Persil gel za pranje Color 360° Complete Clean Lavander Freshness, 5 l, 100 pranja
165,90 Kn

Odlična cijena

Persil 360° Complete Clean Lavander Freshness Color gel je namijenjen pranju obojanog rublja, kojemu osigurava ugodan miris lavande. Poboljšana formula tekućeg deterdženta osigurava potpunu čistoću, a istovremeno sprječava blijeđenje boja čak i nakon nekoliko pranja. U pakiranju je 5 l gela, što je dovoljno za do 100 pranja.

Persil gel za pranje Sensitive, 5 l, 100 pranja
165,90 Kn

Odlična cijena

Persil Sensitive Gel je tekući deterdžent koji je učinkovit u uklanjanju mrlja, dok je u isto vrijeme blag prema koži. Idealan je za korisnike koji imaju problema s alergijama, kao što je dokazano ECARF testom. Potiče ugodan miris prirodnog sapuna i bademovog mlijeka. U pakiranju je 5 l gela, što je dovoljno za do 100 pranja.

Persil deterdžent za pranje rublja Duo Caps Color, 56 kapsula
92,90 Kn 1,66 Kn/komad

Odlična cijena

Persil Duo-Caps Color je odličan borac protiv tvrdokornih mrlja koji istodobno štiti boje. Kompaktne kapsule su jednostavne za primjenu te osiguravaju optimalnu upotrebu deterdženta. U pakiranju dobivate 56 kapsula.

Persil gel kapsule Duo-Caps Universal, 56 komada
102,90 Kn 1,84 Kn/komad

Odlična cijena

Persil Duo Caps Universal 360° Complete Clean kapsule za pranje rublja kombiniraju aktivni odstranjivač mrlja i formulu za potpunu čistoću i sjaj odjeće. U pakiranju je 56 kapsula.

Persil prašak za pranje Color, 90 pranja, kutija
123,90 Kn

Odlična cijena

Paket praška za pranje za obitelj Persil Color Box dovoljan je za 90 pranja tkanine u boji. Deterdžent Persil ima Deep Clean Technology koja sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka. Stoga, tvari prodiru duboko u vlakna, gdje se bore protiv najtežih mrlja.

Persil gel za pranje Color 360° Complete Clean Lavander Freshness, 2,5 l, 50 pranja
76,90 Kn

Odlična cijena

Persil 360° Complete Clean Lavander Freshness Color gel je namijenjen pranju obojanog rublja, kojemu osigurava ugodan miris lavande. Poboljšana formula tekućeg deterdženta osigurava potpunu čistoću, a istovremeno sprječava blijeđenje boja čak i nakon nekoliko pranja. U pakiranju je 2,5 l gela, što je dovoljno za do 50 pranja.

Persil gel kapsule Duo-Caps Color, 72 kom
107,90 Kn

Odlična cijena

Persil Duo-Caps Color je odličan borac protiv tvrdokornih mrlja koji istodobno štiti boje. Kompaktne kapsule su jednostavne za primjenu te osiguravaju optimalnu upotrebu deterdženta.

Persil prašak za pranje Freshness by Silan, 90 pranja, kutija
157,90 Kn

Odlična cijena

Obiteljska ambalaža praška za pranje Persil Freshness by Silan u kutiji dovoljna je za 90 pranja bijelog rublja i daje ugodnu svježinu Silana. Deterdžent Persil ima Deep Clean Technology koja sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka. Stoga, tvari prodiru duboko u vlakna, gdje se bore protiv najtežih mrlja.

Persil gel kapsule Duo-Caps Color, 14 komada
30,90 Kn 2,21 Kn/komad

Posljednji komad!

Persil Duo Caps Color 360° Complete Clean kapsule za pranje šarenog rublja kombiniraju aktivni odstranjivač mrlja i formulu za potpunu čistoću i sjaj odjeće. U pakiranju je 14 kapsula.

Persil gel za pranje Color 360° Complete Clean, 3,5 l, 70 pranja
92,90 Kn

Odlična cijena

Persil Color 360 ° Complete Clean koncentrirani tekući gel za pranje namijenjen je za pranje rublja u boji. Vrlo je djelotvoran u otklanjanju mrlja i pri pranju na 20 °C. Pakiranje sadrži 3,5 l gela, što je dovoljno za 70 pranja.

Persil gel za pranje Premium Color, 2,25 l (45 pranja)
76,90 Kn

Odlična cijena

Persil Premium Color gel za pranje obojene odjeće ima jedinstvenu kombinaciju sredstava za odstranjivanje mrlja i formulu za posvjetljivanje za potpunu čistoću i sjaj odjeće. Istodobno pruža dugotrajni miris koji traje 4 tjedna. U pakiranju je 2,25 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Persil tekući deterdžent Sensitive, 2 l, 40 pranja
61,90 Kn

Odlična cijena

Persil Sensitive gel je tekući deterdžent koji je učinkovit u uklanjanju mrlja, dok je istovremeno blag prema koži. Idealan je za korisnike koji imaju problema s alergijama, kao što je dokazano ECARF testom. Potiče ugodan miris prirodnog sapuna i bademovog mlijeka. U pakiranju je 2 l gela, što je dovoljno za do 40 pranja.

Persil gel za pranje Sensitive, 3,5 l, 70 pranja
98,90 Kn

Odlična cijena

Persil Sensitive Gel je tekući deterdžent koji je učinkovit u uklanjanju mrlja, dok je u isto vrijeme blag prema koži. Idealan je za korisnike koji imaju problema s alergijama, kao što je dokazano ECARF testom. Potiče ugodan miris prirodnog sapuna i bademovog mlijeka. U pakiranju je 3,5 l gela, što je dovoljno za do 70 pranja.

Persil univerzalni gel Premium, 1,75 l (36 pranja)
61,90 Kn

Odlična cijena

Premium gel sadrži jedinstvenu kombinaciju najmoćnijih sredstava za uklanjanje mrlja i izbjeljivača za vrhunsku čistoću. Pruža posebno razvijen i dugotrajan miris za do 4 tjedna svježine. Paket sadrži 1,75 l.

Persil Discs Color Box 38wl kapsule za pranje
92,90 Kn 2,44 Kn/komad

Odlična cijena

Persil Discs Color Box 38wl su prve kapsule za pranje sa snagom 4 komore na tržištu. Ove inovativne kapsule dizajnirane su za pranje obojenog rublja, a zahvaljujući 4 komore, one također pružaju 4 izuzetne prednosti – djeluju i protiv najtvrdokornijih mrlja, brinu za tkaninu, oživljavaju boje i ostavljaju dugotrajni svježi miris. U pakiranju je 38 kapsula za pranje.

Persil Discs Regular Box 38wl kapsule za pranje
92,90 Kn 2,44 Kn/komad

Odlična cijena

Persil Discs Regular Box 38wl su prve kapsule za pranje sa snagom 4 komore na tržištu. Ove inovativne kapsule zahvaljujući 4 komore pružaju 4 izuzetne prednosti – djeluju i protiv najtvrdokornijih mrlja, brinu za tkaninu, oživljavaju boje i ostavljaju dugotrajni svježi miris. Pakiranje sadrži 38 univerzalnih kapsula za pranje.

Persil gel kapsule Duo-Caps Color, 28 komada
61,90 Kn 2,21 Kn/komad

Odlična cijena

Persil Duo Caps Color kapsule za pranje šarenog rublja kombiniraju aktivni odstranjivač mrlja i formulu za potpunu čistoću i sjaj odjeće. U pakiranju je 28 komada.

Persil gel kapsule Duo Caps Regular Box, 28 komada
61,90 Kn 2,21 Kn/komad

Odlična cijena

Persil Duo Caps 360° Complete Solution gel kapsule za pranje rublja kombinira aktivne sastojke za savršeno čisto rublje. Dvosmjerna tehnologija kombinira sredstvo za uklanjanje mrlja i formulu za potpunu čistoću u jednoj kapsuli. U pakiranju je 28 komada.

Persil gel kapsule Duo-Caps Universal, 36 komada
76,90 Kn 2,14 Kn/komad

Odlična cijena

Persil Duo Caps Universal 360° Complete Clean kapsule za pranje rublja kombiniraju aktivni odstranjivač mrlja i formulu za potpunu čistoću i sjaj odjeće. U pakiranju je 36 kapsula.

Persil gel kapsule DuoCaps Lavender Color Box, 36 komada
76,90 Kn 2,14 Kn/komad

Odlična cijena

Persil Duo-Caps Lavander Color 360 ° Complete Clean gel kapsule su za sve koji žele savršeno čisto rublje. Sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji osiguravaju čistoću rublja. Dvosmjerna tehnologija u samo jednoj kapsuli sadrži aktivni odstranjivač mrlja te Persilovu formulu za sjaj. U pakiranju je 36 kapsula.

Persil gel Premium Color, 1,75 l (36 pranja)
61,90 Kn

Odlična cijena

Premium gel sadrži jedinstvenu kombinaciju najmoćnijih sredstava za uklanjanje mrlja i izbjeljivača za vrhunsku čistoću. Pruža posebno razvijen i dugotrajan miris za do 4 tjedna svježine. Paket sadrži 1,75 l.

Persil gel za pranje Color 360° Complete Clean Lavander Freshness, 2l, 40 pranja
61,90 Kn

Odlična cijena

Persil 360° Complete Clean Lavander Freshness Color gel je namijenjen pranju obojanog rublja, kojemu osigurava ugodan miris lavande. Poboljšana formula tekućeg deterdženta osigurava potpunu čistoću, a istovremeno sprječava blijeđenje boja čak i nakon nekoliko pranja. U pakiranju je 2 l gela, što je dovoljno za do 40 pranja.

Persil gel za pranje Premium Universal, 2,25l 45 pranja
76,90 Kn

Odlična cijena

Persil Premium Universal gel za pranje ima jedinstvenu kombinaciju sredstava za odstranjivanje mrlja i formulu za posvjetljivanje za potpunu čistoću i sjaj odjeće. Istodobno pruža dugotrajni miris koji traje 4 tjedna. U pakiranju je 2,25 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.