LENA bager, žuto-crni
123 Kn

S ovim bagerom više nećete imati problema s utovarom pijeska. Donesite što više materijala.

LENA Teretnjak Truxx

LENA Teretnjak Truxx

Ocjena: 4,9
50 Kn

Prekrasan dječji teretnjak Truxx s figuricom, koja je potpuno funkcionalna, automobil uključuje i sigurnosnu napravu od neželjenog preokretanja. Teretnjak je velik 27 cm i pogodan za djecu od 3 godine nadalje. Visokokvalitetan dizajn omiljene marke LENA.

LENA Eco aktivni bager
49 Kn

Aktivni bager izrađen je od reciklirane plastike s primjesom drvenih elemenata. Njegova veoma velika konstrukcija miriše po drvetu. Bager je posve mehanički funkcionalan, zato je pogodan za svaki pijesak. Sadrži osigurač protiv neželjenog okretanja gornjeg dijela

LENA Rolocikl, plavi

LENA Rolocikl, plavi

Ocjena: 4,5
65 Kn

Nova verzija Lena vozila Rolocikl u plavoj boji pogodna je za djecu od 18.mjeseca nadalje. Vozilo pomaže u razvoju stabilnosti i koordinacije kod djece. Pripremite se za vožnju biciklom za sve manje vozače.

LENA miješalica, narančasta
53 Kn

Na svakom velikom gradilištu mora biti miješalica. Krenite na gradilište, gdje vas čeka mnogo rada! Bubanj se naginje u 2 položaja.

LENA vrtuljak, vlak, promjer 19 cm
75 Kn

Zabavna igra osigurana je slikama vlaka i životinja. Samo pritisnite, a dizajn će pokazati svoje performanse. Promjer vrtuljka je 19 cm.

LENA vrtuljak Medvjedić Pooh, 19 cm
75 Kn

Ovaj poseban vrtuljak sa motivom Medvjeda Pooha i njegovih prijatelja osigurat će mnoštvo zabave. Samo pritisnite, a dizajn će pokazati svoje performanse. Promjer vrtuljka je 19 cm.

LENA Bager s plastičnim kotačima, 65 cm
117 Kn

Veliki dječji bager s plastičnim kotačima možete imati doma, u pijesku ili ga djeca mogu koristiti kao vozilo. Bager je velik 65 cm i pogodan je za djecu od 3.godine nadalje. Iznimno kvalitetna izrada popularne marke Lena.