Perwoll gel za pranje Renew Advanced Black, 3 l, 60 pranja
61,90 Kn 48,69 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Black je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. idealan je za pranje tamne odjeće, smanjuje njihovo izblijeđivanje te čuva intezivno tamnu boju. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Sport, 2,7 l, 45 pranja
40,61 Kn

Perwoll Sport tekući deterdžent ja namijenjen za pranje sportske odjeće. Formula ReFresh će brinuti da tijekom vježbanja uvijek osjetite svježinu. Odlikuje ga patentirana tehnologija protiv neugodnih mirisa. U pakiranju je 2,7 l gela za 45 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Renew Advanced White, 3 l, 60 pranja
61,90 Kn 51,38 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced White je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. Idealan je za pranje bijelog rublja. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Care & Repair, 2,7 l, 45 pranja
38,53 Kn

Perwoll Care&Repair tekući deterdžent je deterdžent za obnavljanje tkanine, smanjuje lomljenje vlakana i stvaranje mucica. Brine za vidno obnovljenu odjeću nakon svakog pranja. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll gel za pranje Renew Advanced Color, 3 l, 60 pranja
61,90 Kn 48,69 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Color je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. Idealan je za pranje šarene odjeće, smanjuje blijeđenje boja te pomaže očuvati njihov intenzitet. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll Care & Refresh, 3,6 l (60 pranja)
61,90 Kn 48,69 Kn

Perwoll Care & Refresh s DEO tehnologijom je poseban deterdžent za vašu modernu odjeću: za mješovite i sintetičke materijale. Neutralizira neugodan miris odjeće. Postupno oslobađa miris i ostaje svjež do 24 sata. Volumen 3.6 l.

Perwoll gel za pranje Renew Advanced Black, 2,7 l, 45 pranja
38,53 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Black je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. idealan je za pranje tamne odjeće, smanjuje njihovo izblijeđivanje te čuva intezivno tamnu boju. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll gel za pranje Renew Advanced Color, 2,7 l, 45 pranja
38,53 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Color je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. Idealan je za pranje šarene odjeće, smanjuje blijeđenje boja te pomaže očuvati njihov intenzitet. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll Renew & Blossom deterdžent za pranje rublja, 3,6 l
105 Kn 48,69 Kn

Otkrijte čari deterdženta za pranje rublja Perwoll Renew & Blossom 3,6 l. Nova formula pruža potpuno čisto posteljinu uz nježnu njegu vlakana, zbog čega će vaše rublje uvijek izgledati novo. Koristite ga za različite tipove odjeće. Perwoll Renew & Blossom također ima elegantan cvjetni miris.

Perwoll tekući deterdžent Care & Repair, 3 l, 60 pranja
61,90 Kn 48,69 Kn

Perwoll Care&Repair tekući deterdžent je deterdžent za obnavljanje tkanine, smanjuje lomljenje vlakana i stvaranje mucica. Brine za vidno obnovljenu odjeću nakon svakog pranja. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Wool & Delicates, 2,7 l, 45 pranja
38,53 Kn

Perwoll Wool&Delicates gel za pranje namijenjen je pranju vunene i svilene odjeće te druge odjeće od osjetljivih tkanina. Nježno njeguje i štitu odjeću u svakom pranju. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Wool & Delicates, 3 l, 60 pranja
61,90 Kn 48,69 Kn

Perwoll Wool&Delicates gel za pranje namijenjen je pranju vunene i svilene odjeće te druge odjeće od osjetljivih tkanina. Nježno njeguje i štitu odjeću u svakom pranju. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.