Royal Canin Sterilised hrana za sterilizirane mačke, 10 kg
510 Kn

Briketi za sterilizirane/kastrirane mačke sadrže L-karnitin koji masne kiseline pretvara u energiju i ima sjajan učinak na metabolizam. Smanjeni sadržaj masti pomaže u održavanju težine. Royal Canin Sterilised hrana za sterilizirane mačke, 10 kg je dobra hrana za održavanje zdravih mokraćnih putova.

Royal Canin Intense Beauty Gravy, 12x85 g
104 Kn 8,67 Kn/komad

Torbe s hranom za mačke pogodne su za mačke koje žele zdravu kožu i sjajnu dlaku. Manjak antioksidansa i nezasićenih masnih kiselina. Omogućuju zdrav mokraćni sustav i zadržavaju idealnu težinu Royal Canin Intense Beauty Gravy 12×85 g pogodan je za zdravlje mokraće.

Royal Canin Instinctive Gravy, 12x85 g
91 Kn 7,58 Kn/komad

Vrećice s hranom za mačke sadrže puno vitamina, minerala i aminokiselina, što ih čini lako probavljivim. Sadrži vlakna za bolju aktivnost probavnog trakta. Royal Canin Instinctive Gravy 12×85 g je primjeren za hranjenje za održavanje zdravlja mokraćnih putova.

Royal Canin Mini Exigent pseći briketi za manje pasmine, 3 kg
152 Kn

Posljednji komad!

Iznimno vrhunska hrana za pse je idealna za zahtjevnije pse do 10 kg. Jastučići su punjeni kremastom aromatičnom paštetom. Omogućuje potrebne hranjive tvari, vitamine i jednostavno je odlična za zdravlje. Royal Canin Mini Exigent hrana za pse, 3 kg koju će vaši pseći prijatelji definitivno željeti probati..

Royal Canin briketi za mačke Savour Exigent, 4 kg
202 Kn

Posljednji komad!

Briketi za mačke pogodni su za izbirljive mačiće, jer sadrže 2 različite vrste granula s različitim teksturama i okusima. Ispunjava prehrambene potrebe i idealan je za održavanje idealne težine. Royal Canin Savor Exigent (4 kg) briketi su prikladna prehrana za održavanje zdravlja mokraćnih putova.

Royal Canin briketi za mačke Savour Exigent, 10 kg
487 Kn

Briketi za mačke pogodni su za izbirljive mačiće, jer sadrže 2 različite vrste granula s različitim teksturama i okusima. Ispunjava prehrambene potrebe i idealan je za održavanje idealne težine. Royal Canin Savor Exigent (10 kg) briketi su prikladna prehrana za održavanje zdravlja mokraćnih putova.

Royal Canin briketi za pse Shih Tzu Adult 1,5 kg
78 Kn

Posljednji komad!

Briketi su posebno dizajnirani za pasminu Shih-tzu i izrađeni su za laku konzumaciju. Sadrže omega-3 masne kiseline i boražino ulje za promicanje zdrave i lijepe dlake. Royal Canin Shih Tzu Adult (1,5 kg) je hrana za pse koja smanjuje nastanak zubnog kamenca.

Royal Canin French Bulldog Adult hrana za francuske buldoge, 3 kg
137 Kn

Posljednji komad!

Briketi za francuske buldoge su posebno oblikovani za ovu pasminu i lako su probabljivi. Održavaju ravnotežu crijevne mikroflore, zdrav probavni trakt i smanjuju nadimanje. Royal Canin French Bulldog Adult 3 kg je hrana za odrasle pse koja jača obranu.

Royal Canin Medium Junior hrana za pse, 4 kg
162 Kn

Royal Canin Medium Junior hrana za štence i mlade pse srednje velikih pasmina (11–25 kg) od 2. mjeseca starosti, za skladan rast, jak imunološki sustav i zdrave zglobove

Royal Canin briketi za mačke Sterilised, 4 kg
229 Kn

Briketi za mačke sadrže L-karnitin koji masne kiseline pretvara u energiju i blagotvorno utječe na metabolizam. Smanjeni sadržaj masti pomaže u održavanju težine. Royal Canin Sterilize (4 kg) je prikladna prehrana za održavanje zdravlja urina.

Royal Canin Golden Retriever Adult hrana za zlatne retrivere, 12 kg
419 Kn

Odlična cijena

Briketi za zlatne retrivere su posebno oblikovani za ovu pasminu i lako su probabljivi. Pružaju lijep, dugu i gustu dlaku zahvaljujući boražinskom ulju i masnim kiselinama. Royal Canin Golden Retriever Adult 12 kg je hrana za odrasle pse koja brine za zdravo srce.

Royal Canin vrećica za mačke Kitten Instinctive Jelly, 12x85 g
95 Kn 7,92 Kn/komad

Džepovi s mačjom hranom sadrže kompleks antioksidanata i vitamina za pojačavanje prirodne obrane. Podržavaju čvrstoću kostiju i općenito zdravlje. Royal Canin Kitten Instinctive Jelly 12×85 g lako se može žvakati.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Adult 7,5, kg
269 Kn

Odlična cijena

Briketi za pse yorkshire dizajnirani su za ovu pasminu i lako se jedu. Sadrže omega-3 masne kiseline i boražino ulje za promicanje zdravu i lijepu dlaku. Royal Canin Yorkshire Adult (7,5 kg) je hrana za pse koja smanjuje nastanak zubnog kamenca.

Royal Canin Maine Coon Adult hrana za odrasle Main Coon mačke, 10 kg
517 Kn

Briketi za Main Coon mačke imaju oblik kocke, dobro se žvaču i brinu se za oralnu higijenu. Za kvalitetno zdravlje dlake i kože hrana je obogaćena važnim aminokiselinama i vitaminima. Royal Canin Maine Coon Adult hrana za odrasle Main Coon mačke, 10 kg je dobra hrana za održavanje zdravih mokraćnih putova.

Royal Canin Boxer hrana za pse, 12 kg
454 Kn

Royal Canin Breed Boxer Adult pseća hrana posebno za boksere starije od 15 mjeseci, za mišićnu masu i zaštitu zglobova, optimalno prihvaćanje hranjiva i probavljanje.

Royal Canin French Bulldog Puppy hrana za francuske buldoge, 3 kg
176 Kn

Posljednji komad!

Briketi za francuske buldoge su posebno oblikovani za ovu pasminu i lako su probabljivi. Održavaju ravnotežu crijevne mikroflore, zdrav probavni trakt i smanjuju nadimanje. Royal Canin French Bulldog Puppy 3 kg je hrana za štence koja im pomaže da steknu mišićnu masu.

Royal Canin Mini Adult 8+ hrana za pse, 8 kg
311 Kn

Royal Canin Mini Adult 8+ hrana za pse malih pasmina (1 do 10 kg) od 8. godine života, suzbija znakove starenja, održava idealnu težinu, lako se prihvaća

Royal Canin Cocker Puppy pseći briketi, 3 kg
158 Kn

Briketi za koker španijele su posebno oblikovani za ovu pasminu i lako se jedu. Omogućuju uravnoteženu mikrofloru crijeva, zahvaljujući probioticima, probavljivim proteinima i vlaknima. Royal Canin Cocker Puppy 3 kg je hrana za štence.

Royal Canin hrana za odrasle pse Maxi Adult 5+ 15 kg
452 Kn

Briketi su posebno oblikovani za velike pasmine i lako se jedu. Sadrže kvalitetne bjelančevine i vlakna za optimalnu probavljivost. Royal Canin Maxi Adult 5+ 15 kg je hrana za odrasle pse koja brine o zdravlju kostiju i zglobova.

Royal Canin hrana za odrasle pse Medium Adult, 10x140g
92 Kn 9,20 Kn/komad

Posljednji komad!

Hrana za pse velikih pasmina s jednostavno probavljivim proteinima i vlaknima. Sadrže omega-3 masne kiseline koje imaju prehranu kože. Royal Canin Medium Adult 10× za odrasle pse do 10. godine starosti, koje podupiru crijevnu mikrofloru.

Royal Canin Maxi Sterilised pseći briketi, 9 kg
373 Kn

Posljednji komad!

Briketi su posebno dizajnirani za velike pasmine i lako se jedu. Sadrže vlakna koja njeguju i osiguravaju zdravu probavu. Royal Canin Maxi Sterilised pseći briketi, 9 kg je hrana za sterilizirane pse i ženke koje im pruža optimalnu težinu.

Royal Canin Medium Digestive Care briketi za pse, 3 kg
139 Kn

Posljednji komad!

Briketi su posebno oblikovani za pasmine srednje veličine i lako se jedu. Sadrže probiotike, koji osiguravaju zdravu crijevnu mikrofloru. Royal Canin Medium Digestive Care 3 kg je hrana za odrasle pse s vlaknima i kvalitetnim bjelančevinama.

Royal Canin Persian Adult hrana za odrasle perzijske mačke, 10 kg
553 Kn

Posljednji komad!

Briketi za perzijske mačke imaju oblik badema, dobro se žvaču i brinu se za oralnu higijenu. Visoko probavljivi proteini i probiotici uravnotežuju mikrofloru crijeva, Royal Canin Persian Adult hrana za perzijske mačke od 10 kg dobra je hrana za održavanje zdravih mokraćnih putova.

Royal Canin Ragdoll Adult hrana za odrasle Ragdoll mačke, 10 kg
548 Kn

Briketi za mačke Ragdoll pasmine imaju oblik piramide, dobro se žvaču i brinu se za oralnu higijenu. Za njegovanu kožu i dlaku pobrinut će se aminokiseline, vitamini, omega-3 i omega-6 masne kiseline. Ragdoll Adult hrana za odrasle Ragdoll mačke, 10 kg je dobra hrana za održavanje zdravih mokraćnih putova.

Royal Canin Sensible briketi za mačke, 10 kg
463 Kn

Posljednji komad!

Briketi pogodni su za odrasle mačke sa osjetljivom probavom kako bi se smanjila prisutnost probavnih tvari u debelom crijevu. Imaju 3 različita oblika i specifične okuse za poticanje apetita. Royal Canin Sensible 10 kg je prikladna prehrana za održavanje zdravlja mokraćnih putova.

Royal Canin briketi za aktivne odrasle mačke Outdoor, 10 kg
486 Kn

Aktivni briketi za odrasle mačke pokrivaju prehrambene potrebe mačaka koje se često kreću vani zahvaljujući visokom udjelu kalorija. Antioksidantsi Vode računa o imunološkom sustavu. Royal Canin Outdoor (10 kg) sadrži probiotike za potporu mikroflore crijeva.

Royal Canin briketi za mačke Oral Care 3,5 kg
268 Kn

Briketi zbog svog oblika i teksture smanjuju stvaranje obloga i kamenca. Sadrže helatore kalcija, koji se vežu na slobodan kalcij u slini i ne mogu uzrokovati mineralizaciju i stvaranje kamenca. Royal Canin Light Weight Care 10 kg je prikladna prehrana za održavanje zdravlja urina.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Puppy, 1,5 kg
96 Kn

Posljednji komad!

Briketi za pse yorkshire dizajnirani su za ovu pasminu i lako se jedu. Sadrže omega-3 masne kiseline i boražino ulje za promicanje zdravu i lijepu dlaku. Royal Canin Yorkshire Puppy (1,5 kg) je hrana za štenad koja smanjuje nastanak zubnog kamenca.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Puppy, 7,5 kg
363 Kn

Briketi za pse yorkshire dizajnirani su za ovu pasminu i lako se jedu. Sadrže omega-3 masne kiseline i boražino ulje za promicanje zdravu i lijepu dlaku. Royal Canin Yorkshire Puppy (7,5 kg) je hrana za štenad koja smanjuje nastanak zubnog kamenca.

Royal Canin Dachshund pseća hrana, 12x85g
102 Kn 8,50 Kn/komad

Posljednji komad!

Hrana za jazavčare ima odličan okus i ugodnu aromu. Oni pokrivaju sve potrebe za aktivnim načinom života. Podržavaju zdravlje kostiju i zglobova i pomažu u održavanju mišićnog tonusa. Royal Canin Dachshund 12× pogodni su za odrasle pse.

Royal Canin hrana za mačke Indoor, 10 kg
496 Kn

Briketi održavaju optimalnu težinu za odrasle mačke zbog smanjenog sadržaja masti. Vlakna pomažu u smanjenju nastanka trihobezoara, što kod mačaka uzrokuje probavne probleme. Royal Canin Indoor 10 kg je prikladna prehrana za održavanje zdravlja mokraćnih putova.

Royal Canin hrana za mačke Indoor, 4 kg
234 Kn

Briketi pomažu kod održavanja optimalne težine kod odraslih mačaka zbog smanjenog sadržaja masti. Vlakna pomažu kod smanjenja nastanka trihobezoara, koji kod mačaka prouzročava probavne smetnje. Royal Canin Indoor 4 kg je prikladna prehrana za održavanje zdravlja urina.

Royal Canin hrana za pse Diet Dog Gastrointestinal, 7,5 kg-9%
338,90 Kn 306,56 Kn

Posljednji komad!

Veterinarska prehrana je primjerna za odrasle pse koji pate od bolesti probavnog trakta. Primjena kod kolitisa, probavnih smetnji ili akutnog proljeva. Royal Canin Veterinary Diet Dog Gastrointestinal 7,5 k sadrži vrlo probavljive bjelančevine, probiotike i ulja.

Royal Canin hrana za pse Yorkshire, 12x85g
113 Kn 9,42 Kn/komad

Hrana za jorkšire ima odličan okus i ugodnu aromu. Sadrže sastojke koji njeguju kožu i kosu i promiču zdravu probavu. Royal Canin Yorkshire 12× pogodno za odrasle pse iznad 10 mjeseci starosti.