Magnum Duck slice soft 80 g
13,90 Kn

Akcija

Ukusna mekana poslastica Duck slice soft 80 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pačjeg mesa oblikovanog u tanke trake. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum poslastice za pse Duck roll on Rawhide stick, 250 g
30 Kn

Posljednji komad!

Hrskave i meke poslastice Duck roll on Rawhide stick, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Ovaj put u obliku pačjeg mišića na iskrivljenom štapu od kravlje kože One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum MINI poslastice za pse Chicken and Fish sandwich, 250 g
24 Kn

Prirodno mekani MINI sendvič s piletinom i ribom 250g tvrtke Magnum savršena je nagrada za vašeg ljubimca. Napravljene su od pilećeg i ribljeg mesa oblikovanog u male kocke. Lako su probavljive i u praktičnom pakiranju sa zatvaračem.

Magnum poslastice za pse Chicken slice soft, 250 g
27 Kn

Hrskave i meke poslastice Chicken slice soft, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Napravljene su od piletine oblikovane u male trake. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum Duck sandwich 80 g
11 Kn

Posljednji komad!

Ukusna mekana poslastica Duck sandwich 80 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pačjeg i ribljeg mesa oblikovanog u tanke trake. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Beef and Rice bone 250 g
25 Kn

Posljednji komad!

Prirodno mekana poslastica Beef and Rice bone 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg kućnog ljubimca. Napravljena je od goveđeg mesa i riže oblikovano u male kocke. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Chicken chips soft 250 g
27 Kn

Ukusna mekana poslastica Chicken chips soft 250 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pilećeg mesa oblikovanih u čips. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Chicken Sandwich poslastica za pse s okusom piletine, 80 g
11 Kn

Posljednji komad!

Poslastica za male, srednje velike i velike pse je napravlj iz odličnega piščanca. Trake so meke i moguće ih je jednostavno razrezati na manje komade. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Pileći sendvič Magnum servirajte 80 g tijekom igre, treninga ili putovanja.

Magnum Duck bone wrap 250 g
28 Kn

Ukusna meka poslastica Duck bone wrap 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od mišića patke omotane oko kalcijevih kostiju. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Napokon, prava motivacija u treningu.

Magnum Jerky poslastice, 12,5 cm (25 komada)
51 Kn

Posljednji komad!

Magnum jerky poslastice 12,5 cm su ukusna mesna poslastica za psa. Poslastica je polumeka i veličine 12,5 cm zbog čega ju psi dobro žvaču. Zahvaljujući jedinstvenom obliku, pas će se zabaviti, a njihov ukusni okus oduševit će vašeg krznenog kućnog ljubimca. U paketu ćete dobiti 25 komada.

Magnum poslastice za pse Chicken rolls soft, 250 g
29 Kn

Posljednji komad!

Hrskave i meke poslastice Chicken rolls soft, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Napravljene su od pilećeg mesa i savijene u pojedinačne komade. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum poslastice za pse Duck rings soft, 250 g
29 Kn

Posljednji komad!

Ukusne i meke poslastice Duck rings soft 250 g, marke Magnum, odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Poslastice su napravljene od pačjeg mesa i oblikovane su u prstenove. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. Konačno prava motivacija tijekom treninga ili putovanja.

Magnum poslastice za pse Duck roll on Rawhide stick, 250 g
30 Kn

Posljednji komad!

Hrskave i meke poslastice Duck roll on Rawhide stick, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Ovaj put u obliku pačjeg mišića na iskrivljenom štapu od kravlje kože One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum poslastice za pse Duck sandwich, 250 g
23 Kn

Posljednji komad!

Ukusne i meke poslastice Duck sandwich 250 g, marke Magnum, odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Poslastice su napravljene od pačjeg mesa i oblikuju se u dobro izrezane tanke trake. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. Konačno prava motivacija tijekom treninga ili putovanja.

Magnum poslastice za pse Duck slice soft 250 g
28 Kn

Hrskave i meke poslastice Duck slice soft 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Poslastice su napravljene od pačjeg mesa izrezanog na tanke trake. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum pseće poslastice Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 komada), smeđe
88 Kn

Magnum Rawhide roll stick su izvrsna zubna njega za pse svih veličina. Ova poslastica, veličine 12,5 cm je opremljena svime što vaš pas voli. Kombinacija žvakaće bivolje kože i ukusnog mirisnog mesa bit će po ukusu svakog psa. Jedinstveni oblik poslastica sprječava brzo gutanje i potiče žvakanje, nadopunjujući ovu poslasticu sa zubnom njegom.

Magnum Lamb and Rice bone 250 g
26 Kn

Prirodno mekana poslastica Lamb and Rice bone 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg kućnog ljubimca. Napravljena je od janjećeg mesa i riže oblikovanih u male kocke. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Duck rings soft 80 g
13 Kn

Ukusna mekana poslastica Duck rings soft 80 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pačjeg mesa oblikovanog u prstenje. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum poslastice za pse Duck sandwich pieces, kocke 80 g
11 Kn

Hrana za manje pse je napravljena od odličnog pačjeg mesa. Kocke su meke i lako probabljive. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Magnum Duck sandwich (kocke, 80 g) korisni su za igru, trening ili putovanja.

Magnum Meat Snack Multipack 2 pseće poslastice
85 Kn

Poslastice sadrže puno ukusnog i lako probavljivog pilećeg i pačjeg mesa. Pakirani su u praktičnu vrećicu sa zatvaračem. Magnum Meat Snack Multipack 2 pseće poslastice pogodne su za pse svih pasmina.

Magnum poslastice za pse Jerky govedina, 12,5 cm, 50 komada
77 Kn

Magnum jerky križni štapići s govedinom 12,5 cm (50 komada) su izvrsna žvačna poslastica za vašega psa. Ovaj poslastica ima križni oblikpolumeka je, pa ju psi dobro prožvaču prije gutanja. Okus goveđeg mesa oduševit će svakog ljubimca. Štapići su idealna poslastica sa pse svih veličina i pasmina.

Magnum Chicken and Rice bone 250 g
25 Kn

Ukusna mekana poslastica Chicken and Rice bone 250 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pilećeg mesa i riže oblikovanih u male kocke. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Chicken bone wrap 250 g
29,90 Kn

Akcija

Ukusna meka poslastica Chicken bone wrap 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od piletine zamotane u kalcijeve kosti. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Napokon, prava motivacija u treningu.

Magnum Chicken Bone Wrap multipack poslastice za pse, 3x 250 g
85 Kn

Poslastice sadrže puno ukusnog i lako probavljivog pilećeg mesa ovijenoga s kosti od kalcija. Pakirani su u praktičnu vrećicu sa zatvaračem. Magnum Chicken Bone Wrap multipack poslastice za pse, 3× 250 g pogodne su za pse svih pasmina.

Magnum Chicken slice soft 80 g
12 Kn

Ukusna mekana poslastica Chicken slice soft 80 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pilećeg mesa oblikovanog u tanke trake. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Cod roll twinned by chicken 250 g
29,90 Kn

Akcija

Ukusna meka poslastica Cod roll twinned by chicken 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pilećeg i ribljeg mesa oblikovanog u srednje veliko prstenje. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Napokon, prava motivacija u treningu.

Magnum Duck and Rice bone 250 g
25 Kn

Ukusna mekana poslastica Duck and Rice bone 250 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pačjeg mesa i riže oblikovanih u male kocke. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Duck Bone Wrap multipack poslastice za pse, 3x 250 g
88 Kn

Poslastice sadrže puno ukusnog i lako probavljivog pačjeg mesa na kalcijevim kostima. Pakirani su u praktičnu vrećicu sa zatvaračem. Magnum Duck Bone Wrap multipack poslastice za pse, 3× 250 g pogodne su za pse svih pasmina.

Magnum Meat Snack Multipack 1 pseće poslastice
81 Kn

Poslastice sadrže puno ukusnog i lako probavljivog pilećeg mesa. Pakirani su u praktičnu vrećicu sa zatvaračem. Magnum Meat Snack Multipack 1 pseće poslastice pogodne su za pse svih pasmina.

Magnum poslastica za psa Chicken Roll on Rawhide stick 10"/25,4 cm (170 g), 2 komada
22 Kn

Hrana za pse izrađena je od piletine omotane oko sirove kože. Koristi se za uklanjanje kamenca i plaka. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Poslastica Magnum Chicken Roll – Rawhide stick 10"/25,4 cm (170 g) s dva komada u paketu, može se ponuditi tijekom igranja, treninga ili putovanja.

Magnum poslastica za psa Duck roll on Rawhide stick, 10"/25,4 cm, 105 g
15 Kn

Hrana za pse izrađena je od piletine omotane oko sirove kože. Koristi se za uklanjanje kamenca i plaka. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Magnum Chicken Roll – Rawhide stick 10"/25,4 cm (105 g) poslužite tijekom igre, treninga ili putovanja.

Magnum poslastica za psa Duck Roll on Rawhide stick 10"/25,5 cm, 105 g
15 Kn

Hrana za pse izrađena je od pačjeg mesa omotanog oko sirove kože. Koristi se za uklanjanje kamenca i plaka. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Magnum Duck Roll on Rawhide stick 10" (105 g) poslužite peciva dok igrate, trenirate ili putujete.

Magnum poslastice za pse Chicken breast soft, 250 g
26 Kn

Hrskave i meke poslastice Chicken breast soft, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Poslastice su napravljene od pilećih mišića One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum poslastice za pse Chicken chips soft, 80 g
12 Kn

Hrana za pse je napravljena od ukusne piletine. Koluti su meki i lako probabljivi. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Pileće kolute Magnum servirajte tijekom igre, treninga ili putovanja.

Magnum poslastice za pse Chicken rings soft, 80 g
12 Kn

Hrana za pse je napravljena od ukusne piletine. Koluti su meki i lako probabljivi. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Pileće kolute Magnum servirajte tijekom igre, treninga ili putovanja.

Magnum poslastice za pse Duck chips soft 80 g
12 Kn

Poslastica za male pse je napravljena od ukusne piletine Poslastice su lako probavljive. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Magnum Duck chips ponudite za vrijeme igranja, treninga ili putovanja.

Magnum poslastice za pse Duck leg, 250 g
28 Kn

Pseća poslastica je napravljena od izvrsnog pačjeg mesa na kosti od kalcija u obliku pačje noge. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Magnum Duck spirale ponudite za vrijeme igranja, treninga ili putovanja.

Magnum poslastice za pse Duck roll on Rawhide stick, 500 g
63 Kn

Hrana za pse izrađena je od goveđeg mesa omotanog kriškom piletine. Koristi se za uklanjanje kamenca i plaka. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Magnum Duck spirale ponudite za vrijeme igranja, treninga ili putovanja.

Magnum poslastice za pse Jerky Natur, 12,5 cm, 50 komada
77 Kn

Magnum jerky križni štapići Natur 12,5 cm (50 komada) su izvrsna žvačna poslastica za vašega psa. Ovaj štapić idealan je kao nagrada i dodatak koji njeguje zube vašeg ljubimca. Štapić je napravljen u križnom oblikupolumeki je zbog čega je psima lagan za žvakanje, a ne može ga jednostavno progutati.

Magnum poslastice za pse Jerky Slanina, 12,5 cm, 50 komada
77 Kn

Magnum jerky križna poslastica slanina 12,5 cm (50 komada) je idealna poslastica za svakog psa. Ova poslastica s okusom slanine je kao nagrada i kao dodatak za njegu zuba vašeg ljubimca. Štapić je napravljen u križnom oblikupolumeki je zbog čega je psima lagan za žvakanje, a ne mogu ga jednostavno progutati.

Magnum poslastice za pse Rawhide Small braid (cca 40 komada), crvene
81 Kn

Magnum Rawhide Small braid su iznimno ukusne poslastice za pse svih veličina i pasmina. Ove poslastice dužine 6,5 cm kombiniraju žvakaću bivolsku kožu i ukusno, mirisnu govedinu te ih zato svi psi vole. Jedinstveni oblik poslastica sprječava brzo gutanje i potiče žvakanje, nadopunjujući ovu poslasticu sa zubnom njegom.

Magnum pseće poslastice Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 komada), crvene/bijele
91 Kn

Magnum Rawhide roll stick 12,5 cm (cca 40 kosov) je zubna njega za pse, što je idealno kao svakodnevni dio zubne njege. Uz kombinaciju žvakaće bivolje kože i ukusnog mirisnog mesa govedine, ova poslastica, duljine 12,5 cm, oduševit će svakog ljubimca. Ova poslastica u obliku štapa je dizajnirana tako da ju pas ne može brzo progutati.