Sponeta prevlaka za stol za stolni tenis-5%
245 Kn 232 Kn

Odlična cijena

Sponeta prevlaka za stol za stolni tenis je kvalitetan i pristupačan izbor za sve vlasnike stolova za stolni tenis. Ima dva patentna zatvarača i izrađena je od ojačane polietilenske folije.

Sponeta set za stolni tenis S1-13e
2.932 Kn

Stol za stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavnu mobilnost. Ima plastičnu melamin ploču koja omogućuje trajnu ugradnju izvana. Sponeta stol za stolni tenis S1–13e isporučuje se s držačem za mrežu, mrežom, držačem za 2 reketa i lopticama.

Sponeta S1-13i stol za stolni tenis
1.963 Kn

Stol za stolni tenis primjeren je, prije svega, za rekreativne igrače. Kotači omogućavaju jednostavnu manipulaciju. Ispod stola je držač reketa i loptica. Krilo se presavija tako da se možete igrati sa sobom. Sponeta S1–13i isporučuje se s mrežicom i držačem mreže. Jednostavno postavljanje.

Sponeta set za stolni tenis S1-73e
3.265 Kn

Stol za stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavno rukovanje. Ima plastičnu melamin ploču koja omogućuje trajnu ugradnju izvana. Sponeta stol za stolni tenis S1–73e isporučuje se s držačem za mrežu, mrežom, držačem za 2 reketa i lopticama.

Sponeta stol za stolni tenis S5-73i
3.200 Kn

Stol za stolni tenis ima mehanizam za podešavanje visine i izravnavanje neravnih podova. Uključena su 4 kotača, od kojih 2 kotača imaju blokadu protiv kretanja. Stol za stolni tenis S5–73i pogodan je za natjecateljske svrhe i igre više razine.