Lamart LT8039 daska za glačanje
134 Kn

Daska za glačanje Lamart sa stabilnom i čvrstom konstrukcijom je opremljena površinom koja odvaja paru i ima zaključavanje za prenošenje. Daska ima podesivu visinu do 92 cm s površinom za odlaganje parnog glačala sa silikonskim uloškom koji štiti površinu i glačalo od oštećenja, a ima i površinu za odlaganje rublja.

Lamart LT1127 tava za palačinke, 26 cm
68 Kn

Tava za palačinke, marke Lamart, će vam svaki dan priuštiti najbolji okus doručka. Ima promjer 26 cm, ne lijepi se i prikladna je za sve vrste štednjaka, uključujući indukcijsku.

Lamart Čistač za podove 2u1
125 Kn

Lamart čištač za podove ima spremnik za raspršivanje vode. Krpa je izrađena od mikrovlakana. Čištač je pogodan i za čišćenje prozora.

Lamart LT8021 Senzor beskontaktni koš za otpad, 30 L
344 Kn

30-litarski koš za smeće s otvaranjem bez dodira ima jednostavno upravljanje, ergonomski i moderno. Proizvedeni su od kvalitetnih materijala. Uporaba koša pomoću sustava fotoelektrične tehnike. Otvaranje koša senzorom kretanja samostalno i vrlo higijenski („contactless“ rad).

Lamart lonac za kuhanje tjestenine
224 Kn

Lamart lonac za kuhanje tjestenine ima kapacitet od 6 litara. Lonac za tjesteninu sa cjedilom je izrađen od nehrđajućeg čelika 18/0 i ima debelo sendvič dno. Unutarnji lonac služi kao cjedilo s vlastitim udobnim ručkama za odvojeno rukovanje.

Lamart Set 3 kom okruglih posuda za pohranu CAN LT6010
71 Kn

Odlična cijena

Praktičan i pouzdan set od tri spremnika za hranu. Posude CAN izrađene su od izdržljivog stakla s visokokvalitetnim navojnim poklopcem i nehrđajućim čelikom kako vam hrana ne bi ispala.

Lamart čajnik Lumier - LT7003, 2 l
90 Kn

Elegnatan čajnik od nehrđajućeg čelika kapaciteta 2 l. Drška od gume omogućava udobno rukovanje. Primjeren je za sve vrste štednjaka, uključujući indukciju.

Lamart Rock tava za palačinke, 28 cm LT1141
113 Kn

Tava za palačinke ROCK LT1141 s promjerom 28 cm je izrađena od visokokvalitetnog aluminija. Ima mramornu površinu iznutra, bez uporabe PFOA. Pri zagrijavanju ne isparavaju štetne tvari.

Lamart 8-dijelni set lonaca LTSSSET8
417 Kn

Odličan komplet 4 lonca s pripadajućim poklopcima je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućega čelika i stakla. Primjeren je za sve vrste štednjaka.

Lamart Pribor Leila LT5002, 24-dio
140 Kn 5,83 Kn/komad

24-dijelni set visokokvalitetnog klasičnog modela Leila LT5002 je namjenjen svakodnevnoj upotrebi. Sadrži žlice, vilice, noževe i žličice – svaki od 6 komada.

Lamart posuda za mlijeko
101 Kn

Lamart posuda za mlijeko izrađena je od visokokvalitetnog dvostranog čelika s termo-kumulativnim svojstvima za brzo otpuštanje topline i uštedu energije.

Lamart Daska za rezanje od bambusa LT2061
50 Kn

Lamart daska za rezanje dimenzija 32 × 22 cm izrađena je od bambusova materijala i uključuje brusilicu od noža od volframovog čelika za oštrenje noža i vraćanje oštrice u „V“ oblik.

Lamart lonac LEGER SS, 16 x 9,5cm, LTB1695
70 Kn

Posljednji komad!

Praktični kuhinjski lonac LEGER promjera 16 cm i volumena 1,9 l ima stakleni poklopac, može se prati u perilici posuđa i može se koristiti za sve vrste štednjaka, uključujući indukcijske štednjake.

Lamart Base pekač za 12 muffina, 35 x 26 cm LT3071
51 Kn

Kalup za muffine je izrađen od ugljikovog čelika i osigurava jednostavno i brzo uklanjanje tijesta s površine. Pekač je praktičan i vrlo lagan dodatak za pečenje. Svako pečenje će vam biti pravi užitak.

Lamart protvan MARBLE LT1156 7,5 l
295 Kn

Posljednji komad!

Protvan s poklopcem i volumenom 7,5 l (5,5 l posuda, 2 l ploča za kuhanje), aluminijska osnova, stakleni poklopac, poboljšano dno posude 5,4 mm, možete ga prati u perilici posuđa.

Lamart LT2082 stalak za noževe, 22,5 cm, bijel
84 Kn

Veliki univerzalni stalak za noževe Lamart u bijeloj boji će postati prava (korištena) dekoracija svake kuhinje. Posebna unutrašnjost stalka pažljivo je obrađena kako noževi ne bi postali tupi. Postolje je izrađeno od otporne plastike i lako se pere.

Lamart stolni set Taste LT7020, 2 komada
31 Kn

Posljednji komad!

Set za sol i papar napravljen je od nehrđajućeg čelika i stakla. Plastični dijelovi mogu se otvoriti s jednom rukom.

Lamart kramični nož LT2015, 15 cm
114 Kn

Posljednji komad!

Kuhinjski keramički nož dolazi s oštricom iz nehrđajućeg čelika i gumenom ručkom. Dužina noža iznosi 28 cm, a dužina same oštrice 15 cm. Nož ne utječe na ukus ili miris hrane.

Lamart LT1122 univerzalna tava, 28 cm
93 Kn

Lamart tava s promjerom 28 cm je namijenjena za univerzalno korištenje i ima premaz protiv prianjanja koji je otporan na zagaranje. Prikladna je za sve vrste štednjaka, uključujući indukciju, možete ju prati u perilici suđa.

Lamart DRUCK LT1133 ekonomični lonac, 7 L
585 Kn

Kvalitetan ekonomični lonac. Lamart DRUCK LT1133 prima 7 l tekućine, može se zatvoriti pomoću mehanizma poluge. Lonac je izrađen od nehrđajućeg čelika i opremljen je indikatorom tlaka. Lonac možete prati u perilici posuđa (nikad s poklopcem).

Lamart set tanjura LT9001, 6 komada
93 Kn 15,50 Kn/komad

Lamart elegantan set bijelih tanjura za dvije osobe. Sastoji se od plitkog, dubokog i tanjura za desert.

Lamart LT7044 Steel komplet staklenki za bilje, 12 komada
129 Kn

Komplet staklenki za bilje, izrađenih od stakla u nehrđajućeg čelika na rotirajućem postolju, koji će odgovarati svakom interijeru. Staklenke za bilje Lamart su primjerene za pranje u perilici posuđa. Visina postolja je 25 cm. U kompletu je 12 komada plus postolje.

Lamart LT7041 br. 8 Aero mlin za meso
121 Kn

Srebrni mlin za meso Aero, marke Lamart, s mehanizmom za stezanje i drvenom ručkom je izrađen od kvalitetne slitine. Mlin ima mehanizam za stezanje i drvenu ručku, jednostavno ga rastavite i sastavite, a možete ga i potpuno rastaviti pa ga jednostavno očistiti. Dimenzije mlina: promjer 7,5 cm, visina 20,5 cm i širina 19 cm.

Lamart stakleni čajnik, 1,1 l
53 Kn

Stakleni čajnik marke Lamart je primjeren za sve vrste čaja i hladnih napitaka. U čajnik stane do 1,1 litre vašeg omiljenog čaja. Ručka je izrađena od izdržljive plastike.

Lamart LT7040 br. 5 Aero mlin za meso
87 Kn

Srebrni mlin za meso Aero, marke Lamart, s mehanizmom za stezanje i drvenom ručkom je izrađen od kvalitetne slitine. U potpunosti se može rastaviti, a čišćenje i sastavljanje su jednostavni. Dimenzije mlina: promjer 6 cm, visina 19 cm i širina 16 cm.

Lamart Present daska za glačanje, 120×38 cm
323 Kn

Daska za glačanje Present ima dimenzije 120 × 38 cm i sadrži sve što traži zahtjevniji korisnik. Opremljena je ladicom i nastavkom, transportna brava i njena površina dobro upija suvišnu vlagu.

Lamart LT9014 komplet zdjelica, 4 komada
88 Kn 22,00 Kn/komad

Bijeli set četiri zdjelice elegantno nadopunjuje francuskog kuhara Pierrea Lamarta, poznatog po svojoj ljubaznosti i, prije svega, izvrsnoj kuhinji na britanskoj obali.

Lamart DRUCK LT1132 ekonomični lonac, 4 L
524 Kn

Kvalitetan ekonomični lonac. Lamart DRUCK LT1132 prima 5 l tekućine, može se zatvoriti pomoću mehanizma poluge. Lonac je izrađen od nehrđajućeg čelika i opremljen je indikatorom tlaka. Lonac možete prati u perilici posuđa (nikad s poklopcem).

Lamart Edge brusilica za noževe 3x1 LT2058
68 Kn

Trostruka ABS plastična brusilica za noževe s mekim završetkom i neklizajućom podlogom. Dijamantni kamen, volfram nerđajući čelik i keramički kamen.

Lamart vakuumska vreća za pohranu, 2 kom
35 Kn

Lamart komplet vakuumskih vreća za pohranu. Omogućuju vakuumski prostor što znači da nema zraka te time štede i do 80% prostora. Idealne su za pohranu odjeće, posteljina, popluna i ostalog.

Lamart LT2080 komplet 5 noževa na stalku
186 Kn

Komplet noževa na drvenom stalku marke Lamart. Kvalitetni noževi će zadovoljiti sve potrebne osnove svakog kuhara. Vrlo oštra oštrica od nehrđajućeg čelika i ergonomska ručka za maksimalni učinak i sigurno korištenje.

Lamart LT8022 Sensor brezkontaktni koš, 42 l
456 Kn

42-litarski koš za smeće s otvaranjem bez dodira ima jednostavno upravljanje, ergonomski i moderno. Proizvedeni su od kvalitetnih materijala. Uporaba koša pomoću sustava fotoelektrične tehnike. Otvaranje koša senzorom kretanja samostalno i vrlo higijenski („contactless“ rad).

Lamart LT1155 Marble posuda za pečenje s poklopcem, 7,5 L Marble
296 Kn

Posuda za pečenje Lamart Marble će postati vaš idealan dodatak u kuhinji. Ima površinu protiv prianjanja, koja također osigurava da hrana ne izgori Izrađena je od aluminija i sadrži stakleni poklopac. Kuhanje s ovom posudom je brzo. Lako ju koristite za kuhanje na štednjaku ili za pečenje u pećnici.

Lamart Set 3 kom kvadratnih posuda AIR LT6012
72 Kn

Nepropusne i vodootporne. Praktičan i pouzdan set spremnika za čuvanje i nošenje hrane izrađen je od otpornog stakla i plastike s visokokvalitetnim silikonskim brtvama na poklopcu.

Lamart lonac s poklopcem
147 Kn

Lamart lonac s poklopcem ima volumen 8 . Njegove dimenzije su 24 × 18 cm. Lamart lonac je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Ručke lonca su opremljene s bakelit materijalom za bolji prijem. Jednostavno rukovanje, održavanje i čišćenje.

Lamart LT8049 Sensor koš za smeće s otvaranjem bez dodira, 45 l
381 Kn

Koš za smeće s otvaranjem bez dodira Lamart LT8049 Sensor zapremine 45 litara odlikuje se jednostavnim, ergonomskim i modernim dizajnom. Izrađen je od nehrđajućeg čelika u kombinaciji sa crnom plastikom. Njegova upotreba je vrlo higijenska zbog otvaranja na senzor. Također ima senzor pokreta.

Lamart LT9016 šalica s tanjurićem, 190 ml, 2 komada
44 Kn 22,00 Kn/komad

Komplet dvije šalice s tanjurićem i kapacitetom 190 ml elegantno nadopunjuje francuskog kuhara Pierrea Lamarta, poznatog po svojoj ljubaznosti i, prije svega, izvrsnoj kuhinji na bretanskoj obali.

Lamart LT9017 šalica s tanjurićem, 90 ml, 2 komada
36 Kn 9,00 Kn/komad

Komplet dvije šalice s tanjurićem i kapacitetom 90 ml elegantno nadopunjuje francuskog kuhara Pierrea Lamarta, poznatog po svojoj ljubaznosti i, prije svega, izvrsnoj kuhinji na bretanskoj obali.

Lamart Coffee termo čaša, 230 ml, 2 komada
68 Kn 34,00 Kn/komad

Dvostruka termo čaša za hladna i topla pića održava željenu temperaturu napitka dugo vremena. Borosilikatno staklo je otpornije na toplotnu deformaciju, pukotine i ogrebotine od tradicionalnog stakla.

Lamart Juice termo čaša, 370 ml, 2 komada
76 Kn 38,00 Kn/komad

Dvostruka termo čaša za hladna i topla pića održava željenu temperaturu napitka dugo vremena. Borosilikatno staklo je otpornije na toplotnu deformaciju, pukotine i ogrebotine od tradicionalnog stakla.

Marku Lamart predstavlja široka paleta posuđa za kuhanje. Proizvodi su kvalitetne izrade i profinjenog stila. Modernog su izgleda pa su prikladni za svaku kuhinju. Proizvodima marke Lamart zadovoljan je svaki kupac.

Marku Lamart predstavlja široka paleta posuđa za kuhanje. Proizvodi su kvalitetne izrade i profinjenog stila. Modernog su izgleda pa su prikladni za svaku kuhinju. Proizvodima marke Lamart zadovoljan je svaki kupac.