Saeko S62 Torpedo naočale za plivanje
67 Kn

Naočale za plivanje imaju UV filter i sloj Antifog koji sprječava zamagljivanje stakala. Imaju dvostruki silikonski remen za sigurno namještanje Saeko S62 Torpedo naočale za plivanje pogodne su za natjecanje.

Saeko K6 Mariner junior naočale za plivanje
102 Kn

Naočale za plivanje imaju UV filter i sloj Antifog koji sprječava zamagljivanje stakala. Ugrađena je bočna kopča Ultra Fast za pričvršćivanje trake na glavu. Velika stakla za maksimalnu vidljivost. Saeko K6 Mariner junior naočale za plivanje pogodne su za djecu i žene.

Saeko KA10 Ocean naočale za plivanje
75 Kn

Naočale za plivanje imaju UV filter i sloj Antifog koji sprječava zamagljivanje stakala. Ugrađena je bočna kopča Ultra Fast za pričvršćivanje trake na glavu. Velika širokokutna stakla za maksimalnu vidljivost. Saeko KA10 Ocean naočale za plivanje pogodne su za odrasle.

Saeko KJ10 Ocean junior naočale za plivanje
59 Kn

Naočale za plivanje imaju UV filter i sloj Antifog koji sprječava zamagljivanje stakala. Ugrađena je bočna kopča Ultra Fast za pričvršćivanje trake na glavu. Velika širokokutna stakla za maksimalnu vidljivost. Saeko KJ10 Ocean junior naočale za plivanje pogodne su za djecu od 6 do 12 godina.

Saeko S67 Falcon naočale za plivanje
79 Kn

Naočale za plivanje imaju UV filter i sloj Antifog koji sprječava zamagljivanje stakala. Ugrađena je bočna kopča Ultra Fast za pričvršćivanje trake na glavu. Imaju panoramska stakla za odličnu prednju i bočnu vidljivost. Saeko S67 Falcon naočale za plivanje spadaju u sportsku kategoriju.

Saeko S71 UV Phoenix naočale za plivanje
105 Kn

Naočale za plivanje imaju sloj Antifog koji sprječava zamagljivanje stakala. Stakla imaju zakrivljen oblik za bolju perifernu vidljivost. Imaju dvostruki silikonski remen za sigurno namještanje. Saeko S71 UV Phoenix naočale za plivanje pogodne su za natjecanje.