Rappa plišani orao koji stoji, 24 cm Eco Friendly
75 Kn

Posljednji komad!

Ovaj ljupki plišani orao ne smije nedostajati u niti jednoj dječjoj sobi ili među plišanim igračkama. Veličina plišane igračke je 24 cm. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog pliša i dio je ekskluzivne kolekcije plišanih igračaka Rappa.

Rappa plišani jednorog, 80 cm
313 Kn

Posljednji komad!

Veliki slatki plišani jednorog ne bi smio nedostajati ni u jednoj dječjoj sobi! Plišane igračke veličine 80cm od kvalitetnog mekanog pliša. Jednorog je ružičaste boje i ima dugin rog, uši i šape. Ova senzacionalna plišana igračka savršen je dar za bebu.

Rappa ležeći plišani pas, 61 cm
272 Kn

Posljednji komad!

Simpatičan plišani pas nezamjenjiva je igračka u svakoj dječjoj sobi. Bernski planinski pas veličine od 61 cm izrađen je od visokokvalitetnog pliša.

Rappa plišana čivava koja sjedi, 24 cm Eco Friendly
82 Kn

Ova ljupka plišana čivava ne smije nedostajati u niti jednoj dječjoj sobi ili među plišanim igračkama. Veličina plišane igračke je 24 cm. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog pliša i dio je ekskluzivne kolekcije plišanih igračaka Rappa.

Rappa plišani labud koji sjedi, 23 cm Eco Friendly
60 Kn

Ovaj ljupki plišani labud ne smije nedostajati u niti jednoj dječjoj sobi ili među plišanim igračkama. Veličina plišane igračke je 23 cm. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog pliša i dio je ekskluzivne kolekcije plišanih igračaka Rappa.

Rappa Plišani vuk s mladunčem, 27 cm
142 Kn

Simpatični plišani vuk s mladunčem ne smije nedostajati u vašoj plišanoj kolekciji! Vuk koji sjedi izrađen je od ekskluzivnog, kvalitetnog pliša,a njegova visina je približno 27 cm. Ova senzacionalna plišana igračka savršen je dar za bebu.

Rappa posuda za pečenje, hrana mijenja boju
76 Kn

Izvrsna tava u vašoj kuhinji. Kad na posudu stavite imitaciju hrane (kobasica, slanina, odrezak), pritisnete gumb, čujete zviždanje mesa, nakon nekog vremena meso mijenja boju i izgleda kao da je pečeno. U kompletu ćete naći i okretaljku, tanjur i preljev.

Rappa plišani pas koji sjedi, 30 cm Eco Friendly
78 Kn

Ovaj ljupki plišani Zapadnoškotski terijer ne smije nedostajati u niti jednoj dječjoj sobi ili među plišanim igračkama. Veličina plišane igračke je 30 cm. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog pliša i dio je ekskluzivne kolekcije plišanih igračaka Rappa.

Rappa ležeći plišani pas, 44 cm
137 Kn

Simpatičan plišani pas nezamjenjiva je igračka u svakoj dječjoj sobi. Bernski planinski pas veličine od 44 cm izrađen je od visokokvalitetnog pliša.

Rappa plišani tuljan, 23 cm, Eco Friendly
60 Kn

Nijedan ljubitelj životinja ne smije propustiti priuštiti si prekrasnog plišanog tuljana. Igračka je izrađena od kvalitetnog pliša i stoga je dio ekskluzivne kolekcije plišnih igračaka Rappa.

Rappa igrači set za čišćenje
85 Kn

Čišćenje kućanstva je rad kojem nikad nema kraja. Opremite svog malog pomoćnika setom za čišćenje koji sadrži koš za smeće, četku, metlu i ručku. Set je spremljen u poklon kutiji.

Rappa plišana roda, 39 cm Eco Friendly
76 Kn

Ova ljupka plišana roda ne smije nedostajati u niti jednoj dječjoj sobi ili među plišanim igračkama. Veličina plišane igračke je 39 cm. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog pliša i dio je ekskluzivne kolekcije plišanih igračaka Rappa.

Rappa Plišani pas Yorkshire Terrier, 23 cm Eco Friendly
69 Kn

Ovaj ljupki plišani yorki ne smije nedostajati u niti jednoj dječjoj sobi ili među plišanim igračkama. Veličina plišane igračke je 23 cm. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog pliša i dio je ekskluzivne kolekcije plišanih igračaka Rappa.

Rappa veliki plišani medvjed 100 cm, sivi
171 Kn

Plišani medvjed nezamjenjiva je igračka u svakoj dječjoj sobi. Medvjed je izrađen od kvalitetnog pliša, sive boje, a ukrašen je prekrasnom mašnom. Ova plišana igračka savršen je poklon za sve male i velike.

Rappa veliki plišani medvjed Bono, 80 cm
108 Kn

Simpatičan plišani medvjed nezamjenjiva je igračka u svakoj dječjoj sobi. Plišani medvjed je veličine 80 cm i izrađen je od visokokvalitetnih materijala i ukrašen je vrpcom. Idealan poklon za svaku priliku!

Rappa plišani medvjed Kuba 100 cm, smeđi
167 Kn

Veliki plišani medvjed Kuba nezamjenjiva je igračka u svakoj dječjoj sobi. Medvjed je veličine 100cm i izrađen je od kvalitetnog pliša,a dostupan je u svijetlosmeđoj boji. Ova plišana igračka savršen je poklon za sve male i velike.