Küchenprofi Dvostruki ražnjići, 2 komada set
65 Kn

Dvije Küchenprofi igle od nehrđajućeg čelika za meso, ribu, povrće ili tofu. Na te ražnjiće lako nabodete što god želite i stavite na roštilj. Potom jednostavno primite pomoću držača na kraju.

Küchenprofi pekač za pizzu, 30 cm
132,32 Kn

Posljednji komad!

Idealan za čudesnu, hrskavu domaću pizzu, pečenu u pećnici. Predviđeno vrijeme upotrebljavanja za pečenje je 15 minuta na 250 ° C.

Küchenprofi plinski plamenik Classic
181,47 Kn 173,22 Kn

Posljednji komad!

Plinski plamenik napravljen je od kvalitetne plastike. Odličan je za pripremu deserta poput crème brûlée-a.

Küchenprofi BBQ set Arizona, 16 kom
734,48 Kn 504,13 Kn

Arizona set uključuje sve što vam je potrebno za roštilj. Predivan elegantni kovčeg u kojem se nalazi vilica, nož, četka za roštilju i mnogi drugi alati.

Küchenprofi Smoky cedrova daska, 2 komada, 40 x 15 cm
123,32 Kn 107,81 Kn

Set od dvije cedrove daske dimenzija 40 × 15 cm idealan je za pečenje lososa ili bilo koje druge ribe na roštilju. Daske se mogu koristiti dva ili tri puta za redom. Pečenje je na žaru zbog čega se dobiva savršen rezultat i odlične arome.

Küchenprofi komplet lonaca Siena
883 Kn

Set lonaca od nehrđajućeg čelika SIENA iz Küchenprofi u bezvremenskom dizajnu, nude visoku funkcionalnost, koja će zadovoljiti ne samo profesionalne kuhare nego i početnike. Set od četiri lonca s poklopcima.

Küchenprofi hvataljka za roštilj BBQ 45 cm
128,75 Kn 115,56 Kn

Visokokvalitetna hvataljka za roštilj, njemačkog proizvođača Küchenprofi. Hvataljke su izrađene od kombinacije nehrđajućeg čelika i drva, duljine 45 cm.

Küchenprofi pladanj za roštilj
165 Kn

Küchenprofi veliki pladanj za roštilj idealan je za pečenje sitno sjeckanog povrća, gljiva i ostale hrane. Pladanj je izrađen od nehrđajućeg čelika, otporan na ogrebotine.

Küchenprofi BBQ party ražnjići 23 cm
68 Kn

U praktičnom pakiranju naći ćete 150 drvenih ražnjića duljine 23 cm sa zastavom. Pripremite svoje okusne pupoljce za zabavu. Veliko pakiranje velikih štapića za ražnjiće ili neke druge mješavine.

Küchenprofi Smoky cedrova daska, 2 komada, 30 x 15 cm
94 Kn

Set dvije cedrovine daske idealan je za pečenje lososa ili bilo koje druge ribe na žaru. Daske možete koristiti dva ili tri puta za redom. Pecite na žaru i zajamčeni su savršeni rezultati te aroma.