Sponeta prevlaka za stol za stolni tenis
242,90 Kn

Posljednji komad!

Sponeta prevlaka za stol za stolni tenis je kvalitetan i pristupačan izbor za sve vlasnike stolova za stolni tenis. Ima dva patentna zatvarača i izrađena je od ojačane polietilenske folije.

Sponeta stol za stolni tenis S1-26i
1.352 Kn

Sponeta stol za stolni tenis S1–26i je kvalitetan i pristupačan izbor za sve rekreativne igrače stolnog tenisa ili svakoga tko to želi postati. Ima stalak za rekete i loptice, kotače za jednostavan transport i metalne okvire.

Sponeta stol za stolni tenis S1-72e
2.404 Kn 2.287 Kn

Stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavno rukovanje. Ima plastičnu ploču izrađenu od melamina koja omogućuje stalnu uporabu vani. Sponeta stol za stolni tenis S1–72e opremljena je mrežnim držačem, mrežicom, 2 reketa i lopticama za ping pong.

Sponeta stol za stolni tenis S3-46e
2.739 Kn 2.674 Kn

Stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavno rukovanje. Ima plastičnu ploču izrađenu od melamina koja omogućuje stalnu uporabu vani. Sponeta stol za stolni tenis S1–46e opremljena je mrežnim držačem, mrežicom, 2 reketa i lopticama za ping pong.

Sponeta stol za stolni tenis S3-47e
2.851 Kn

Stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavno rukovanje. Ima plastičnu ploču izrađenu od melamina koja omogućuje stalnu uporabu vani. Sponeta stol za stolni tenis S1–47e opremljena je mrežnim držačem, mrežicom, 2 reketa i lopticama za ping pong.