Lamela Lilia Eco Jumper posuda za cvijeće , 25 cm, visina 46,5 cm
144 Kn

Posljednji komad!

To će postati prekrasan dodatak bilo kojem interijeru i naglasiti ljepotu vašeg cvijeća – moderna posuda za cvijeće u obliku stošca Lamella LILIA ECO JUMPER 25 cm visina 46,5 cm modernog je dizajna i izrađena je od reciklirane plastike s dodatkom do 40% drveta. Njezina je boja otporna na UV zrake, posuda je otporna na česte ogrebotine i ima plastični uklonjivi umetak u kojem možete napraviti rupe za odvod viška vode. Visina je 46,5 cm, a promjer 25 cm.

Lamela Roma Eco plastična posuda za cvijeće, na nogama, 40 cm
120 Kn

To će postati prekrasan dodatak svakom interijeru i naglasiti ljepotu vašeg cvijeća – moderna plastična posuda za cvijeće Lamella ROMA ECO, 40 cm na 3 noge zanimljivog je oblika i izrađena je od reciklirane plastike s primjesom do 40% drva. Njena je boja otporna na UV zračenje, posuda je otporan na manje ogrebotine i ima plastičnu rešetku koja biljku opskrbljuje vlagom.Visine je 25 cm i promjera 40 cm.

Lamela Roma Eco plastična posuda za cvijeće, na nogama, 29 cm
75 Kn

To će postati prekrasan dodatak svakom interijeru i naglasiti ljepotu vašeg cvijeća – moderna plastična posuda za cvijeće Lamella ROMA ECO, 29 cm na 3 noge zanimljivog je oblika i izrađena je od reciklirane plastike s primjesom do 40% drva. Njena je boja otporna na UV zračenje, posuda je otporan na manje ogrebotine i ima plastičnu rešetku koja biljku opskrbljuje vlagom.Visine je 23 cm i promjera 29 cm.

Lamela Lilia Eco Jumper posuda za cvijeće , 19 cm, visina 36,4 cm
84 Kn

To će postati prekrasan dodatak bilo kojem interijeru i naglasiti ljepotu vašeg cvijeća – moderna posuda za cvijeće u obliku stošca Lamella LILIA ECO JUMPER 19 cm visina 36,4 cm modernog je dizajna i izrađena je od reciklirane plastike s dodatkom do 40% drveta. Njezina je boja otporna na UV zrake, posuda je otporna na česte ogrebotine i ima plastični uklonjivi umetak u kojem možete napraviti rupe za odvod viška vode. Visina je 36,4 cm, a promjer 19 cm.

Lamela Roma plastično korito na nogama, 40 cm
120 Kn

Postat će prekrasan dodatak u bilo kojem interijeru i naglasit će ljepotu vašeg cvijeća – moderna plastična posuda za cvijeće ROMA 40 cm lamela na 3 noge ukusnog je oblika i izrađena je od reciklirane plastike s primjesama do 40% drva. Njegova je boja otporna na UV zrake, zdjela je otporna na česte ogrebotine i ima plastičnu rešetku koja biljci osigurava vlagu. Visina je 25 cm, a promjer 40 cm.

Lamela Roma plastično korito na nogama, 47 cm
180 Kn

Postat će prekrasan dodatak u bilo kojem interijeru i naglasit će ljepotu vašeg cvijeća – moderna plastična posuda za cvijeće ROMA 47 cm lamela na 3 noge ukusnog je oblika i izrađena je od reciklirane plastike s primjesama do 40% drva. Njegova je boja otporna na UV zrake, zdjela je otporna na česte ogrebotine i ima plastičnu rešetku koja biljci osigurava vlagu. Visina je 26,5 cm, a promjer 47 cm.

Lamela Roma plastično korito na nogama, 29 cm
75 Kn

Postat će prekrasan dodatak u bilo kojem interijeru i naglasit će ljepotu vašeg cvijeća – moderna plastična posuda za cvijeće ROMA 29 cm lamela na 3 noge ukusnog je oblika i izrađena je od reciklirane plastike s primjesama do 40% drva. Njegova je boja otporna na UV zrake, zdjela je otporna na česte ogrebotine i ima plastičnu rešetku koja biljci osigurava vlagu. Visina je 23 cm, a promjer 29 cm.