Postershop metalna šalica Cat Lover, crna
69 Kn

Metalna šalica sa originalnim motivom marke Postershop izrađena je od kvalitetnog materijala. Visina je 8 cm, a volumen je 360 ml. To je odličan dodatak za kuhinju, ali i za prirodu.

Postershop metalna šalica First Aid
69 Kn

Metalna šalica sa originalnim motivom marke Postershop izrađena je od kvalitetnog materijala. Visina je 8 cm, a volumen je 360 ml. To je odličan dodatak za kuhinju, ali i za prirodu.

Postershop metalna šalica Genius at Work
69 Kn

Metalna šalica sa originalnim motivom marke Postershop izrađena je od kvalitetnog materijala. Visina je 8 cm, a volumen je 360 ml. To je odličan dodatak za kuhinju, ali i za prirodu.

Postershop metalna šalica VIP Only
69 Kn

Metalna šalica sa originalnim motivom marke Postershop izrađena je od kvalitetnog materijala. Visina je 8 cm, a volumen je 360 ml. To je odličan dodatak za kuhinju, ali i za prirodu.

Postershop metalni znak Bacardi (Black Logo), 20x30 cm
69 Kn

Netradicionalna zidna dekoracija marke Postershop izrađena je od visokokvalitetog lima sa reljefom, što daje pogodnu plastičnu površinu. Znak ima 4 otvora, za priručno namještanje. Dimenzije su 20×30 cm.

Postershop metalni znak – Chili Peppers
69 Kn

Kvalitetni metalni znak, dimenzija 20 × 30 cm, kao ukras za unutrašnjost i eksterijer. Motiv ljutih papričica će se svidjeti svakom ljubitelju začinjene hrane. Znak njemačkog proizvođača Postershop može se objesiti i na otvorenom – boje neće izblijedjeti na suncu.

Postershop metalni znak – Tiki Bar
69 Kn

Kvalitetni metalni znak koji služi kao ukras za unutarnju i vanjsku upotrebu njemačkog proizvođača Postershop. Podsjeća na sunčane plaže, azurno more i naravno ukusne koktele iz bara. Izvrstan poklon za sve ljubitelje dobre zabave.

Postershop metalni znak We Can Do It!, 20x15 cm
46 Kn

Netradicionalna zidna dekoracija marke Postershop izrađena je od visokokvalitetog lima sa reljefom, što daje pogodnu plastičnu površinu. Znak ima 4 otvora, za priručno namještanje. Dimenzije su 20×15 cm.

Postershop zidni sat Old Town Clocks
68 Kn

Dizajenerski izrađen zidni sat Postershop Old Town Clocks odličan je dekor unutrašnjosti. Ukrasite kuhinju, hodnik ili **dnevnu sobu.

Postershop Plechová dóza s klipem Coffee
57 Kn

Retro plechová dóza s klipem s motivem kávy je ideální pro uchovávání zrnek vaší oblíbené kávy. Své uplatnění však nalezne i kdekoliv jinde. Uskladní jakékoliv drobné předměty i potraviny.

Postershop zidni sat Mak
65 Kn

Dizajn sata sa staklom: Zidni sat s makovima Postershop postat će izvanredan ukras vašeg interijera. Motiv velikih makova gotovo će sigurno izgledati predivno na vašem zidu

Postershop plakat Coca-Cola boce
114 Kn

Plakat Coca-Cola boce je od metala. Dekorativni plakat dimenzija 25 × 50 cm. Prikazuje razvoj bova Coca-Cole od 1899. godine.

Postershop plastična kutija za pohranu Vespa
59 Kn

Plastična kutija za pohranu Vespa elegantni dodatak za svaki dom i garažu. Izrađena je od kvalitetne plastike pod markom Postershop. Ispred je opremljena logotipom Vespa te sa malim ilustracijama sa strane. Pogodana je za spremanje raznih sitnih predmeta.

Postershop plastična ploča s natpisom: Best Cheeseburger in Town
61 Kn

Lijepa dekoracija za zid izrađena je od kvalitetne plastike s trakom, koja je zapravo plastična površina. Ploča ima 4 otvora, koji se koriste za lako pričvršćivanje ploče na zid. Postershop plastična ploča s natpisom: Best Cheeseburger in Town je poseban dodatak za svaki stan. Daje osjećaj Amerike vašem domu

Postershop plastična ploča s natpisom: Bicycle (Freedom Machine)
63 Kn

Ako ste ljubitelj nostalgije, oduševit će vas plastična ploča Bicycle (Freedom Machine), koja ne samo da impresionira svojim šarenim dizajnom, već i kvalitetom materijala i dizajna. Dimenzije plastične ploče marke Postershop su 30×20 cm.

Postershop plastična ploča s natpisom: Kawasaki Parking Only
94 Kn

Plastični tablica s natpisom Kawasaki Parking Samo od visoko-kvalitetne plastike dat će vam savršenu atmosferu utrke gdje god je objesili. Dizajn robne marke Postershop u crnoj i bijeloj boji s karakterističnim crvenim fontom. Dimenzije tablice su 30×40 cm.

Postershop plastična ploča s natpisom: Mercedes-Benz 300 SL
63 Kn

Lijepa dekoracija za zid ** izrađena je od kvalitetne plastike s trakom, koja je zapravo plastična površina. Ploča ima **4 otvora, koji se koriste za lako pričvršćivanje ploče na zid. Postershop plastična ploča s natpisom: Mercedes-Benz 300 SL je odlična dekoracija za ljubitelje automobila.

Postershop plastična ploča s natpisom: Vespa Garage
94 Kn

Plastična ploča s natpisom Vespa Talijanski Classic izrađen je od visokokvalitetne plastike s plakatom i prepoznatljivom markom Postershop. Obogatiti će svako mjesto, na koje ju postavite. Tablica ima dimenzije 40×30 cm.

Postershop plastična ploča s natpisom: Vespa The Italian Classic
63 Kn

Plastična ploča s natpisom Vespa Talijanski Classic izrađen je od visokokvalitetne plastike s plakatom i prepoznatljivom markom Postershop. Tablica veličine 20×30 cm prikazuje moderan skuter Vespu na pozadini s bojama talijanske zastave.

Postershop Plechová dóza L Coffee Firts
59 Kn

Retro plechová dóza s motivem kávy je ideální pro uchovávání zrnek vaší oblíbené kávy. Své uplatnění však nalezne i kdekoliv jinde. Uskladní jakékoliv drobné předměty i potraviny.

Postershop posuda sa spojnicom Vespa (The Italian Classic)
57 Kn

Posudica s motivom motora je izrađena od kvalitetnog materijala i ima praktičnu spojnicu marke Postershop. Zbog svog zanimljivog potiska ne samo da će poslužiti za pohranu hrane i drugih stvari, već će postati i prekrasan ukras.

Postershop Termometar - Route 66 (Bike Map)
63 Kn

Originalni retro termometar sa skalom Celzijusa ili Fahrenheita izrađen je od visokokvalitetnog lima. Ima 2 otvora, koji se koriste za lako pričvršćivanje termometra na zid. Postershop Termometar – Route 66 (Bike Map) je pogodan za unutarnju i vanjsku uporabu.

Postershop Závěsná cedule Welcome
43 Kn

Závěsná plechová cedule Welcome umístěná na dveřích vašeho domu každému napoví, koho musí návštěvník milovat, aby byl přivítán také domácím mazlíčkem. Rozměry cedule činí 20 × 10 cm.

Postershop zidni sat Kava
65 Kn

Dizajenerski izrađen zidni sat Postershop s motivom kave odličan je dekor unutrašnjosti. Motiv kave izvanredno će izgledati na zidu, bez obzira jeste li kod kuće ili u kafiću.

Postershop metalni znak Garage
115 Kn

Retro viseći znak za svakog automehaničara ili ljubitelja oglašavanja. Dekorativni element izrađen od kvalitetne ploče od lima na kojoj je motiv pažljivo ispisan. Dimenzije ovog znaka njemačkog proizvođača Postershop su 30 × 40 cm.

Postershop metalni znak We Can Do It! A, 40 x 30 cm
69 Kn

Kvalitetni metalni znak, dimenzija 40 × 30 cm, kao ukras za unutrašnjost i eksterijer. Poznati motiv sa sloganom We Can Do It! može pobuditi pozitivnu energiju čak i u trenucima kad vam ponestane motivacije. Znak njemačkog proizvođača Postershop može se objesiti i na otvorenom – boje neće izblijedjeti na suncu.