Reer Reflektivna vrpca s LED svjetiljkom
70 Kn

Posljednji komad!

Svjetleća vrpcaLED diodama za bolju vidljivost u mraku. Na izbor su 3 svjetlosna načina: Napajanje na bateriju CR2032. Dizajnirano za brzo pričvršćivanje tako da ju možete jednostavno namjestiti na ruku ili volan bicikla. Reer reflektivna vrpca s LED svjetiljkom otporna je na vremenske uvjete.

Reer Dline zaštita za ladice, antracit, 2 komada
53 Kn

Osigurač za ladice i ormare. Ugradnja je moguća pomoću vijakalijepljenja. Korišteni materijali su PVCBPA. Zamišljeno kao zaštita u dobi od 6 do 24 mjeseca. Reer Dline blokada za ladice je prozirne antracitne boje, u pakiranju su po 2 komada.

Reer sigurnosna ograda za krevet, 100 cm, pješčana
223 Kn

Čuvar kreveta štiti od padova. Pravokutni oblik za krevete od 150 do 200 cm i visina madraca od 10 do 30 cm. Sustav okvira remena bez bočnih zidova. Reer sigurnosna ograda, 100 cm, dolazi u pješčano bež boji s vrećicom i pričvrsnim materijalom.

Reer TravelKid Box auto organizator
200 Kn

Posljednji komad!

Organizator za auto sa dva prostrana predjela. Idealno za pohranu igračaka, knjiga i drugih manjih predmeta. Mrežasti džepovi za piće. Osigurajte s materijalom koji ne klizi i kopčom. Reer organizator za auto TravelKid Box izrađen je od poliestera i poliuretana.

Reer termo posuda za hranu, 350 ml
124,90 Kn

Posljednji komad!

Kvalitetna termo posuda zapremine 350 ml namijenjena je za čuvanje hrane odn. pripremljena jela za bebe i djecu. Pod posebnim uvjetima može hranu držati toplom do 6 sati.

Reer Clip&Go držač za piće Uni
86 Kn

Držač za dječje plastične boce ili bočice, kojeg je moguće pričvrstiti na bicikl ili kolica. Sustav za pričvršćivanje na cijev s najvećim promjerom 40 cm. Pouzdano drži boce u rasponu od 5 do 7 cm. Podesiv spoj s kutom do 180 °. Reer Clip&Go držač za piće Uni vam olakšava prijevoz pića.

Reer sigurnosno ogledalo, veliko, 24 x 19 cm
158 Kn

Retrovizor za automobil s kojim možete imati svoju djecu na oku. Šire vidno polje. Sastav materijala iz plastike. Mehanizam za pričvršćivanje s šipkom promjera 10–16 mm. Izborni kut rotacije sa okruglim spojem. Reer sigurnosno ogledalo, veliko, 24 × 19 cm za bolji nadzor u vožnji

Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje, bijeli
241 Kn

Montažni komplet za pričvršćivanje zaštitne ograde za stepenice Inovativan sustav Power2Fix s snažnim značajkama koji ne oštećuje susjedne letve na ogradi. Materijal je izrađen od novozelandskog bora s metalnim i plastičnim dijelovima. Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje je u bijeloj boji.

Reer Anti-Tip držač namještaja u kompletu, 2 komada
104 Kn

Osigurač za namještaj. Samo ih zalijepite ili zavijete. Sastav materijala iz plastike. Individualno podešavanje trake Zamišljen kao preventivna zaštita od dječje znatiželje. Reer Anti-Tip set blokada za vrata je bijele boje, u pakiranju su po 2 komada.

Reer Blokada za vrata, prozirna, 3 komada
65 Kn

Pouzdana blokada za pričvršćivanje na vrata izrađena je od plastičnog materijala. Simetričan oblik s minimalnim dimenzijama. Ispitano prema normi DIN EN 16654: 2018. Dizajniran za debljine vrata od 30 do 45 mm. Reer blokada za vrata je prozirne boje, u pakiranju su po 3 komada.

Reer Dječji sigurnosni prsluk
53 Kn

Dječji sigurnosni prsluk s reflektivnim crtama za bolju vidljivost u mraku ili u naglim vremenskim promjenama. Idealan dodatak za školske događaje. Praktična kapuljača za kišno vrijeme. Široki kroj, koji jamči slobodu gibanja Sustav zatvaranja na trake s čičkom. Reer dječji sigurnosni prsluk je primjeren za djecu staru 2 godine.

Reer DL osigurač za elektroničke uređaje, antracit, 2 komada
53 Kn

Osigurač za zatvaranje za kućanske uređaje ili ulazna vrata Za njihovo pričvršćivanje samo ih prilijepite. Sastav materijala iz plastike. Zamišljen kao preventivna zaštita od dječje znatiželje. Reer DL osigurač za elektroničke naprave je antracitne boje, u pakiranju su po 2 komada.

Reer kahlica

Reer kahlica

Ocjena: 4,3
84 Kn

Dječja kahlica s posebnom podstavom, koja sprječava prevrtanje i potpomaže stabilnijem položaju – Primjerena za djecu od 12. do 36. mjeseci starosti. Njegova konstrukcija u potpunosti je izrađena od plastike i ima udobno sjedalo u 3D obliku. Reer kahlica omogućuje udobno sjedenje i jednostavno ustajanje.

Reer MommyLine čarape za trudnice, pamučne, 39/42
85 Kn

Čarape za trudnice sa specijalnom tkaninom u tehnologiji Lycra Leg-Care Technology koja pozitivno utječe na cirkulaciju i učinkovito se bori protiv skupljanja vode u tijelu. Reer pamučne MommyLine čarape za trudnice su na izbor u crnoj boji i osiguravaju potrebnu udobnost za vrijeme cjelodnevnog nošenja.

Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje, antracit
241 Kn

Montažni komplet za pričvršćivanje zaštitne ograde za stepenice Inovativan sustav Power2Fix s snažnim značajkama koji ne oštećuje susjedne letve na ogradi. Materijal je izrađen od novozelandskog bora s metalnim i plastičnim dijelovima. Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje je u antracitnoj boji.

Reer Multi Lock štitnik za vrata , 3 kom
76 Kn

Osigurač za vrata ormara, hladnjaka ili perilice posuđa. Samo ih zalijepite za instalaciju. Sastav materijala iz plastike. Zamišljen kao preventivna zaštita od dječje znatiželje. Reer Multi-Lock blokada za vrata je bijele boje, u pakiranju su po 3 komada.

Reer termos boca, 450 ml, crna
123,90 Kn

Elegantno uska termosica čistih linija i ugodna na dodir nosi 450 ml tekućine koja ostaje topla do 24 sata. Izrađena od visokokvalitetnog čelika, crne boje.