Paradiso šator s 50 loptica, plavi-27%
348,54 Kn 251,80 Kn

Posljednji komad!

Plavi šator s 50 loptica ima prekrasan uzorak podmorskog svijeta. Šator možete jednostavno rastaviti i spremiti. Uz ručkicu na presvlaci, može se lako prenašati i nositi sa sobom posvuda. Zahvaljujući zaštiti od sunca 30+ idealan je dodatak na plaži.

Paradiso Pješčanik zec s poklopcem žuti
410 Kn 350 Kn

Plastični pješčanik u obliku zeca idealna je dopuna vašem vrtu. Žuta boja savršeno će se uklopiti u vaš vrt, ali naravno, najviše će oduševiti djecu.

Paradiso pješčanik/bazen kornjača s pokrovom
405,80 Kn 347,54 Kn

Plastični pješčanik u obliku kornjače se može koristiti i kao bazen. Pješčanik ima dva sjedala. Priložen je i pokrov koji poput ljuske štiti pijesak od kiše i prljavštine.

Paradiso pješčanik Sunflower
489,86 Kn 347,54 Kn

Plastični pješčanik u obliku suncokreta se može koristiti i kao bazen. Priložen je i pokrov koji štiti pijesak od kiše i zagađenja štetočinama. Pogodan za djecu od 18 mjeseci.

Paradiso pješčanik žaba s pokrovom
405,80 Kn 347,54 Kn

Višenamjenski plastični pješčanik s motivom žabe. Pješčanik se može koristiti i kao bazen. Ima dva sjedišta za djecu. U prilogu je pokrov u obliku žablje glave, koji služi kao zaštita od kiše i prljavštine.

Paradiso plastični pješčanik
197,39 Kn 118,55 Kn

Plastični pješčanik u obliku raka se može koristiti i kao bazen. Priložen je i pokrov koji štiti pijesak od kiše i zagađenja štetočinama. Pogodan za djecu od 18 mjeseci.

Paradiso igračka ribolov
232,17 Kn 199,90 Kn

Idealna igra za male ribare koje će očarati lov na patke. Igra je namijenjena za 1–2 igrača. Paket sadrži 2 štapa za ribolov i 6 žutih pataka. U sredini igračke nalazi se motor koji pokreće baterija koja pomiče vodu u krug. Patke su na putu i čekaju da ih uhvatite!

Paradiso dječja kosilica
94,35 Kn

Kosilica za malene pomoćnike u vrtu. Djeca vole oponašati odrasle. Djeca će se zabavljati nekoliko sati s ovom kosilicom. Kosilica je opremljena starter ručicama koje imaju i prave kosilice.

Paradiso Piknikový stůl se slunečníkem
536 Kn

Piknikový stůl se slunečníkem zkrášlí každou zahradu. U stolečku mohou děti jíst, hrát hry nebo si malovat. Posezení je vhodné pro 4 děti. Slunečník je ideální ochranou před přímým sluncem. Vyrobeno z kvalitního plastového materiálu.

Paradiso šator s 50 loptica, roza-27%
348,54 Kn 251,80 Kn

Odlična cijena

Roza šator s 50 loptica ima oblik srca. Šator jednostavno rastavite i spremite za sljedeću uporabu. S ušima na pokrovu šator je jednostavno prenositi. Zahvaljujući zaštiti od sunca 30 +, idealan je dodatak djeci za plažu.

Paradiso šator s pješčanikom/bazenom
327,90 Kn

Dječji šator s pješčanikom/bazenom služi za razonodu i donosi mnoštvo zabave svakom djetetu. Šator ima divan motiv, koji potpomaže razvoju dječje mašte. ŠAtor i pješčanik se mogu koristiti samostalno u domu ili u vrtu.