Rotho koš za smeće Paso 1, 20 l
156 Kn

Koš za smeće volumena 20 litara. Rotho Trash Paso 20 l 1 je izrađen od reciklirane plastike. Blue Angel eko certifikat. Otvaranje pritiskom na pedalu, koju možete pritisnuti sa 3 strane koša.

Rotho kanta za organski otpad, 6l
36 Kn

Posljednji komad!

Rotho kanta za organski otpad s kapacitetom od 6 l bit će praktična pomoć u vašem domu. Posuda je izrađena od reciklirane plastike koju je lako očistiti. Zahvaljujući sklopivom dizajnu, košare iste vrste mogu se sklopiti kako bi se uštedio prostor. Poklopac pomaže zadržati miris unutar kante.

Rotho Koš za smeće 6 L PASO 1
85 Kn

Posljednji komad!

Koš za smeće volumena 6 litara. Koš za smeće Rotho 6 l PASO 1 je izrađen od reciklirane plastike Blue Angel eko certifikat.

Rotho kutija za pohranu Country, 28 l
66 Kn

Rotho prostorna kutija za pohranu od tvrde plastike. Na bočnim stranama ima dvije praktične ručke. Elegantno je oblikovana i pristajat će svakom kutu vašeg doma.

Rotho Twist koš za otpatke, 40 l 2
227 Kn

Koš za smeće volumena 40 litara. Rotho Trash Paso 40 l 2 je izrađen od reciklirane plastike. Blue Angel eko certifikat. Otvaranje pritiskom na pedalu, koju možete pritisnuti sa 3 strane koša.

Rotho Country ladičar, plastični, 3 kata, 87 l, antracit
224 Kn

Plastični ladičar ima 3 kutije za odlaganje u imitaciji ratana. Rotho Country ladičar, plastični, 3 kata, 87 l, antracit ima kutije volumena 29 l koja se lako uklanjaju s obje strane, a održavanje je vrlo jednostavno zahvaljujući pranju u perilici posuđa. Kotači za jednostavno prenošenje.

Rotho Country A4 kutija za pohranu, 19 l-6%
58,80 Kn 54,90 Kn

Odlična cijena

Kutija za odlaganje Country A4 u stilu pletenog ratana ima kapacitet 19 litara i zasigurno će naći široku primjenu u cijelom kućanstvu. Pogodan je i za čuvanje voća koje može disati zbog otvora.

Rotho Koš za smeće Paso, 20 l
167 Kn

Koš za smeće Paso ima kapacitet 20 l. Zatvara se s poklopcem, a praktična pedala za otvaranje je na dnu.

Rotho Kutija za pohranjivanje EVO TOTAL, 30 l
90 Kn

Kutija s volumenom 30 litara. Rotho kutija za pohranjivanje 30 l, EVO TOTAL je pogodan za skladištenje hrane Praktične kopče, brtve i odbijači sadržaj štite od vlage, štetočina i prašine.

Rotho trodijelni koš za smeće, 41 l (2x15 i 1x11 l), siv
320 Kn

Koš za smeće Rotho Trio sadrži tri odvojena spremnika za otpad kapaciteta 2 × 15 l i 1 × 11 l, koji su odstranjivi za lako pražnjenje i čišćenje. Poklopac se otvara ručnom papučicom koja se otvara jednim pritiskom, a zatim ostaje otvorena dok se ponovno ne pritisne – tako da je odvajanje otpada još jednostavnije.

Rotho Country ladičar, plastični, 3 kata, 87 l, bež
225 Kn

Plastični ladičar ima 3 kutije za odlaganje u imitaciji ratana. Rotho Country ladičar, plastični, 3 kata, 87 l, bež ima kutije volumena 29 l koja se lako uklanjaju s obje strane, a održavanje je vrlo jednostavno zahvaljujući pranju u perilici posuđa. Kotači za jednostavno prenošenje.

Rotho Country ladičar, plastični, 3 kata, 87 l, bijeli
227 Kn

Plastični ladičar ima 3 kutije za odlaganje u imitaciji ratana. Rotho Country ladičar, plastični, 3 kata, 87 l, bijeli ima kutije volumena 29 l koja se lako uklanjaju s obje strane, a održavanje je vrlo jednostavno zahvaljujući pranju u perilici posuđa. Kotači za jednostavno prenošenje.

Rotho A4 Country Eco košara, zelena
52 Kn

Organizator s volumenom 18 litara. Rotho A4 Country Eco košara, zelena je izrađena od reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel.

Rotho Twist koš za otpatke, 40 l 1
228 Kn

Koš za smeće volumena 40 litara. Rotho Trash Paso 40 l 1 je izrađen od reciklirane plastike. Blue Angel eko certifikat. Otvaranje pritiskom na pedalu, koju možete pritisnuti sa 3 strane koša.

Rotho Kutija za pohranjivanje Arco, 25 l
47 Kn

Kutija za pohranjivanje Arco je idealna za uporabu u spavaćoj i dječjoj sobi, skladištima ali i drugdje. Ima kapacitet od 25 litara te je izrađena od kvalitetne porculanske plastike.

Rotho Country 1 ladičar s 3 ladice, 57 l
228 Kn

Ladičar s kotačima i 3 ladice ima volumen 57 litara. Rotho Country 1 ladičar s 3 ladice, 57 l je izrađen od reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel.

Rotho Hamper Brisen koš za rublje, 50 l
87 Kn

Jednostavna košarica za rublje Hamper Brisen, 50 l u boji pijeska, proizvođača Rotho, bit će sjajna pomoć u vašem domu. Izrađen je od otporne plastike koju je lako očistiti. Osim toga, ima male otvore koji osiguravaju bolju cirkulaciju zraka.

Rotho Compact 1 A3 organizator, 38 l
83 Kn

Organizator s poklopcem volumena 38 litara. Rotho Compact 1 A3 organizator, 38 l je izrađen od reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel.

Rotho kanta za otpad Atlas, 100 l
245 Kn

Spremnik za otpad Atlas izrađen je od čvrste plastike. S velikim volumenom od 100 litara, odličan je za skladištenje otpada kod kuće ili na vikendici. Dostupan je u crnoj boji s poklopcem u boji. Kako bi se olakšalo kretanje, on ima ručku i dva kotača.

Rotho kutija za pohranu Systemix, M
103 Kn

Rotho kutija za pohranu, koja se otvara kao ladica. Može se koristiti samostalno ili kombinirati s drugim kutijama i koristiti kao komoda. Napravljena je od kvalitetne plastike.

Rotho kutija za pohranu Systemix Duo, M
132 Kn

Rotho kutija za pohranu, koja se otvara kao ladica. Može se koristiti samostalno ili kombinirati s drugim kutijama i koristiti kao komoda. Napravljena je od kvalitetne plastike.

Rotho Country 2 ladičar s 3 ladice, 57 l
227 Kn

Ladičar s kotačima i 3 ladice ima volumen 57 litara. Rotho Country 2 ladičar s 3 ladice, 57 l je izrađen od reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel.

Rotho Twist koš za otpatke, 50 l 1
98 Kn

Koš za smeće volumena 50 litara. Rotho koš za otpatke Twist 50 l 1 je izrađen od reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel. Otvaranje s pritiskom na poklopac ili otvaranjem do najvišeg položaja

Rotho Country kutija za pohranu, 28 l-6%
73,58 Kn 68,90 Kn

Odlična cijena

Isprepletena plastična kutija za odlaganje raznih predmeta ima tlocrt veličine A4. Zapremnina mu je 28 litara, a zahvaljujući elegantnom dizajnu, interijer će biti ugodan i u vašem domu.