SELECT FB Futsal Super nogometna lopta, bijela, vel. 4
706 Kn

Posljednji komad!

Nogometna lopta, veličine 4, izrađena je od kvalitetnog i ručno izrađenog materijala. Jednostavna je za rukovanje, ima manje odbijanje i šareni dizajn koji se lako vidi i pruža igračima brže vrijeme odziva. SELECT FB Futsal Super nogometna lopta, bijela, vel. 4, idealna za utakmice najviše razine.

SELECT FB Contra nogometna lopta vel. 4
141 Kn

Nogometna lopta veličine 4 ima termički povezanu konstrukciju sa 32 ploče. Korišteni materijal i 5-slojna presvlaka pružaju izvrsna svojstva leta. Posebno je pogodna za trening dječjih klubova. Select FB Contra vel. 4 proizvedena je od sintetičke kože.

SELECT FB Futsal Mimas nogometna lopta
190 Kn

Nogometna lopta, veličine 4, izrađena je od kvalitetnog i ručno izrađenog materijala. Jednostavna je za rukovanje i ima manje odbijanje zahvaljujući posebnoj unutarnjoj obradi. SELECT FB Futsal Mimas je također prikladna za treniranje malih igrača.

SELECT FB Contra nogometna lopta vel. 5
141 Kn

Nogometna lopta veličine 5 ima termički povezanu konstrukciju sa 32 ploče. Korišteni materijal i 5-slojna presvlaka pružaju izvrsna svojstva leta. Posebno je pogodna za trening dječjih klubova. Select FB Contra vel. 5 je proizvedena od sintetičke kože

SELECT nogometna lopta FB Stratos, vel. 4
141 Kn

SELECT nogometna lopta s unutarnjom konstrukcijom za bolju kontrolu na zemlji i u zraku. Posebna površinska obrada. Pojedinačni dijelovi su ručno ušiveni kako bi se održala čvrstoća. Izrada 32 ploče. Neobičan dizajn za upotrebu pri treningu. FB Stratos lopta je dostupna u veličini 4.

SELECT nogometna lopta FB Classic, žuta, vel.3
105 Kn

Nogometna lopta za djecu i mlade marke SELECT. Pojedini dijelovi strojno su ušiveni kako bi održali dugotrajnu čvrstoću. Površinski materijal sjajnog završnog sloja. Atraktivan dizajn koji vašem mališanu može pomoći da napreduje. Lopta FB Classic dostupna je u prepoznatljivoj žutoj boji i veličini 3.

SELECT nogometna lopta FB Stratos, vel. 5
141 Kn

SELECT nogometna lopta s unutarnjom konstrukcijom za bolju kontrolu na zemlji i u zraku. Posebna površinska obrada. Pojedinačni dijelovi su ručno ušiveni kako bi se održala čvrstoća. Izrada 32 ploče. Gotov dizajn za upotrebu u treningu. FB Stratos lopta je dostupna u veličini 5.

SELECT FB Futsal Master nogometna lopta, vel. 4, bijelo žuta
392 Kn

Nogometna lopta, veličine 4, izrađena je od kvalitetnog i ručno izrađenog materijala. Jednostavna je za rukovanje, ima manje odbijanje i šareni dizajn koji se lako vidi i pruža igračima brže vrijeme odziva. SELECT FB Futsal Master nogometna lopta, vel. 4, bijelo žuta, je idealna za treniranje.

SELECT nogometna lopta FB Cup, vel. 5
122 Kn

Nogometna lopta od umjetne kože proizvođača SELECT. Petoslojni umetak i patentirani dizajn. Pojedinačni dijelovi su ručno ušiveni kako bi se održala čvrstoća. Izrada 32 ploče. Neobičan dizajn za upotrebu u obliku lopte za trening. Lopta za FB kup, dostupna je u veličini 5.