Schildkröt reakcijska loptica Fitness
49 Kn

Reakcijska loptica Fitness priznate marke Schildkrot, zelene boje, promjera 7 cm je napravljena od gume. Namijenjena je poboljšanju koordinacije tijela te povećanju tjelesnog odgovara i vizualne percepcije.

Schildkröt Stunt Untwist Ocean romobil-27%
781 Kn 563 Kn

Odlična cijena

Schildkröt romobil Stunt Untwist Ocean je akrobatski romobil s nosivosti 100 kg. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji od aluminija nudi dobru stabilnsot. Osim toga ima gumene ručke i ne klizeći dio za stajanje, koji nudi dobar prijem.

Schildkröt ProTec Outdoor stol za stolni tenis-5%
4.665 Kn 4.396 Kn

Odlična cijena

Schildkröt stol za stolni tenis je primjeren za vanjsku upotrebu. Namijenjen je iskusnim igračima kao i onima koji igraju u slobodno vrijeme. Stol je sklopiv i ima kotače.

Schildkröt Vinyl-Dumbbells utezi, ručke, 3 kg, 2/1-7%
193 Kn 178 Kn

Odlična cijena

Set 2 otporna i protuklizna utega od lijevanog željeza, presvučenih vinilom za bolji prijem. Masa pojedinog utega je 3 kg. Ručke su pogodne za sve vježbe – aurobik, gimanstiku, terapeutsku vježbu.

Schildkröt utezi za zapešće/gležanj, 2 kg, 2/1
164 Kn

Set od dva izdržljiva utega za zapešća ili gležnjeve je ispunjen pijeskom i presvučen neoprenom, koji pruža udobnost tijekom vježbanja. Masa pojedinog utega je 2 kg. Utezi su prikladni za aerobne vježbe, gimnastiku, trčanje, hodanje ili trening izdržljivosti.

Schildkröt vijača Fitness-13%
72 Kn 62 Kn

Odlična cijena

Vijača Schildkrot Fitness ima brojčanik za automatsko brojanje skokova s mogućnošću brisanja. Vijača je podesiva po dužini i mjeri do najviše 300 cm.

Schildkröt set utega, u kovčegu, 10 kg
331 Kn

Odlična cijena

Set utega sadrži 2 utega po 2,5 kg, 2 po 1,25 kg, jedan štap duljine 30 cm te 2 vijka s gumenim prstenom. Ukupna masa je 10 kg, a pakirano je u praktičnom kovčegu.

Schildkröt fitnes podloga-9%
220 Kn 199 Kn

Odlična cijena

Podloga za fitnes veličine 183 × 61 × 61 cm je kvalitetan i učinkovit pomoćnik za vježbu.

Schildkröt Ručke za sklekove Fitness-10%
110 Kn 99 Kn

Odlična cijena

Schildkrot Fitness ručke za sklekove napravljene od čelika izrazito su stabilne i premazane poliuretanom za bolje prianjanje.

Schildkröt nogometna lopta od neoprena
110 Kn

Posljednji komad!

Igrajte nogomet na plaži, uz jezero ili uz bazen, ne brinući se da će lopta pasti u vodu. To vam omogućuje neoprenska nogometna lopta.