SanDisk memorijska kartica micro SDXC Extreme Pro 64 GB + adapter
164,90 Kn

Odlična cijena

SanDisk Extreme microSDXC memorijsku karticu odlikuje visoka kvaliteta i dostupna cijena. Kartica ima 64 GB memorije i prenosi s najvećom brzinom do 170 Mb/s. Primjerna je za sve uređaje, koji podržavaju microSDXC memorijske kartice, a priložen je i SD adapter.

SanDisk punjač i vanjski disk iXPAND Base za iPhone, 64 GB
259,90 Kn

Posljednji komad!

Vanjski tvrdi disk i punjač iXPAND Base za iPhone puni telefon, te istovremeno stvara sigurnosnu kopiju. Vaši podatci će tako uvijek biti na sigurnom, a vi bezbrižni. Kapacitet diska je 64 GB.

SanDisk Cruzer Ultra 16 GB USB 3.0
32 Kn

Posljednji komad!

Kvalitetni prijenosni USB stick svjetski priznatog proizvođača SanDisk kapacitete 16 GB. Odlikuje ga brz prijenos podataka preko brzog USB 3.0 sučelja.

SanDisk memorijska kartica CF Ultra 16 GB 50MB/s
147 Kn

Odlična cijena

Memorijska kartica Sandisk CF Ultra kapaciteta 16 GB te brzine slanja do 50 MB/s. Zaradi iznimne brzine slanja pogodna je za pohranu Full HD videozapisa.

SanDisk memorijska kartica Ultra MicroSDHC 16GB 98MB/s UHS-I A1 + adapter
50 Kn

SanDisk Extreme microSDHC memorijsku karticu odlikuju visoka kvaliteta i cijena dostupna svakome. Kartica ima 16 GB memorije i brzine prijenosa su do 98 Mb/s. Primjerna je za sve uređaje, koji podržavaju microSDHC memorijske kartice, također je uključen i adapter.

SanDisk USB stick Ultra Dual Drive Type-C, 16GB
59 Kn

USB stick SanDisk Ultra Dual Drive s 16 GB memorije za pohranu podataka. Dizajniran je za uređaje sljedeće generije s USB-C priključkom, koji je jednak na obje strane da je vaš usb stick uvijek pravilno okrenut.

SanDisk je najveći proizvođač memorijskih kartica na svijetu. Marka je osnovana 1988. godine kao međunarodna tvrtka za proizvodnju neizbrisivih medija za pohranu.

SanDisk je najveći proizvođač memorijskih kartica na svijetu. Marka je osnovana 1988. godine kao međunarodna tvrtka za proizvodnju neizbrisivih medija za pohranu.