MALTEX kada, 100 cm patka, ružičasta
72,91 Kn

Veća kada sadrži do 35 litara vode i prikladna za kupanje. Izrađena od plastike koja ne šteti zdravlju. Površina je glatka, pa ju je vrlo lako oprati i očistiti. Kada COSING impresionira svojim atraktivnim dizajnom koji odgovara svakoj kupaonici.

MALTEX Bing kada s pražnjenjem, 100 cm
97,63 Kn

Bing kada s pražnjenjem je izrađena od sigurnog plastičnog materijala Djecu će razveseliti slikice junaka iz crtane serije Bing Kada s volumenom 35 l pogodna je za dijete od rođenja.

MALTEX Bing kahlica s neklizećom površinom
73,89 Kn

Bing neklizeća kahlica marke Maltex je izrađena od čvrste, sigurne plastike i jamstvo je udobnosti te sigurnosti. Zbog neklizećeg postolja je kahlica posve stabilna. Djecu će razveseliti slikice junaka iz crtane serije Bing

MALTEX BING Toaletno sjedalo s protukliznom površinom
70,93 Kn

Toaletno sjedalo s protukliznom površinom, marke Maltex, je idealno za djecu koja se uče na školjku. Jednostavno za povezivanje s većinom toaletnih dasaka zahvaljujući protukliznom dijelu. Djeca će voljeti likove iz poznate serije BING.

MALTEX Stepenica BING

MALTEX Stepenica BING

Ocjena: 4,9
73,89 Kn

Stepenica BING, marke Maltex, opremljena je s gumenom protukliznom površinom koja je nepogrešiv pomoćnik ne samo u kupaonici. Stepenica će očarati djecu sa svojim veselim slikama likova iz serije BING.