Reer Dline zaštita za ladice, antracit, 2 komada
50 Kn

Posljednji komad!

Osigurač za ladice i ormare. Ugradnja je moguća pomoću vijakalijepljenja. Korišteni materijali su PVCBPA. Zamišljeno kao zaštita u dobi od 6 do 24 mjeseca. Reer Dline blokada za ladice je prozirne antracitne boje, u pakiranju su po 2 komada.

Reer DL osigurač za elektroničke uređaje, antracit, 2 komada
52 Kn

Posljednji komad!

Osigurač za zatvaranje za kućanske uređaje ili ulazna vrata Za njihovo pričvršćivanje samo ih prilijepite. Sastav materijala iz plastike. Zamišljen kao preventivna zaštita od dječje znatiželje. Reer DL osigurač za elektroničke naprave je antracitne boje, u pakiranju su po 2 komada.

Reer kahlica

Reer kahlica

Ocjena: 4,8
82 Kn

Posljednji komad!

Dječja kahlica s posebnom podstavom, koja sprječava prevrtanje i potpomaže stabilnijem položaju – Primjerena za djecu od 12. do 36. mjeseci starosti. Njegova konstrukcija u potpunosti je izrađena od plastike i ima udobno sjedalo u 3D obliku. Reer kahlica omogućuje udobno sjedenje i jednostavno ustajanje.

Reer MommyLine čarape za trudnice, pamučne, 39/42
82 Kn

Posljednji komad!

Čarape za trudnice sa specijalnom tkaninom u tehnologiji Lycra Leg-Care Technology koja pozitivno utječe na cirkulaciju i učinkovito se bori protiv skupljanja vode u tijelu. Reer pamučne MommyLine čarape za trudnice su na izbor u crnoj boji i osiguravaju potrebnu udobnost za vrijeme cjelodnevnog nošenja.

Reer sigurnosna ograda za krevet, 100 cm, pješčana
214 Kn

Čuvar kreveta štiti od padova. Pravokutni oblik za krevete od 150 do 200 cm i visina madraca od 10 do 30 cm. Sustav okvira remena bez bočnih zidova. Reer sigurnosna ograda, 100 cm, dolazi u pješčano bež boji s vrećicom i pričvrsnim materijalom.

Reer Twist2Fix sigurnosno ogledalo
53 Kn

Retrovizor za automobil s kojim možete imati svoju djecu na oku. Sastav materijala iz plastike. Sklopivi mehanizam Twist2Fix Izborni kut rotacije sa okruglim spojem. Reer Twist2Fix sigurnosno retrovizor za bolju kontrolu vožnje.

Reer LED noćna svjetiljka sa senzorom, kockasta
67 Kn

Noćna svjetiljka za stvaranje atmosfere za spavanje. Senzor za automatsko uključivanje u mraku. Mekana svjetlost NightGuide održava noćni način sa svojom smanjenom svjetlinom. Možete ju koristiti kao stolnu ili zidnu svjetiljku. Za napajanje potrebne 3 AAA baterije. Reer LED noćna svjetiljka sa senzorom i životnom dobi 10000 sati

Reer sigurnosno ogledalo, veliko, 24 x 19 cm
154 Kn

Retrovizor za automobil s kojim možete imati svoju djecu na oku. Šire vidno polje. Sastav materijala iz plastike. Mehanizam za pričvršćivanje s šipkom promjera 10–16 mm. Izborni kut rotacije sa okruglim spojem. Reer sigurnosno ogledalo, veliko, 24 × 19 cm za bolji nadzor u vožnji

Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje, bijeli
234 Kn

Montažni komplet za pričvršćivanje zaštitne ograde za stepenice Inovativan sustav Power2Fix s snažnim značajkama koji ne oštećuje susjedne letve na ogradi. Materijal je izrađen od novozelandskog bora s metalnim i plastičnim dijelovima. Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje je u bijeloj boji.

Reer TravelKid Box auto organizator
198 Kn

Organizator za auto sa dva prostrana predjela. Idealno za pohranu igračaka, knjiga i drugih manjih predmeta. Mrežasti džepovi za piće. Osigurajte s materijalom koji ne klizi i kopčom. Reer organizator za auto TravelKid Box izrađen je od poliestera i poliuretana.

Reer Multi Lock štitnik za vrata , 3 kom
74 Kn

Osigurač za vrata ormara, hladnjaka ili perilice posuđa. Samo ih zalijepite za instalaciju. Sastav materijala iz plastike. Zamišljen kao preventivna zaštita od dječje znatiželje. Reer Multi-Lock blokada za vrata je bijele boje, u pakiranju su po 3 komada.

Reer Anti-Tip držač namještaja u kompletu, 2 komada
102 Kn

Osigurač za namještaj. Samo ih zalijepite ili zavijete. Sastav materijala iz plastike. Individualno podešavanje trake Zamišljen kao preventivna zaštita od dječje znatiželje. Reer Anti-Tip set blokada za vrata je bijele boje, u pakiranju su po 2 komada.

Reer Blokada za vrata, prozirna, 3 komada
63 Kn

Pouzdana blokada za pričvršćivanje na vrata izrađena je od plastičnog materijala. Simetričan oblik s minimalnim dimenzijama. Ispitano prema normi DIN EN 16654: 2018. Dizajniran za debljine vrata od 30 do 45 mm. Reer blokada za vrata je prozirne boje, u pakiranju su po 3 komada.

Reer WallFlex komplet za pričvršćivanje na zid
246 Kn

Montažni komplet za pričvršćivanje većine pregrada. Ugradnja je izvediva unatoč izbočenim podnim oblogama ili tepisima. Sastav materijala od novozelandskog bora sa plastičnim dijelovima. Reer WallFlex komplet za pričvršćivanje bijele boje.

Reer Clip&Go držač za piće Uni
84 Kn

Držač za dječje plastične boce ili bočice, kojeg je moguće pričvrstiti na bicikl ili kolica. Sustav za pričvršćivanje na cijev s najvećim promjerom 40 cm. Pouzdano drži boce u rasponu od 5 do 7 cm. Podesiv spoj s kutom do 180 °. Reer Clip&Go držač za piće Uni vam olakšava prijevoz pića.

Reer Dječji sigurnosni prsluk
54 Kn

Dječji sigurnosni prsluk s reflektivnim crtama za bolju vidljivost u mraku ili u naglim vremenskim promjenama. Idealan dodatak za školske događaje. Praktična kapuljača za kišno vrijeme. Široki kroj, koji jamči slobodu gibanja Sustav zatvaranja na trake s čičkom. Reer dječji sigurnosni prsluk je primjeren za djecu staru 2 godine.

Reer MommyLine čarape za trudnice, pamučne, 35/39
83 Kn

Čarape za trudnice sa specijalnom tkaninom u tehnologiji Lycra Leg-Care Technology koja pozitivno utječe na cirkulaciju i učinkovito se bori protiv skupljanja vode u tijelu. Reer pamučne MommyLine čarape za trudnice su na izbor u crnoj boji i osiguravaju potrebnu udobnost za vrijeme cjelodnevnog nošenja.

Reer Reflektivna vrpca s LED svjetiljkom
68 Kn

Svjetleća vrpcaLED diodama za bolju vidljivost u mraku. Na izbor su 3 svjetlosna načina: Napajanje na bateriju CR2032. Dizajnirano za brzo pričvršćivanje tako da ju možete jednostavno namjestiti na ruku ili volan bicikla. Reer reflektivna vrpca s LED svjetiljkom otporna je na vremenske uvjete.

Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje, antracit
234 Kn

Montažni komplet za pričvršćivanje zaštitne ograde za stepenice Inovativan sustav Power2Fix s snažnim značajkama koji ne oštećuje susjedne letve na ogradi. Materijal je izrađen od novozelandskog bora s metalnim i plastičnim dijelovima. Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje je u antracitnoj boji.

Reer TravelKid Entertain Tablet organizator za tablet
122 Kn

Organizator4 pregrade. Idealan za pohranu igračaka, knjiga, užine i drugih manjih predmeta. Ima pregradu za tablet dijagonale do 12,5’’ ili 31,6 cm. Sustav za vješanje s vrpcama koje možete pričvrstiti na sportske sjedalice. Reer TravelKid Entertain Tablet organizator za dječje potrepštine na putu izrađen je od vodootpornog poliestera i učinkovito štiti presvlake u vašem autu.