Playmobil kočija s konjskom zapregom 6932
141 Kn

Posljednji komad!

Set kočija s konjskom zapregom namijenjen je onima koji vole konje. Tijekom igre, djeca će voziti kočiju s kočijašem i njegovim konjima.

Playmobil instruktor jahanja 9258
98 Kn

Posljednji komad!

Set Instruktor jahanja je idealan za zaljubljenike u konje i jahanje. Sastoji se od učenika s opremom, instruktora i, naravno, konja.

Playmobil preskakanje prepreka 6933
80 Kn

Posljednji komad!

Djeca će se zabaviti igrajući se s dvije gimnastičarke koji izvode različite trikove na konju. Igračka je primjerena za djecu od 5. godine.

Playmobil terapeut za konje 9259
98 Kn

Posljednji komad!

Set terapeut za konje idealan je za sve entuzijaste nad ovim plemenitim životinjama. Set sadrži jednu figuricu, konja, balon, stožac, uzdo i dvije daske.

Playmobil 5380 Šetačica pasa
33 Kn

Pomoću ove figurice koja šeće 3 štenca i odraslog Border Collie djeca će moći uživati u ulozi šetača pasa. Prikladno za djecu od 4 godine nadalje.

Playmobil Konjušnica 6934
178 Kn

Djeca će uživati u druženju s jahačem i konjem u konjušnici. Igračka je primjerena za djecu od 5. godine.

Playmobil 5378 Gusar s topom
36 Kn

Gusar s topom i sabljom štiti svoje blago i odvodi djecu u svijet pljačkaša i lova na blago. Prikladno za djecu od 4 godine nadalje.

Playmobil 5382 Dječak s gokartom
36 Kn

Vozač gokarta s kacigom odlazi u trku svog života! Neka djeca uživaju u utrci kartinga. Prikladno za djecu od 4 godine nadalje.

Playmobil 6832 Firebot s letjelicom
53,80 Kn

Odlična cijena

Borite se s Firebotom i prijateljima u borbi između vatre i leda s ovom akcijskom igrom. Ispucajte rakete i pokušajte pogoditi metu koju ciljate. Što jače stisnete, disk će brže letjeti.

Playmobil 6832 Sparky s letjelicom
54,30 Kn

Odlična cijena

Borite se s Sparkijem i prijateljima u borbi između vatre i leda s ovom akcijskom igrom. Ispucajte rakete i pokušajte pogoditi metu koju ciljate. Što jače stisnete, disk će brže letjeti.

Playmobil 6967 vatrogasno vozilo
152 Kn

PlayMobilov vatrogasno vozilo je idealan poklon za vaše najmlađe. Vaše dijete će kroz igračku učiti o radu vatrogasca i zadacima vatrogasaca.

Playmobil Astrid in Oluja (9247)
250 Kn

Sada možete otići na avanturu s Astridom i Olujom s funkcionalnim pokretnim krilima – borite se protiv Drage!

Playmobil policajac i razbojnik 9218
44 Kn

Postanite policajac, uhvatite pljačkaša na djelu i odnesite ga u policijsku postaju. Prikladno za djecu od 4. do 10. godine starosti.

Playmobil Sheep sling
248 Kn

Playmobil igra Sheep sling donosi odličnu zabavu. Utrkujte se sa zmajem i pokušajte uhvatiti što više ovaca.