LENA bager, žuto-crni
120 Kn

Posljednji komad!

S ovim bagerom više nećete imati problema s utovarom pijeska. Donesite što više materijala.

LENA Teretnjak Truxx

LENA Teretnjak Truxx

Ocjena: 4,9
49 Kn

Prekrasan dječji teretnjak Truxx s figuricom, koja je potpuno funkcionalna, automobil uključuje i sigurnosnu napravu od neželjenog preokretanja. Teretnjak je velik 27 cm i pogodan za djecu od 3 godine nadalje. Visokokvalitetan dizajn omiljene marke LENA.

LENA Bager s plastičnim kotačima, 65 cm
116 Kn

Veliki dječji bager s plastičnim kotačima možete imati doma, u pijesku ili ga djeca mogu koristiti kao vozilo. Bager je velik 65 cm i pogodan je za djecu od 3.godine nadalje. Iznimno kvalitetna izrada popularne marke Lena.

LENA Eco aktivni bager
45 Kn

Aktivni bager izrađen je od reciklirane plastike s primjesom drvenih elemenata. Njegova veoma velika konstrukcija miriše po drvetu. Bager je posve mehanički funkcionalan, zato je pogodan za svaki pijesak. Sadrži osigurač protiv neželjenog okretanja gornjeg dijela

LENA Rolocikl, plavi

LENA Rolocikl, plavi

Ocjena: 4,5
65 Kn

Nova verzija Lena vozila Rolocikl u plavoj boji pogodna je za djecu od 18.mjeseca nadalje. Vozilo pomaže u razvoju stabilnosti i koordinacije kod djece. Pripremite se za vožnju biciklom za sve manje vozače.

LENA miješalica, narančasta
72,84 Kn

Na svakom velikom gradilištu mora biti miješalica. Krenite na gradilište, gdje vas čeka mnogo rada! Bubanj se naginje u 2 položaja.

LENA vrtuljak Medvjedić Pooh, 19 cm
81,60 Kn

Ovaj poseban vrtuljak sa motivom Medvjeda Pooha i njegovih prijatelja osigurat će mnoštvo zabave. Samo pritisnite, a dizajn će pokazati svoje performanse. Promjer vrtuljka je 19 cm.

LENA vrtuljak, vlak, promjer 19 cm
81,60 Kn

Zabavna igra osigurana je slikama vlaka i životinja. Samo pritisnite, a dizajn će pokazati svoje performanse. Promjer vrtuljka je 19 cm.

LENA kreda za kosu

LENA kreda za kosu

Ocjena: 3
160,40 Kn

Uz pomoć krede za bojanje kose možete ukrasiti svoju kosu sa šarenim crtama ili sa priloženim ukrasima. Možete ih nositi posvuda!

LENA autobus TRUXX

LENA autobus TRUXX

Ocjena: 5
73 Kn

Ovaj mali vozač ne bi smio propustiti ovaj autobus. Prednja kabina i bočni prozori mogu se otvoriti radi lakšeg postavljanja lutki. Autobus može primiti do 9 putnika. Dio su i 2 figurice

LENA kamion za otpad WORXX Arocs
137 Kn

Kamion za otpad Mercedes Arocs izrađen je od visokokvalitetnog i trajnog materijala. Paket uključuje 2 kante za smeće i uključuje sigurnosni uređaj protiv nenamjernog prevrtanja.

LENA kamion za smeće s figuricom TRUXX
73 Kn

Truxx vozilo s kontejnerima izrađeno je od kvalitetne plastike i vrlo čvrste konstrukcije. Potpuno mehanički funkcionalan. Uključen je i 2× dvostruki spremnik sa zaštitom od slučajnog odvajanja od automobila. Kabina se može sklopiti i ima lutku.

LENA komplet sa poljoprivrednim strojevima
108 Kn

Ovi strojevi ne smiju se zamijeniti ni na jednoj farmi. Traktor odvodi sve što vam treba, bilo gdje. Utovarivač je potreban za upravljanje neravnim terenom. Set uključuje traktor s priključcima, utovarivač i ostali pribor.

LENA vatrogasac s ljestvama WORXX
153 Kn

Veliko plastično vatrogasno vozilo Mercedes Arcos izrađeno je od vrlo trajne kvalitetne plastike. Nakon ručnog ispumpavanja moguće je i prskanje vode iz spremnika i gašenje požara do 3 metra dalje.