Postershop plastična ploča s natpisom: Mercedes-Benz 300 SL
63 Kn

Posljednji komad!

Lijepa dekoracija za zid ** izrađena je od kvalitetne plastike s trakom, koja je zapravo plastična površina. Ploča ima **4 otvora, koji se koriste za lako pričvršćivanje ploče na zid. Postershop plastična ploča s natpisom: Mercedes-Benz 300 SL je odlična dekoracija za ljubitelje automobila.

Postershop plastična ploča s natpisom: Best Cheeseburger in Town
61 Kn

Posljednji komad!

Lijepa dekoracija za zid izrađena je od kvalitetne plastike s trakom, koja je zapravo plastična površina. Ploča ima 4 otvora, koji se koriste za lako pričvršćivanje ploče na zid. Postershop plastična ploča s natpisom: Best Cheeseburger in Town je poseban dodatak za svaki stan. Daje osjećaj Amerike vašem domu

Postershop metalni znak Bacardi (Black Logo), 20x30 cm
70 Kn

Posljednji komad!

Netradicionalna zidna dekoracija marke Postershop izrađena je od visokokvalitetog lima sa reljefom, što daje pogodnu plastičnu površinu. Znak ima 4 otvora, za priručno namještanje. Dimenzije su 20×30 cm.

Postershop zidni sat Old Town Clocks
69 Kn

Posljednji komad!

Dizajenerski izrađen zidni sat Postershop Old Town Clocks odličan je dekor unutrašnjosti. Ukrasite kuhinju, hodnik ili **dnevnu sobu.

Postershop metalni znak Garage
116 Kn

Posljednji komad!

Retro viseći znak za svakog automehaničara ili ljubitelja oglašavanja. Dekorativni element izrađen od kvalitetne ploče od lima na kojoj je motiv pažljivo ispisan. Dimenzije ovog znaka njemačkog proizvođača Postershop su 30 × 40 cm.

Postershop metalni znak Mercedes-Benz Parking Only, 30 × 20 cm
70 Kn

Posljednji komad!

Originalni viseći znak za sve ljubitelje luksuznih automobila Mercedes-Benz. Dekorativni element izrađen od kvalitetne ploče od lima na kojoj je motiv pažljivo ispisan. Dimenzije ovog znaka njemačkog proizvođača Postershop su 30 × 20 cm.

Postershop metalni znak – Mini Cooper Parking Only
70 Kn

Posljednji komad!

Originalni viseći znak za sve ljubitelje legendarnih MINI Cooper vozila. Dekorativni element izrađen od kvalitetne ploče od lima na kojoj je motiv pažljivo ispisan. Dimenzije ovog znaka njemačkog proizvođača Postershop su 30 × 20 cm.

Postershop plastična ploča s natpisom: Vespa The Italian Classic
63 Kn

Plastična ploča s natpisom Vespa Talijanski Classic izrađen je od visokokvalitetne plastike s plakatom i prepoznatljivom markom Postershop. Tablica veličine 20×30 cm prikazuje moderan skuter Vespu na pozadini s bojama talijanske zastave.

Postershop Plechová dóza L Coffee Firts
62 Kn

Retro plechová dóza s motivem kávy je ideální pro uchovávání zrnek vaší oblíbené kávy. Své uplatnění však nalezne i kdekoliv jinde. Uskladní jakékoliv drobné předměty i potraviny.

Postershop metalna šalica First Aid
70 Kn

Metalna šalica sa originalnim motivom marke Postershop izrađena je od kvalitetnog materijala. Visina je 8 cm, a volumen je 360 ml. To je odličan dodatak za kuhinju, ali i za prirodu.

Postershop zidni sat Kava
66 Kn

Dizajenerski izrađen zidni sat Postershop s motivom kave odličan je dekor unutrašnjosti. Motiv kave izvanredno će izgledati na zidu, bez obzira jeste li kod kuće ili u kafiću.

Postershop metalna limenka sa kopčom Cacao
62 Kn

Metalna limenka Postershop izrađena je od kvalitetnog materijala. Ima praktičnu kopču. Metalna limenka ima volumen 1,3 l i idealna je za pohranu kakaa.

Postershop metalna limenka za kavu s poklopcem
62 Kn

Metalna posuda za kavu s poklopcem u retro izgledu idealna je za čuvanje vaših omiljenih zrna kave. Metalnu kutiju možete koristiti i u druge svrhe. U njega možete spremiti bilo kakve sitnice ili hranu.

Postershop metalna šalica Genius at Work
70 Kn

Metalna šalica sa originalnim motivom marke Postershop izrađena je od kvalitetnog materijala. Visina je 8 cm, a volumen je 360 ml. To je odličan dodatak za kuhinju, ali i za prirodu.

Postershop metalna šalica VIP Only
70 Kn

Metalna šalica sa originalnim motivom marke Postershop izrađena je od kvalitetnog materijala. Visina je 8 cm, a volumen je 360 ml. To je odličan dodatak za kuhinju, ali i za prirodu.

Postershop metalni znak BMW Parking Only, 30 × 20 cm, bijeli
70 Kn

Originalni viseći znak za sve ljubitelje luksuznih automobila BMW-a. Dekorativni element izrađen od kvalitetne ploče od lima na kojoj je motiv pažljivo ispisan. Dimenzije ovog znaka njemačkog proizvođača Postershop su 30 × 20 cm.

Postershop metalni znak – Chili Peppers
70 Kn

Kvalitetni metalni znak, dimenzija 20 × 30 cm, kao ukras za unutrašnjost i eksterijer. Motiv ljutih papričica će se svidjeti svakom ljubitelju začinjene hrane. Znak njemačkog proizvođača Postershop može se objesiti i na otvorenom – boje neće izblijedjeti na suncu.

Postershop metalni znak – Tiki Bar
70 Kn

Kvalitetni metalni znak koji služi kao ukras za unutarnju i vanjsku upotrebu njemačkog proizvođača Postershop. Podsjeća na sunčane plaže, azurno more i naravno ukusne koktele iz bara. Izvrstan poklon za sve ljubitelje dobre zabave.

Postershop metalni znak We Can Do It!, 20x15 cm
47 Kn

Netradicionalna zidna dekoracija marke Postershop izrađena je od visokokvalitetog lima sa reljefom, što daje pogodnu plastičnu površinu. Znak ima 4 otvora, za priručno namještanje. Dimenzije su 20×15 cm.

Postershop metalni znak We Can Do It! A, 40 x 30 cm
70 Kn

Kvalitetni metalni znak, dimenzija 40 × 30 cm, kao ukras za unutrašnjost i eksterijer. Poznati motiv sa sloganom We Can Do It! može pobuditi pozitivnu energiju čak i u trenucima kad vam ponestane motivacije. Znak njemačkog proizvođača Postershop može se objesiti i na otvorenom – boje neće izblijedjeti na suncu.

Postershop plakat Coca-Cola boce
115 Kn

Plakat Coca-Cola boce je od metala. Dekorativni plakat dimenzija 25 × 50 cm. Prikazuje razvoj bova Coca-Cole od 1899. godine.

Postershop plastična kutija za pohranu Vespa
60 Kn

Plastična kutija za pohranu Vespa elegantni dodatak za svaki dom i garažu. Izrađena je od kvalitetne plastike pod markom Postershop. Ispred je opremljena logotipom Vespa te sa malim ilustracijama sa strane. Pogodana je za spremanje raznih sitnih predmeta.

Postershop plastična ploča s natpisom: Bicycle (Freedom Machine)
68 Kn

Ako ste ljubitelj nostalgije, oduševit će vas plastična ploča Bicycle (Freedom Machine), koja ne samo da impresionira svojim šarenim dizajnom, već i kvalitetom materijala i dizajna. Dimenzije plastične ploče marke Postershop su 30×20 cm.

Postershop plastična ploča s natpisom: Vespa Garage
96 Kn

Plastična ploča s natpisom Vespa Talijanski Classic izrađen je od visokokvalitetne plastike s plakatom i prepoznatljivom markom Postershop. Obogatiti će svako mjesto, na koje ju postavite. Tablica ima dimenzije 40×30 cm.

Postershop posuda sa spojnicom Vespa (The Italian Classic)
62 Kn

Posudica s motivom motora je izrađena od kvalitetnog materijala i ima praktičnu spojnicu marke Postershop. Zbog svog zanimljivog potiska ne samo da će poslužiti za pohranu hrane i drugih stvari, već će postati i prekrasan ukras.

Postershop zidni sat Mak
66 Kn

Dizajn sata sa staklom: Zidni sat s makovima Postershop postat će izvanredan ukras vašeg interijera. Motiv velikih makova gotovo će sigurno izgledati predivno na vašem zidu

Postershop znak dobrodošlice Welcome
44 Kn

Šaljivi viseći metalni znak koji pozdravlja vaše goste prije nego što dođu do vas prikladan je za bilo koja vrata. Dimenzije znaka su 20 × 10 cm.

Postershop Termometar - Route 66 (Bike Map)
70 Kn

Originalni retro termometar sa skalom Celzijusa ili Fahrenheita izrađen je od visokokvalitetnog lima. Ima 2 otvora, koji se koriste za lako pričvršćivanje termometra na zid. Postershop Termometar – Route 66 (Bike Map) je pogodan za unutarnju i vanjsku uporabu.