Mikasa lopta za odbojku na pijesku SV-3
239 Kn

Posljednji komad!

Super mekana lopta za odbojku na pijesku Mikasa SV-3 predstavlja naprednu Mikasa loptu za odbojku na pijesku. Pohvaliti se može mekanom kožnom površinom za dobar prijem i odličnim svojstvima letenja.

Mikasa lopta za odbojku na pijesku SKV5, dječja
191 Kn

Dječja lopta za odbojku na pijesku Mikasa SKV5 je izrađena od lagane i mekane EVA pjene koja jamči dobro ublažavanje vibracija te na taj način smanjuje udarnu silu na dječje ruke. Dizajnirana je u žuto – plavoj boji koja jamči dobru vidljivost tijekom igre.

Mikasa lopta za odbojku VXT-30
370 Kn

Mikasa lopta za odbojku VXT-30 temelji na olimpijskom modelu lopte za odbojku VLS-300 te je službena lopta FIVB federacije. Izrađena je od umjetne kože i sašivena od umjetne kože s tehnički poboljšanim sistemom koji jamči dobru izdržljivost.

Mikasa V320W lopta za odbojku
293,50 Kn

Posljednji komad!

Visokokvalitetna odbojkaška lopta s aerodinamičnim odlikom i kompaktnim dizajnom. Replika odbojkaške lopte za ljete olimpijske igre u Tokiju 2021 (2020)

Mikasa lopta za odbojku MVA-300
530 Kn

Lopta za odbojku Mikasa MVA-300 je tehnički jednako dizajnirana kao i olimpijski model MVA200. Ima veoma mekanu i glatku površinu koja jamči odlično rukovanje. Pohvaliti se može poboljšanim tehnologijama koje omogućavaju još bolje iskustvo igranja odbojke.

Mikasa V300W lopta za odbojku
516 Kn

Visokokvalitetna odbojkaška lopta ima tehnologiju s 18 ploča, sustav Nano Balloon Silica i izdržljiv dizajn.

Mikasa V390W lopta za odbojku
193 Kn

Odbojkaška lopta s mekanom i glatkom površinom od sintetičke kože te aerodinamična oblika.

Mikasa lopta za odbojku SKV5-YP, dječja
191 Kn

Dječja lopta za odbojku Mikasa SKV5-YP je izrađena od laganog i mekanog EVA materijala koji jamči nježan dodir s malenom silinom udaraca na malene dječje dlanove. 8 panelna lopta je dizajnirana u ružičasto – žutoj boji te je primjerena za djecu od 4. godine starosti dalje.

Mikasa lopta za košarku BD500
124 Kn

Lopta za košarku Mikasa BD500 je odličan izbor za treniranje košarke u dvorani ili vani na otvorenom. Pohvaliti se može posebnim rupičastim dizajnom koji jamči do 3 x bolji prijem nego površina od kože.