Stiga romobil Air Scooter 40,64 cm/16“
1.179 Kn

Posljednji komad!

Skuter modernog dizajna idealan je za praktična gradska putovanja i jednodnevne izlete. Air Scooter 40,64 cm/16’’ ima velike kotače na napuhavanje, primjerene za vožnju po različitim površinama. Romobil ima ručnu kočnicu na prednjim i stražnjim kotačima. Upravljač se može podesiti na željenu visinu.

Stiga Snow rocket Graffiti 80 daska za sanjkanje
177,05 Kn

Posljednji komad!

Zimska daska za spuštanje po brdima i dužim padinama. Lagani dizajn 0,5 kg omogućava dulje korištenje – nitko se neće umoriti od sanjkanja na dasci. Najveća nosivost je 80 kg, zato je daska primjerena i za odrasle. Raketa Stiga Snow Graffiti 80 nudi držanje s 2 bočne ručke.

Stiga Reket za stolni tenis Calibra
400 Kn

Reket za stolni tenis Calibra poznatog proizvođača Stiga ima 5 slojeva drveta, 2 mm debelu gumu i dršku konkavnog oblika, koja se savršeno uklapa u ruku. Reket je primjeren za igrače stolnog tenisa, koji daju prednost snazi, a ne spinu. Uz reket je priložen ručni znojnik

Stiga loptice za stolni tenis, narančaste, 18 komada
73 Kn

Loptice za stolni tenis Stiga CUP ABS su idealne za trening i rekreativnu igru. Napravljene su od izdržljivog i otpornog materijala koji osigurava maksimalnu trajnost i savršen odskok u igri.

Stiga Mini Rider Go dječje vozilo
374 Kn

Kvalitetan i precizno izrađen švedske marke Stiga odličan je za djecu stariju od 18 mjeseci. Mini Rider Go odličan je dodatak kao „prvo“ vozilo. Glavne prednosti su EVA guma, ne treba održavanje, lagani čelično okvir, pa ima malu masu.

Stiga Snow rocket Graffiti 110 daska za sanjkanje
283 Kn

Zimska daska za spuštanje po brdima i dužim padinama. Lagani dizajn 0,75 kg omogućuje cjelodnevnu uporabu. Najveća nosivost je 80 kg. Veće područje za sankanje s do 2 djece odjednom. Stiga Snow rocket Graffiti 110 lako se nosi s 4 bočne ručke.