Perwoll gel za pranje Renew Advanced Black, 2,7 l, 45 pranja
63 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Black je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. idealan je za pranje tamne odjeće, smanjuje njihovo izblijeđivanje te čuva intezivno tamnu boju. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Wool & Delicates, 2,7 l, 45 pranja
63 Kn

Posljednji komad!

Perwoll Wool&Delicates gel za pranje namijenjen je pranju vunene i svilene odjeće te druge odjeće od osjetljivih tkanina. Nježno njeguje i štitu odjeću u svakom pranju. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll Renew & Blossom deterdžent za pranje rublja, 3,6 l
79 Kn

Posljednji komad!

Otkrijte čari deterdženta za pranje rublja Perwoll Renew & Blossom 3,6 l. Nova formula pruža potpuno čisto posteljinu uz nježnu njegu vlakana, zbog čega će vaše rublje uvijek izgledati novo. Koristite ga za različite tipove odjeće. Perwoll Renew & Blossom također ima elegantan cvjetni miris.

Perwoll gel za pranje Renew Advanced Color, 3 l, 60 pranja
79 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Color je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. Idealan je za pranje šarene odjeće, smanjuje blijeđenje boja te pomaže očuvati njihov intenzitet. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Care & Repair, 3 l, 60 pranja
79 Kn

Posljednji komad!

Perwoll Care&Repair tekući deterdžent je deterdžent za obnavljanje tkanine, smanjuje lomljenje vlakana i stvaranje mucica. Brine za vidno obnovljenu odjeću nakon svakog pranja. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll gel za pranje Renew Advanced Color, 2,7 l, 45 pranja
63 Kn

Posljednji komad!

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Color je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. Idealan je za pranje šarene odjeće, smanjuje blijeđenje boja te pomaže očuvati njihov intenzitet. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll gel za pranje Renew Advanced Black, 3 l, 60 pranja
79 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Black je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. idealan je za pranje tamne odjeće, smanjuje njihovo izblijeđivanje te čuva intezivno tamnu boju. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Care & Repair, 2,7 l, 45 pranja
63 Kn

Perwoll Care&Repair tekući deterdžent je deterdžent za obnavljanje tkanine, smanjuje lomljenje vlakana i stvaranje mucica. Brine za vidno obnovljenu odjeću nakon svakog pranja. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Wool & Delicates, 3 l, 60 pranja
79 Kn

Perwoll Wool&Delicates gel za pranje namijenjen je pranju vunene i svilene odjeće te druge odjeće od osjetljivih tkanina. Nježno njeguje i štitu odjeću u svakom pranju. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.