Rotho komoda Country, 3 ladice, 87 l
226 Kn

Rotho prostorna komoda s tri ladice. Komoda ima kotačiće za lakše pomicanje. Ladice je moguće potpuno odvojiti, što pruža jednostavno čišćenje. Svaka ladica ima zapremninu od 29 litara.

Rotho Kutija za pohranjivanje Arco, 25 l
48 Kn

Posljednji komad!

Kutija za pohranjivanje Arco je idealna za uporabu u spavaćoj i dječjoj sobi, skladištima ali i drugdje. Ima kapacitet od 25 litara te je izrađena od kvalitetne porculanske plastike.

Rotho Koš za smeće Paso, 20 l
155 Kn

Posljednji komad!

Koš za smeće Paso ima kapacitet 20 l. Zatvara se s poklopcem, a praktična pedala za otvaranje je na dnu.

Rotho Kutija za pohranjivanje EVO TOTAL, 44 l
101 Kn

Posljednji komad!

Kutija s volumenom 44 litara. Rotho kutija za pohranjivanje 44 l, EVO TOTAL je pogodan za skladištenje hrane Praktične kopče, brtve i odbijači sadržaj štite od vlage, štetočina i prašine.

Rotho Kutija za pohranjivanje EVO TOTAL, 30 l
90 Kn

Kutija s volumenom 30 litara. Rotho kutija za pohranjivanje 30 l, EVO TOTAL je pogodan za skladištenje hrane Praktične kopče, brtve i odbijači sadržaj štite od vlage, štetočina i prašine.

Rotho kutija za pohranjivanje Compact 13 L
40 Kn

Rotho prostorna kutija za pohranjivanje s poklopcem kapaciteta 13 l. Idealna je za pohranu različitih stvari u kućanstvu te je i primjerena za format A4.

Rotho Hamper Brisen koš za rublje, 50 l
87 Kn

Posljednji komad!

Jednostavna košarica za rublje Hamper Brisen, 50 l u boji pijeska, proizvođača Rotho, bit će sjajna pomoć u vašem domu. Izrađen je od otporne plastike koju je lako očistiti. Osim toga, ima male otvore koji osiguravaju bolju cirkulaciju zraka.

Rotho Brisen košara za rublje, 41 l, plavi
67 Kn

Posljednji komad!

Jednostavna košara za rublje Brisen, 41 l u plavoj boji marke Rotho, bit će vam izvrsna pomoć u vašem domu. Izrađen je od otporne plastike koju je lako očistiti. Osim toga, ima male otvore koji osiguravaju bolju cirkulaciju zraka.

Rotho Kutija za pohranu Country, 19 l
51 Kn

Kutija za pohranu Country 19 l je idealna za uporabo u kuhinji za pohranu voća i povrća, ali možete ju koristiti i za pohranu ostalih artikala, jer je visoko kvalitetna i stilski dizajnirana.

Rotho kutija za pohranu, 14l
42 Kn

Kutija za pohranu Country 14 l je idealna za uporabo u kuhinji za pohranu voća i povrća, ali možete ju koristiti i za pohranu ostalih artikala, jer je visoko kvalitetna i stilski dizajnirana.

Rotho kanta za otpad Atlas, 100 l
225 Kn

Spremnik za otpad Atlas izrađen je od čvrste plastike. S velikim volumenom od 100 litara, odličan je za skladištenje otpada kod kuće ili na vikendici. Dostupan je u crnoj boji s poklopcem u boji. Kako bi se olakšalo kretanje, on ima ručku i dva kotača.

Rotho koš za smeće Paso 2, 20 l
163 Kn

Koš za smeće volumena 20 litara. Rotho Trash Paso 20 l 2 je izrađen od reciklirane plastike. Blue Angel eko certifikat. Otvaranje pritiskom na pedalu, koju možete pritisnuti sa 3 strane koša.

Rotho kutija za pohranu Systemix Duo, M
121 Kn

Rotho kutija za pohranu, koja se otvara kao ladica. Može se koristiti samostalno ili kombinirati s drugim kutijama i koristiti kao komoda. Napravljena je od kvalitetne plastike.

Rotho stolica Paso, crna
53 Kn

Rotho stolica od kvalitetne plastike. Ima ne klizajuču površinu i vrlo je izdržljiva.

Rotho kutija za pohranu Systemix Tower, XS
62 Kn

Rotho kutija za pohranu, koja se otvara kao ladica. Može se koristiti samostalno ili kombinirati s drugim kutijama i koristiti kao komoda. Napravljena je od kvalitetne plastike.

Rotho Compact 2 A4 organizator, 13 l
44 Kn

Organizator s poklopcem volumena 13 litara. Rotho Compact 2 A4 organizator, 13 l je izrađen od reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel.

Rotho Country 2 ladičar s 3 ladice, 57 l
227 Kn

Ladičar s kotačima i 3 ladice ima volumen 57 litara. Rotho Country 2 ladičar s 3 ladice, 57 l je izrađen od reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel.

Rotho Hamper Brisen koš za rublje, 50 l, antracit
87 Kn

Jednostavna košarica za rublje Hamper Brisen, 50 l u antracitnoj boji, proizvođača Rotho, bit će sjajna pomoć u vašem domu. Izrađen je od otporne plastike koju je lako očistiti. Osim toga, ima male otvore koji osiguravaju bolju cirkulaciju zraka.

Rotho trodijelni koš za smeće, 41 l (2x15 i 1x11 l), siv
313 Kn

Koš za smeće Rotho Trio sadrži tri odvojena spremnika za otpad kapaciteta 2 × 15 l i 1 × 11 l, koji su odstranjivi za lako pražnjenje i čišćenje. Poklopac se otvara ručnom papučicom koja se otvara jednim pritiskom, a zatim ostaje otvorena dok se ponovno ne pritisne – tako da je odvajanje otpada još jednostavnije.

Rotho Country 1 ladičar s 3 ladice, 57 l
227 Kn

Ladičar s kotačima i 3 ladice ima volumen 57 litara. Rotho Country 1 ladičar s 3 ladice, 57 l je izrađen od reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel.

Rotho Hamper Brisen koš za rublje, 50 l, plavi
87 Kn

Jednostavna košarica za rublje Hamper Brisen, 50 l u plavoj boji, proizvođača Rotho, bit će sjajna pomoć u vašem domu. Izrađen je od otporne plastike koju je lako očistiti. Osim toga, ima male otvore koji osiguravaju bolju cirkulaciju zraka.

Rotho koš za smeće Paso 1, 20 l
163 Kn

Koš za smeće volumena 20 litara. Rotho Trash Paso 20 l 1 je izrađen od reciklirane plastike. Blue Angel eko certifikat. Otvaranje pritiskom na pedalu, koju možete pritisnuti sa 3 strane koša.

Rotho koš za smeće Paso 50L
318 Kn

Veliki koš za smeće Paso je primjeren za veća kućanstva, a možete ga koristiti i u uredu, javnom prostoru ili doma.

Rotho kutija za pohranu Systemix, S
69 Kn

Rotho kutija za pohranu, koja se otvara kao ladica. Može se koristiti samostalno ili kombinirati s drugim kutijama i koristiti kao komoda. Napravljena je od kvalitetne plastike.

Rotho Brisen košara za rublje, 41 l, antracit
67 Kn

Jednostavna košara za rublje Brisen, 41 l u antracit boji marke Rotho, bit će vam izvrsna pomoć u vašem domu. Izrađena je od otporne plastike koju je lako očistiti. Osim toga, ima male otvore koji osiguravaju bolju cirkulaciju zraka.

Rotho Compact 1 A3 organizator, 38 l
82 Kn

Organizator s poklopcem volumena 38 litara. Rotho Compact 1 A3 organizator, 38 l je izrađen od reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel.

Rotho Compact 2 A3 organizator, 38 l
83 Kn

Organizator s poklopcem volumena 38 litara. Rotho Compact 2 A3 organizator, 38 l je izrađen od reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel.

Rotho kanta za organski otpad, 6l
36 Kn

Rotho kanta za organski otpad s kapacitetom od 6 l bit će praktična pomoć u vašem domu. Posuda je izrađena od reciklirane plastike koju je lako očistiti. Zahvaljujući sklopivom dizajnu, košare iste vrste mogu se sklopiti kako bi se uštedio prostor. Poklopac pomaže zadržati miris unutar kante.

Rotho kutija za pohranu Systemix, M
94 Kn

Rotho kutija za pohranu, koja se otvara kao ladica. Može se koristiti samostalno ili kombinirati s drugim kutijama i koristiti kao komoda. Napravljena je od kvalitetne plastike.