Old Spice Roamer dezodorans u spreju, 150 ml
25,69 Kn

Posljednji komad!

Odličan miris dezodoransa Old Spice, koji će vas učiniti nezaboravnim. Roamer je stvoren za muškarce koji znaju kako mirisati. Njegov učinak djeluje tijekom cijelog dana, što je zahvaljujući tehnologiji protiv neugodnog mirisa izvrsna prednost.

Old Spice šampon za bradu, 225 ml
63,19 Kn

Pobrinite se za svoju bradu s novim šamponom Old Spice. Isprat će svu prljavštinu s brade, dati joj zdrav izgledmekoću. Šampon je dizajniran za bilo koju duljinu brade. Od sada će muška brada biti meka, a također će mirisati svježe.

Old Spice toaletna voda Original, 100 ml
120 Kn

Izvrstan miris toaletne vode Old Spice za muškarce koji žele mirisati kao muškarci. Vjeruj izboru svog oca. Zbog ovoga mirisa ćete se osjećati samopouzdano u svakoj situaciji. Odaberite si miris muškosti.

Old Spice Captain dezodorans u spreju, 150 ml
25,69 Kn

Odličan miris dezodoransa Old Spice, koji će vas učiniti nezaboravnim. Captain je stvoren za muškarce koji znaju kako mirisati. Njegov učinak djeluje tijekom cijelog dana, što je zahvaljujući tehnologiji protiv neugodnog mirisa izvrsna prednost.

Old Spice balzam za bradu, 63 g
63,95 Kn

Pobrinite se za svoju bradu s novim balzamom Old Spice. Koristite balzam za njegu i oblikovanje brade brade i uvijek ga imajte sa sobom. Balzam je primjeren za sve veličine i vrste brade. Ostavite iza sebe karakterističan muški miris.

Old Spice ulje za bradu, 50 ml
63,95 Kn

Čuvajte svoju bradu novim Old Spice uljem. Vaša brada će biti meka i sjajna. Ulje je pogodno za sve vrste brade i duljine, samo nanesite dovoljnu količinu. Ostavite iza sebe karakterističan muški miris.

Old Spice Whitewater Wooden božićni pokon set za muškarce
168,40 Kn

Poklon set idealno je iznenađenje za svakog muškarca. Old Spice Whitewater Wooden božićni poklon set za muškarce uključuje čarape, gel za brijanje, gel za tuširanje, dezodorans u spreju i čvrsti dezodorans popularnog mirisa – sve upakirano u drvenu poklon kutiju.

Old Spice balzam za bradu, 150 g
63,95 Kn

Pobrinite se za svoju bradu s novim balzamom Old Spice. Vaša brada će biti svilenkasto meka. Pripravak je dizajniran za sve vrste i veličine brade, samo prilagodite količinu doze za svoju bradu. Ostavite iza sebe karakterističan muški miris.

Old Spice Captain Travel božićni pokon set za muškarce
105,90 Kn

Poklon set idealno je iznenađenje za svakog muškarca. Old Spice Captain Travel poklon set za muškarce sadrži gel za brijanje, gel za tuširanje i čvrsti dezodorans popularnog mirisa – sve upakirano u metalnu poklon kutiju.

Old Spice dezodorans Roamer, 50 ml
29,60 Kn

Odličan miris dezodoransa Old Spice, koji će vas učiniti nezaboravnim. Roamer je stvoren za muškarce koji znaju kako mirisati. Njegov učinak djeluje tijekom cijelog dana, što je zahvaljujući tehnologiji protiv neugodnog mirisa izvrsna prednost.