Spartan 58209

Spartan 58209

Ocjena: 4,7
40 Kn

Posljednji komad!

Kemijski plovak s termometrom koja se raspršuje i otapa kemijske tablete veličine 7,6 cm. Stupanj ispuštanja može se postaviti na regulatoru. Točan prikaz temperature na skali od CelzijusaFahrenheita. Bestway 58209 pomaže u sprječavanju stvaranja algi, blata i prljavštine u vanjskom bazenu.

Spartan obruba za trampolin, 305 cm
284 Kn

Odlična cijena

Trampolini su sjajan način za zabavu i zdravo provođenje slobodnog vremena. Zaštitite svoj s zaštitnim obrubom za trampolin.

Spartan šator Pop Up
364 Kn

Šator Spartan Pop Up je primjeren za dvije osebe. Odlikuje ga posve jednostavno sastavljanje, ima 1 spavaonicu te zaštitu od insekata.

Spartan Spartan Texel II
750 Kn

Šator Spartan Texel II je primjeren za četiri osobe. Lako ga je postaviti, ima 1 spavaću sobu i prostrani prednji dio s nadstrešnicom.

Spartan Flex nogometni gol
319 Kn

Nogometni gol Spartan Flex je namijenjen za rekreativno igranje nogometa doma, na igralištu ili u parku. Set se može pohvaliti jednostanom motažom i prenosivošću.

Spartan samostojeći koš Chicago
2.118 Kn

Samostojeći koš Spartan Chicago je odlično rješenje za igranje košarke vani. Namijenjen je i početnicima i dugogodišnjim košarkašima. Podesiva visina kreće se od 2,25 do 3,05 m.

Spartan pikado DC 100

Spartan pikado DC 100

Ocjena: 4,4
382 Kn

Spartan pikado DC 100 je moderan elektronički pikado, izrađen od kvalitetnog materijala. Omogućuje 20 igara s 156 verzija. LCD zaslon prikazuje informacije o igri, može igrati do 8 igrača. Uključen je i adapter za napajanje i 6 strelica.

Spartan mreža za stolni tenis Joola Pro Tour
375 Kn

Mreža za stolni tenis Joola Pro Tour kompatibilna je s većinom stolova i nudi potpunu udobnost. Odlikuje se sustavom steznih vijaka za jednostavno pričvršćivanje i podesivu zatezanje, tako da se postavljanje može izvesti precizno.

Spartan bob
170 Kn

Spartan bob od kvalitetne plastike pobrinut će se za zabavne sate sanjkanja. Ima dimenzije 58 × 46 cm i nosivost od 80 kg.

Spartan kotač za trbušnjake
79 Kn

Odlična cijena

Spartan kotač za trbušnjake je idealan za stvaranje i jačanje širokog raspona mišićnih skupina – trbušnih mišića, mišića ruku, leđa i ramena.

Spartan lopta za rukomet Official
166 Kn

Lopta Spartan Official posebno je prilagođena standardima za ženski rukomet (veličine 56 cm). Izrađena od 32 komada kvalitetne umjetne kože koja pruža izvrsno prianjanje. Dostupna je u narančastoj boji.

Spartan opruga za ruku (S-1064)
64 Kn

Spartan opruga za ruke namijenjena je ručnoj vježbi za jačanje mišića prstiju i dlanova i jačanje ručnog zgloba. Pogodna je i za rehabilitacijsku obuku, a posebno se preporučuje onima koji obavljaju puno monotonih ručnih radova.