Royal Canin briketi za aktivne odrasle mačke Outdoor, 10 kg
497 Kn

Aktivni briketi za odrasle mačke pokrivaju prehrambene potrebe mačaka koje se često kreću vani zahvaljujući visokom udjelu kalorija. Antioksidantsi Vode računa o imunološkom sustavu. Royal Canin Outdoor (10 kg) sadrži probiotike za potporu mikroflore crijeva.

Royal Canin Sensible briketi za mačke, 10 kg
476 Kn

Posljednji komad!

Briketi pogodni su za odrasle mačke sa osjetljivom probavom kako bi se smanjila prisutnost probavnih tvari u debelom crijevu. Imaju 3 različita oblika i specifične okuse za poticanje apetita. Royal Canin Sensible 10 kg je prikladna prehrana za održavanje zdravlja mokraćnih putova.

Royal Canin hrana za mačke Fit 10 kg
400 Kn

Briketi pomažu kod održavanja optimalne težine kod odraslih mačaka zbog smanjenog sadržaja masti. Vlakna pomažu kod smanjenja nastanka trihobezoara, koji kod mačaka prouzročava probavne smetnje. Royal Canin Fit 10 kg je prikladna prehrana za održavanje zdravlja urina.

Royal Canin Mini Adult 8+ hrana za pse, 8 kg
285 Kn

Posljednji komad!

Royal Canin Mini Adult 8+ hrana za pse malih pasmina (1 do 10 kg) od 8. godine života, suzbija znakove starenja, održava idealnu težinu, lako se prihvaća

Royal Canin Sterilised hrana za sterilizirane mačke, 10 kg
407,90 Kn

Posljednji komad!

Briketi za sterilizirane/kastrirane mačke sadrže L-karnitin koji masne kiseline pretvara u energiju i ima sjajan učinak na metabolizam. Smanjeni sadržaj masti pomaže u održavanju težine. Royal Canin Sterilised hrana za sterilizirane mačke, 10 kg je dobra hrana za održavanje zdravih mokraćnih putova.

Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog, 15 kg
479 Kn

Posljednji komad!

Briketi za štence su posebno oblikovani za velike pasmine i lako se jedu. Pogodna je također za skotne ženke i ženke koje doje. Mogu se rehidrirati kako bi se formirala kaša koja olakšava prijelaz na čvrstu hranu. Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog, 15 kg lako se probavljaju.

Royal Canin hrana za odrasle pse Maxi Adult 5+ 15 kg
496 Kn

Briketi su posebno oblikovani za velike pasmine i lako se jedu. Sadrže kvalitetne bjelančevine i vlakna za optimalnu probavljivost. Royal Canin Maxi Adult 5+ 15 kg je hrana za odrasle pse koja brine o zdravlju kostiju i zglobova.

Royal Canin Boxer hrana za pse, 12 kg
459 Kn

Posljednji komad!

Royal Canin Breed Boxer Adult pseća hrana posebno za boksere starije od 15 mjeseci, za mišićnu masu i zaštitu zglobova, optimalno prihvaćanje hranjiva i probavljanje.

Royal Canin hrana za odrasle pse Maxi Adult, 15 kg
453 Kn

Briketi su posebno oblikovani za velike pasmine i lako se jedu. Sadrže visokokvalitetne proteine i vlakna za optimalnu probavljivost. Royal Canin Maxi Adult 15 kg je hrana za odrasle pse, briga o zdravlju kostiju i zglobova.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Adult 7,5, kg
269 Kn

Odlična cijena

Briketi za pse yorkshire dizajnirani su za ovu pasminu i lako se jedu. Sadrže omega-3 masne kiseline i boražino ulje za promicanje zdravu i lijepu dlaku. Royal Canin Yorkshire Adult (7,5 kg) je hrana za pse koja smanjuje nastanak zubnog kamenca.

Royal Canin Cocker pseći briketi za kokeršpanijele, 3 kg
134 Kn

Briketi za kokeršpanijele su posebno oblikovani za ovu pasminu i lako se jedu. Omega-3 masne kiseline EPA i DHA i boražino ulje podržavaju zaštitu kože Royal Canin Cocker pseći briketi za kokeršpanijele, 3 kg brinu se za održavanje optimalne težine.

Royal Canin French Bulldog Adult hrana za francuske buldoge, 3 kg
148 Kn

Posljednji komad!

Briketi za francuske buldoge su posebno oblikovani za ovu pasminu i lako su probabljivi. Održavaju ravnotežu crijevne mikroflore, zdrav probavni trakt i smanjuju nadimanje. Royal Canin French Bulldog Adult 3 kg je hrana za odrasle pse koja jača obranu.

Royal Canin vrećica za mačke British Shorthair 12x85 g
111 Kn 9,25 Kn/komad

Posljednji komad!

Vrećica s hranom za mačke, namijenjena britanskim kratkodlakim mačkama. Imaju promijenjen sadržaj energije i masti kako bi se spriječilo debljanje. Omogućuje zdrav mokraćni sustav i zadržava idealnu težinu. Royal Canin British Shorthair 12×85 g – hrana je primjerena za održavanje mokraćnog sustava.

Royal Canin briketi za pse Shih Tzu Adult 1,5 kg
86 Kn

Posljednji komad!

Briketi su posebno dizajnirani za pasminu Shih-tzu i izrađeni su za laku konzumaciju. Sadrže omega-3 masne kiseline i boražino ulje za promicanje zdrave i lijepe dlake. Royal Canin Shih Tzu Adult (1,5 kg) je hrana za pse koja smanjuje nastanak zubnog kamenca.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Adult, 1,5 kg
86 Kn

Posljednji komad!

Briketi za pse yorkshire dizajnirani su za ovu pasminu i lako se jedu. Sadrže omega-3 masne kiseline i boražino ulje za promicanje zdravu i lijepu dlaku. Royal Canin Yorkshire Puppy (1,5 kg) je hrana za štenad koja smanjuje nastanak zubnog kamenca.

Royal Canin hrana za pse VD Hypoallergenic, 14kg
736 Kn

Hrana Royal Canin Hypoallergic će vašem ljubimcu pomoći u borbi protiv alergija. Primjerena je za pse starije od 1 godine, koji imaju kronični dermatitis ili druge alergije.

Royal Canin Labrador Adult pseći briketi za labradore, za odrasle pse, 12 kg
426 Kn

Posljednji komad!

Briketi za labradore su posebno oblikovani za ovu pasminu i lako se jedu. Omega-3 masne kiseline EPA i DHA i potporno boražino ulje podržavaju funkciju barijere kože Royal Canin Labrador Adult 12 kg je hrana za odrasle pse koja se brine za njihovo cjelokupno zdravlje i oči.

Royal Canin pseći briketi Giant Puppy, 15 kg
491 Kn

Posljednji komad!

Briketi su posebno oblikovani za velike pasmine i lako se jedu. Sadrže kalcij i fosfor za promicanje pravilne mineralizacije kostiju. Royal Canin Giant Puppy 15 kg je hrana za štence s kompleksom antioksidanata i vitamina.

Royal Canin briketi za mačke Hair And Skin Care, 4 kg
300 Kn

Briketi pružaju gust rast kose i zdravu kožu. Soja, boražina i riblje ulje brinu o tome. Zahvaljujući kompleksu hranjivih sastojaka i vitamina, hrana podržava funkciju barijere kože. Royal Canin Hair And Skin Care (4 kg) je prikladna prehrana za održavanje zdravlja urina.

Royal Canin briketi za mačke Savour Exigent, 10 kg
494 Kn

Briketi za mačke pogodni su za izbirljive mačiće, jer sadrže 2 različite vrste granula s različitim teksturama i okusima. Ispunjava prehrambene potrebe i idealan je za održavanje idealne težine. Royal Canin Savor Exigent (10 kg) briketi su prikladna prehrana za održavanje zdravlja mokraćnih putova.

Royal Canin briketi za pse Westie Adult, 3 kg
161 Kn

Briketi za pse yorkshire dizajnirani su za ovu pasminu i lako se jedu. Sadrže omega-3 masne kiseline i boražino ulje za promicanje zdrave i lijepe dlake. Royal Canin Westie Adult (3 kg) je hrana za štenad koja smanjuje nastanak zubnog kamenca.

Royal Canin Maine Coon Adult hrana za odrasle Main Coon mačke, 10 kg
460 Kn

Akcija

Briketi za Main Coon mačke imaju oblik kocke, dobro se žvaču i brinu se za oralnu higijenu. Za kvalitetno zdravlje dlake i kože hrana je obogaćena važnim aminokiselinama i vitaminima. Royal Canin Maine Coon Adult hrana za odrasle Main Coon mačke, 10 kg je dobra hrana za održavanje zdravih mokraćnih putova.

Royal Canin Maine Coon Kitten hrana za mačiće Main Coon, 10 kg
606,90 Kn

Akcija

Briketi za Main Coon mačiće imaju oblik kocke, dobro se žvaču i brinu se za oralnu higijenu. Visoko probavljivi proteini i probiotici uravnotežuju mikrofloru crijeva Royal Canin Maine Coon Kitten hrana za mačiće Main Coon, 10 kg potiče razvoj kostiju i zglobova.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Puppy, 1,5 kg
103 Kn

Posljednji komad!

Briketi za pse yorkshire dizajnirani su za ovu pasminu i lako se jedu. Sadrže omega-3 masne kiseline i boražino ulje za promicanje zdravu i lijepu dlaku. Royal Canin Yorkshire Puppy (1,5 kg) je hrana za štenad koja smanjuje nastanak zubnog kamenca.

Royal Canin French Bulldog Puppy hrana za francuske buldoge, 3 kg
162 Kn

Posljednji komad!

Briketi za francuske buldoge su posebno oblikovani za ovu pasminu i lako su probabljivi. Održavaju ravnotežu crijevne mikroflore, zdrav probavni trakt i smanjuju nadimanje. Royal Canin French Bulldog Puppy 3 kg je hrana za štence koja im pomaže da steknu mišićnu masu.

Royal Canin German Shepherd Adult hrana za njemačke ovčare, 11 kg
445 Kn

Posljednji komad!

Briketi za njemačke ovčare su posebno oblikovani za ovu pasminu i lako su probabljivi. Održavaju ravnotežu mikroflore crijeva i zdrave probave zahvaljujući vlaknima i psilijumu. Royal Canin German Shepherd Adult 11 kg je hrana za odrasle pse koja jača obranu.

Royal Canin Golden Retriever Puppy hrana za zlatne retrivere, 12 kg
460 Kn

Akcija

Briketi za zlatne retrivere su posebno oblikovani za ovu pasminu i lako su probabljivi. Pružaju lijep, dugu i gustu dlaku zahvaljujući boražinskom ulju i masnim kiselinama. Royal Canin Golden Retriever Puppy 12 kg je hrana za štence koja pojačava prirodnu obranu.

Royal Canin Hrana za mačke Hairball Care, 10 kg
586 Kn

Posljednji komad!

Briketi smanjuju stvaranje trihobezoida u gastrointestinalnom traktu koji uzrokuju probleme mačkama. Nakon 2 tjedna mačke gube 2 puta više dlake. Sadrže vlakna i psyllium koji potiču rad crijeva. Royal Canin Hairball Care 10 kg je prikladna prehrana za održavanje zdravlja urina.

Royal Canin hrana za odrasle pse Maxi Adult, 4 kg
147,90 Kn

Akcija

Briketi su posebno oblikovani za velike pasmine i lako se jedu. Sadrže visokokvalitetne proteine i vlakna za optimalnu probavljivost. Royal Canin Maxi Adult 4 kg je hrana za odrasle pse, briga o zdravlju kostiju i zglobova.

Royal Canin Kitten Instinctive Gravy vrećice za mačiće, 12x 85 g
91 Kn 7,58 Kn/komad

Posljednji komad!

Vrećice mačje hrane sadrže mješavinu antioksidansa i vitamina za pojačavanje prirodne obrane. Omogućuju čvrstoću kostiju i općenito zdravlje. Royal Canin Kitten Instinctive Gravy vrećice za mačiće, 12× 85 g vrlo lako se žvaču.

Royal Canin mačja hrana Fit, 4 kg
221 Kn

Briketi održavaju optimalnu težinu za odrasle mačke zbog smanjenog sadržaja masti. Vlakna pomažu u smanjenju nastanka trihobezoara, što kod mačaka uzrokuje probavne probleme. Royal Canin Fit 4 kg je prikladna prehrana za održavanje zdravlja mokraćnih putova.

Royal Canin briketi Light Weight Care, 10 kg
561 Kn

Briketi zaustavljaju povećanje tjelesne mase i sprečavaju nepotrebno prejedanje. Sadrže vlakna i psyllium, koji povećavaju osjećaj sitosti Royal Canin Light Weight Care 10 kg je primjerna prehrana za očuvanje zdravlja urina.

Royal Canin briketi za mačke Savour Exigent, 4 kg
218 Kn

Briketi za mačke pogodni su za izbirljive mačiće, jer sadrže 2 različite vrste granula s različitim teksturama i okusima. Ispunjava prehrambene potrebe i idealan je za održavanje idealne težine. Royal Canin Savor Exigent (4 kg) briketi su prikladna prehrana za održavanje zdravlja mokraćnih putova.

Royal Canin British Shorthair Kitten hrana za britanske kratkodlake mačiće, 10 kg
606,90 Kn

Akcija

Briketi za mačiće britanskih kratodlakih mačaka su u obliku polumjeseca, dobro se žvaču i brinu se za oralnu higijenu. Sadržaj proteina i probiotika osigurava uravnoteženu mikrofloru u crijevima. British Shorthair Kitten hrana za mačiće britanske kratkodlake mačke, 10 kg je dobra hrana za održavanje zdravih mokraćnih putova.

Royal Canin Dachshund pseća hrana, 12x85g
101 Kn 8,42 Kn/komad

Posljednji komad!

Hrana za jazavčare ima odličan okus i ugodnu aromu. Oni pokrivaju sve potrebe za aktivnim načinom života. Podržavaju zdravlje kostiju i zglobova i pomažu u održavanju mišićnog tonusa. Royal Canin Dachshund 12× pogodni su za odrasle pse.