Sponeta prevlaka za stol za stolni tenis
262 Kn

Sponeta prevlaka za stol za stolni tenis je kvalitetan i pristupačan izbor za sve vlasnike stolova za stolni tenis. Ima dva patentna zatvarača i izrađena je od ojačane polietilenske folije.

Sponeta set za stolni tenis S1-73e
3.129 Kn

Posljednji komad!

Stol za stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavno rukovanje. Ima plastičnu melamin ploču koja omogućuje trajnu ugradnju izvana. Sponeta stol za stolni tenis S1–73e isporučuje se s držačem za mrežu, mrežom, držačem za 2 reketa i lopticama.

Sponeta set za stolni tenis S1-13e
2.599 Kn

Odlična cijena

Stol za stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavnu mobilnost. Ima plastičnu melamin ploču koja omogućuje trajnu ugradnju izvana. Sponeta stol za stolni tenis S1–13e isporučuje se s držačem za mrežu, mrežom, držačem za 2 reketa i lopticama.

Sponeta S1-13i stol za stolni tenis
1.718 Kn

Stol za stolni tenis primjeren je, prije svega, za rekreativne igrače. Kotači omogućavaju jednostavnu manipulaciju. Ispod stola je držač reketa i loptica. Krilo se presavija tako da se možete igrati sa sobom. Sponeta S1–13i isporučuje se s mrežicom i držačem mreže. Jednostavno postavljanje.

Sponeta stol za stolni tenis S5-73i
3.020 Kn

Stol za stolni tenis ima mehanizam za podešavanje visine i izravnavanje neravnih podova. Uključena su 4 kotača, od kojih 2 kotača imaju blokadu protiv kretanja. Stol za stolni tenis S5–73i pogodan je za natjecateljske svrhe i igre više razine.