SBS torbica za bicikl
79 Kn

Posljednji komad!

SBS torbica za na bicikl za pametne telefone do veličine 14,0 cm (5.5").

SBS Touch rukavice
100,40 Kn

Vunene rukavice idealno su rješenje za zaštitu od hladnoće i istovremeno nesmetan rad dodirnog zaslona vašeg pametnog telefona.

SBS kabel tip C, 90 stupnjeva, crni
144 Kn

Micro USB kabel za povezivanje je odličan dodatak koje povezuje tablet, telefon i računalo te omogućava razmjenu podataka između naprava, ali i služi za punjenje.

SBS kabel tip C, 3 m
144 Kn

Pomoću kabela možete napuniti svoje uređaje, sinkronizirati datoteke, kao što su slike, videozapisi i glazba.

SBS Clear Fit iPhone 7 Plus prozirna
109 Kn

Kvalitetna prozirna maskica serije Clear Fit nudi zaštitu telefona iPhone 7 Plus od lakših udaraca i prljavštine. Stražnja strana je izrađena iz izdržljivog, ne klizečeg materijala. Sa strane je mekši materijal, koji osigurava dobro prijanjanje ruke.

SBS Extra-Slim iPhone 7 Plus prozirna
109 Kn

Maskica serije Extra-Slim je izrazito tanka i lagana te se te se odlično prilagodi mobitelima iPhone 7 Plus. Garanitra jednostavan pristup do svih gumbi i priključaka.

SBS maska/stalak za tablet 25,4 cm, univerzalna, crna
92 Kn

SBS maska za tablet računalo štitit će vaš tablet od udaraca, ogrebotina i prljavštine. S njim možete postaviti tablet okomito ili vodoravno. Crne je boje i pogodna je za računala veličine 25,4 cm (10 '').

SBS maskica za Phone X, Extra-Slim, srebrna
151 Kn

Maskica serije Extra-Slim vrlo je tanka i lagana te se savršeno uklapa u vaš iPhone X. Zbog svog preciznog dizajna, osiguran je jednostavan pristup svim gumbima i priključcima

SBS ColorFeel iPhone 7 Plus roza
126 Kn

Maskica ljepih boja ColorFeel napravljena je iz posebne vrste gume, koja garantira ugodnost dodira i dobro prijanjanje. Kompatibilne su sa iPhone 7 te pruža jednostavan pristup do svih gumbi i priključaka.