potpunosti i lako je prenosiv.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, sivi
67 Kn

Mali kozmetički koš Kleine-Wolke CLAP MINI u platinasto sivoj boji uklapa se u svaku kupaonicu. Koš se pere u potpunosti i lako je prenosiv.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, bež
67 Kn

Mali kozmetički koš Kleine-Wolke CLAP MINI u prirodnoj bež boji uklapa se u svaku kupaonicu. Koš se pere u potpunosti i lako je prenosiv.

Kleine Wolke Kozmetičko ogledalo Base, krom
115,90 Kn

Kozmetičko ogledalo Base, marke Kleine Wolke, do 5× uvećava vaš odraz za detaljan pogled na lice. Kromirani okvir ogledala je izrađen od kvalitetnog materijala u mat dizajnu Zahvaljujući modernom dizajnu ukrasiti će svaki kozmetički stolić.

Kleine Wolke kozmetičko ogledalo FLEXY LIGHT, snježno bijelo
249,40 Kn

Kozmetičkog ogledalo s povećalomLED svjetlima osvjetljava na odgovarajući način i nudi peterostruko uvećanje. Kozmetičko ogledalo Kleine-Wolke FLEXY COLOR savršeno je jasno i nudi preciznost po potrebi, a također je podesivo zbog spoja.

Kleine Wolke Kozmetičko ogledalo Base, srebrno
101,90 Kn

Kozmetičko ogledalo Base, marke Kleine Wolke, do 5× uvećava vaš odraz. Okvir sa srebrnim ogledalom je izrađen od kvalitetnog materijala u visokom sjaju. Zahvaljujući modernom dizajnu ukrasiti će svaki kozmetički stolić.

Kleine Wolke podloga za kupaonicu Vanessa, 55 x 65 cm
150 Kn

Nema više bosih nogu na hladnim pločicama za kupanje. Podloga za kupoaonicu marke Kleine Wolke s 20 mm visokim vlaknima je iznimno lijepa i meka i ima zaštitu od klizanja. Mogućnost strojnog pranja na 40 °C. Podloga Vanessa je također pogodna za podno grijanje.

Kleine Wolke SAHARA posuda za četkice
39 Kn

Posuda za četkice Kleine-Wolke SAHARA prirodnog dizajna i dimenzija 6,5 × 10,8 cm izrađena je od gline, koja je također pogodna za perilice posuđa.

Kleine Wolke CONE WC četka, bijela
149 Kn

WC četka dimenzija 13 × 41,5 cm izrađena je od gline (postolje) i plastike. WC četka Kleine-Wolke CONE u bijeloj boji je jednostavna za čišćenje.

Kleine Wolke Cubic WC četka, bijela
155 Kn

WC četka dimenzija 10,8 × 38 cm izrađena je od gline (postolje) i plastike. WC četka Kleine-Wolke Cubic u bijeloj boji je jednostavna za čišćenje.

Kleine Wolke dozator sapuna Crackle
123 Kn

Zahvaljujući modernom dizajnu ružičasti dozator sapuna Kleine Wolke Crackle istaknut će se u svakoj kupaonici. Visokokvalitetni dizajn polyresin osigurava njegov dug životni vijek. Nije prikladan za pranje u perilici posuđa.

Kleine Wolke Kozmetičko ogledalo Blade, srebrno
88 Kn

Kozmetičko ogledalo Blade, marke Kleine Wolke, do 5× uvećava vaš odraz za detaljan pogled na lice. Okvir sa srebrnim ogledalom je izrađen od kvalitetnog materijala u visokom sjaju.

Kleine Wolke Kozmetičko ogledalo Lady bijelo
244,90 Kn

Kozmetičko ogledalo Lady, marke Kleine Wolke, ima uklonjivo magnetsko pričvršćivanje s 5-kratnim uvećanjem Ogledalo je opremljeno senzorom s tipkom za funkciju zatamnjenja Jednostavno se puni USB kabelom.

Kleine Wolke podloga za kupanje Miami, 60 x 90 cm
167 Kn

Kako stopala ne bi bila hladna i skliska tu je podloga za kupanje Miami marke Kleine Wolke. Izrađena je od 100% poliakrila koji čuva postojanost boja i zato ju možete oprati u perilici. Ima certifikat o sukladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.

Kleine Wolke podloga za kupanje Splash, 60 x 90 cm
252 Kn

Kako stopala ne bi bila hladna i skliska tu je podloga za kupanje Splash marke Kleine Wolke. Izrađena je od 100% poliakrila koji čuva postojanost boja i zato ju možete oprati u perilici. Ima certifikat o sukladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.

Kleine Wolke podloga za kupanje Splash, 70 x 120 cm
395 Kn

Podloga za kupanje, s 20 mm visokim vlaknima, ima protukliznu zaštitu. Napravljena je od ugodnog i mekanog 100% pamuka. Mogućnost pranja u perilici na 40 °C. Kleine Wolke podloga za kupanje Splash 70 × 120 cm je prikladna i za grijanje poda.

Kleine Wolke podloga za kupaonicu Helena, 50 x 60 cm
155 Kn

Ne želite da vam je hladno nakon tuširanja? Tu je podloga za kupaonicu Helena marke Kleine Wolke. Napravljena je od 100% poliesterskih mikrovlakana, što olakšava pranje u perilici rublja. Ima certifikat o sukladnosti Öko-Tex Standard 100 TÜV.