Northfinder štapovi za hodanje Tatra Peak
195 Kn

Odlična cijena

Teleskopski štapovi za hodanje TATRA PEAK pogodni su za različite aktivnosti u prirodi, kojima se također prilagođavaju. Imaju podesivu veličinu u rasponu od 64 do 135 cm.

Northfinder Dr Trih muška sportska majica, zelena
215 Kn

Northfinder Dr Tih majica od elastičnog materijala čuva toplinu i osigurava odlično prozračivanje tijekom fizičke aktivnosti. Dizajnirana je prvenstveno kao dodatak protiv hladnoće, posebno na većim nadmorskim visinama. Također se može koristiti za opće zimske sportove kao što su trčanje, skijaško trčanje itd.

Northfinder muške hlače Northcover
169 Kn

Jednostavne, lagane i rastezljive muške hlače Northfinder Northkit pogodne za korištenje u svim vremenskim uvjetima. Podstavljeni šavovi pouzdano štite od kiše i vjetra. Možete ih nositi tijekom vožnje, bicikliranja i planinarenja. Hlače s prednjim džepovima i patentnim zatvaračem sa strane.

Northfinder ženske hlače Olive
139 Kn

Muške 1-slojne hlače Northfinder NO-4404OR za slobodno vrijeme, imaju visoki stupanj otpornosti na vodu i napravljene su od elastičnog materijala. Hlače su opremljene s džepom na bedrima i podesivim remenom. Dizajnirane su kao sveobuhvatno rješenje za aktivnosti na otvorenom u proljeće.