Minoti dječji poklon set RECESS 5
179 Kn

Posljednji komad!

Minoti dječji poklon set, marke Minoti, sadrži praktičnu i posebno dizajniranu slatku odjeću za malu djecu. Set uključuje slinček s tiskom žirafe i medvjeda, kombinezon i pidžamu.

Minoti dječja jakna

Minoti dječja jakna

Ocjena: 4,3
274 Kn

Posljednji komad!

Zimska jakna je dostupna u tamno plavoj boji i vaše će je dijete zasigurno voljeti.

Minoti Scout 12 kratke hlače za dječake
169 Kn

Posljednji komad!

Kratke hlače za dječake s elastinom, marke Minoti, udobne za školu i vanjsku upotrebu. Stilske kaki hlače s džepovima i podesivim vezicama savršeno se uklapaju s majicom Minoti SCOUT 5.

Minoti majica za dječake
77 Kn

Posljednji komad!

Dječja majica s kratkim rukavima u crvenoj boji. Bodi je napravljen od materijala koji je udoban i ugodan na dodir. Majica je pogodna za svakodnevno nošenje, kako u gradu, tako i kod bake – na prednjoj strani je atraktivan natpis Respect The Skate.

Minoti majica za dječake Yay-30%
102 Kn 70,90 Kn

Posljednji komad!

Elegantna majica u crvenoj boji je neophodan komad odjeće za svaki dječji ormar. Izrađena je od udobnog materijala i pogodna je za svakodnevno nošenje.

Minoti Puffa BW PAD 40 jakna za dječake
209 Kn

Posljednji komad!

Jakna za dječake Puffa BW PAD 40, marke Minoti, oduševit će svu djecu tijekom zimske zabave. Topla poliamidna jakna sa poliesterskom podlogom dolazi s dva džepa i zatvaračem.

Minoti pulover za djevojčice Gang
149 Kn

Posljednji komad!

Elegantan pulover za djevojčice Gang sive boje s izvanrednim crvenim točkama, koji će vaša djevojčica stvarno voljeti. Pulover je od laganog i udobnog materijala.

Minoti haljina za djevojčice
173 Kn

Moderna bijela haljina, na prvi pogled, svidjet će se svakoj maloj dami. Haljina je izrađena od ugodnog pamučnog materijala i ima udoban kroj. Ukratko, idealan ljetni izbor.

Minoti BW LTEE 12 majica za dječake s dugim rukavima
60 Kn

Majica za dječake BW LTEE 12 marke Minoti koju će dječaci voljeti zbog svog jedinstvenog dizajna s nasmijanim smješkom. Majica s dugim zelenim rukavima idealna je za hladnije vrijeme, a udobna je i 100% pamučna.

Minoti Campus 8 dječje hlače
99 Kn

Dječje pamučne hlače, marke Minoti, ugodno je nositi kod kuće i kad ste izvan kuće. Tamno plava trenirka sa svijetlim prugama na stranama i bijelim podesivim vezicama koje će odgovarati svakom djetetu.

Minoti kratke hlače za djevojčice s naramenicama
158 Kn

Kratke denim hlače za djevojčice plavog dizajna pristajat će svakoj djevojčici. Izrađene su od udobnog pamučnog materijala i na taj način pružaju udobnost tijekom cijelog dana.

Minoti majica za dječake
58 Kn

Majica za dječake kratkih rukava u plavoj boji. Bodi je napravljen od materijala koji je udoban i ugodan na dodir. Majica je pogodna za svakodnevno nošenje u vrućim ljetnim danima. U isto vrijeme, majica ima natpis s velikim slovima na prednjoj strani – Create The Future u žutoj boji.

Minoti majica za djevojčice
74 Kn

Majica za djevojčice u sivoj boji s dugim rukavima. Bodi je napravljen od materijala koji je udoban i ugodan na dodir. Majica je pogodna za svakodnevno nošenje, kako u gradu, tako i kod bake – na prednjoj strani je atraktivan motiv jednoroga.

Minoti pulover za djevojčice
187 Kn

Pulover za djevojčice s bijelim gumbima. Pulover je napravljen od materijala koji je udoban i ugodan na dodir. Pulover je pogodan za svakodnevno nošenje u hladnijem vremenu i ukrašen je raznobojnim srcima.

Minoti RUN 1 pulover za djevojčice
129 Kn

Pulover za djevojčice marke Minoti pristajat će svakoj djevojčici. Pulover s obojenim prugama izrađen je od akrila, najlona i vune i idealan je za hladnija razdoblja.

Minoti Scout 17 zimska kapa za dječake
89 Kn

Kapa za dječake Scout 17 marke Minoti je ugodna za nošenje zbog podloge od flisa. Kapa grije u hladnijim mjesecima, svojim univerzalnim dizajnom i neupadljivim vojničkim uzorkom će oduševiti svakog dječaka koji će ju nositi s veseljem u grad, izlete ili prirodu.

Minoti Velvet 8 suknja za djevojčice
109 Kn

Tamno zelena suknja za djevojčice, marke Minoti, odgovarat će svakoj mladoj djevojčici. Suknja s uzorcima na podstavi izrađena je od 100% poliestera. Djevojčice ju mogu nositi za školu, vrtić ili druge prigode, poput kina ili za proslave.

Minoti kratke hlače za dječake
106 Kn

Kratke hlače za dječake u sivoj boji idealne su za vruće ljetne dane. Izrađene su od udobnog pamučnog materijala i na taj način pružaju udobnost tijekom cijelog dana.