SanDisk Ultra 64GB USB 3.0 (SDCZ48-064G-U46)
68 Kn

Kvalitetni prijenosni USB stick svjetski priznatog proizvođača SanDisk kapacitete 64 GB. Odlikuje ga brz prijenos podataka preko brzog USB 3.0 sučelja.

SanDisk memorijska kartica micro SDXC Extreme Pro 64 GB + adapter
147 Kn

SanDisk Extreme microSDXC memorijsku karticu odlikuje visoka kvaliteta i dostupna cijena. Kartica ima 64 GB memorije i prenosi s najvećom brzinom do 170 Mb/s. Primjerna je za sve uređaje, koji podržavaju microSDXC memorijske kartice, a priložen je i SD adapter.

SanDisk Ultra Luxe USB stick, 256 GB
306 Kn

Posljednji komad!

USB ključ elegantnog dizajna SanDisk Ultra Luxe izvrsno je rješenje za pohranu podataka zaštićenih lozinkom. Može pohraniti do 256 GB podataka.

SanDisk USB stick Ultra Dual Drive Type-C, 32GB
71 Kn

USB stick SanDisk Ultra Dual Drive s 32 GB memorije za pohranu podataka. Dizajniran je za uređaje sljedeće generacije s USB-C priključkom, koji je isti s obje strane, pa je uvijek pravilno okrenut.

SanDisk memorijska kartica Ultra MicroSDHC 16GB 98MB/s UHS-I A1 + adapter
50 Kn

SanDisk Extreme microSDHC memorijsku karticu odlikuju visoka kvaliteta i cijena dostupna svakome. Kartica ima 16 GB memorije i brzine prijenosa su do 98 Mb/s. Primjerna je za sve uređaje, koji podržavaju microSDHC memorijske kartice, također je uključen i adapter.

SanDisk USB stick Ultra Dual Drive Type-C, 16GB
63 Kn

USB stick SanDisk Ultra Dual Drive s 16 GB memorije za pohranu podataka. Dizajniran je za uređaje sljedeće generije s USB-C priključkom, koji je jednak na obje strane da je vaš usb stick uvijek pravilno okrenut.

SanDisk Extreme Plus SDXC memorijska kartica, 128 GB
339 Kn

Posljednji komad!

Visoko kvalitetna memorijska kartica s 128 GB memorije te visokim brzinama snimanja i prijenosa je idealna za snimanje 4K UHD videa i snimaka u načinu sekvencijalnog snimanja.

SanDisk je najveći proizvođač memorijskih kartica na svijetu. Marka je osnovana 1988. godine kao međunarodna tvrtka za proizvodnju neizbrisivih medija za pohranu.

SanDisk je najveći proizvođač memorijskih kartica na svijetu. Marka je osnovana 1988. godine kao međunarodna tvrtka za proizvodnju neizbrisivih medija za pohranu.