SunDirect IR grijača ploča Pe1000-Plus
1.856,90 Kn

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect PE1000Plus radi sa snagom od 1000 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, panel ne zahtijeva nikakve troškove instalacije i održavanja. Kako grijanje ne stvara prašinu, te ploče imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!

SunDirect IR grijača ploča PE700-Plus-20%
1.531 Kn 1.218,10 Kn

Akcija

Infracrveni panel za grijanje Sundirect PE700Plus radi sa snagom od 700 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, panel ne zahtijeva nikakve troškove instalacije i održavanja. Kako grijanje ne stvara prašinu, te ploče imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!

SunDirect IR grijača ploča PE350-Plus
1.082,90 Kn

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect PE350Plus radi sa snagom od 350 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, panel ne zahtijeva nikakve troškove instalacije i održavanja. Kako grijanje ne stvara prašinu, te ploče imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!

SunDirect SmartPlug termostat-31%
842 Kn 574,56 Kn

Akcija

Sundirect termostat SmartPlug ima zaslon na dodir, upravljanje aplikacijama, kontrolu glasom i jednostavnu instalaciju.

SunDirect IR grijača ploča IC900-Plus, bez okvira
2.320,90 Kn

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect IC900-Plus radi sa snagom od 900 W i sposoban je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina, a IC serija nudi infracrveni panel za grijanje koji je jednostavan, jeftin i elegantan. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!

SunDirect IR grijaća ploča MD450-Plus, ogledalo-5%
2.119 Kn 2.011,90 Kn

Odlična cijena

Infracrvena grijaća ploča s ogledalom Sundirect MD450-Plus radi sa snagom od 450 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatiti će vam se za samo nekoliko mjeseci! oni zrače elegancijom i daju jasan odraz.

SunDirect IR grijača ploča IC1100-Plus, bez okvira
2.942 Kn

Infracrveni panel za grijanje Sundirect IC1100-Plus radi sa snagom od 1100 W i sposoban je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina, a IC serija nudi infracrveni panel za grijanje koji je jednostavan, jeftin i elegantan. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!

SunDirect IR grijača ploča PE380-Plus
1.160,90 Kn

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect PE380Plus radi sa snagom od 380 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, panel ne zahtijeva nikakve troškove instalacije i održavanja. Kako grijanje ne stvara prašinu, te ploče imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!

SunDirect IR grijaća ploča TH400, dva držača za ručnike
1.768 Kn

IR grijaća ploča Sundirect TH400 je pravi izbor za grijanje vaše kupaonice. Opremljen je s dva profila od nehrđajućeg čelika koji drže ručnike i omogućuju brže sušenje ručnika. Radi sa snagom od 400 W i sposoban je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s životnim vijekom do 30 godina.

SunDirect IR grijaća ploča MD650-Plus, ogledalo
2.475,90 Kn

Odlična cijena

Infracrvena grijaća ploča s ogledalom Sundirect MD650-Plus radi sa snagom od 650 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatiti će vam se za samo nekoliko mjeseci! oni zrače elegancijom i daju jasan odraz.

SunDirect IR grijača ploča PE540-Plus
1.314,90 Kn

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect PE540Plus radi sa snagom od 540 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, panel ne zahtijeva nikakve troškove instalacije i održavanja. Kako grijanje ne stvara prašinu, te ploče imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!

SunDirect termostat Smart 1.0. Pro-12%
842 Kn 734,90 Kn

Odlična cijena

Sundirect Smart 1.0 Pro je bežični termostat dizajniran za rad u kombinaciji s infracrvenim pločama za grijanje Sundirect Plus. Namijenjen je zahtjevnijim i naprednijim korisnicima.

SunDirect IR grijača ploča IC400-Plus, bez okvira
1.779,90 Kn

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect IC400-Plus radi sa snagom od 400 W i sposoban je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina, a IC serija nudi infracrveni panel za grijanje koji je jednostavan, jeftin i elegantan. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!

SunDirect TH600-Pro IR grijaća ploča s držačem ručnika
2.942 Kn

IR grijaća ploča Sundirect TH600-Pro je pravi izbor za grijanje vaše kupaonice. Grijaća površina ploče je razdijeljena na gornju polovicu, koja je namijenjena grijanju prostora i na donju polovicu, koja je namijenjena sušenju ručnika. Radi sa snagom od 600 W i sposoban je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s životnim vijekom do 30 godina.

SunDirect termostat Smart 1.0.
460,90 Kn

Odlična cijena

Sundirect Smart 1.0 je bežični termostat dizajniran da funkcionira zajedno s infracrvenim grijaćim pločama Sundirect Plus Plus za izravno povezivanje, bez sučelja. Budući da radi na baterije, može biti samostojeći i može se koristiti kao daljinski upravljač ili pričvršćen na zid.

SunDirect IC grijača ploča IC700-Plus, bez okvira-5%
2.138 Kn 2.011,90 Kn

Odlična cijena

Sundirect IC700-Plus infracrvena grijača ploča radi sa snagom od 700 W i sposobna je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina, a IC serija nudi korisniku infracrvenu grijaču ploču koja je jednostavna, diskretna i elegantna. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!

SunDirect staklena IR grijaća ploča GD500
1.779,90 Kn

Odlična cijena

Staklene infracrvene grijaće ploče SunDirect su izrađene od izuzetno kvalitetnog kaljenog sigurnosnog stakla te ujedinjuju sofisticirani dizajn te optimalnu sigurnosnu i energetsku učinkovitost. Njihov lijep oblik i sjaj će vašem domu ili uredu dodati elegantnost i veću udobnost. Ova serija se odlično uklapa u moderne prostore i ispunjuje potrebe 21. stoljeća.

SunDirect staklena IR grijaća ploča GD700-5%
2.293 Kn 2.165,90 Kn

Odlična cijena

Staklene infracrvene grijaće ploče SunDirect su izrađene od izuzetno kvalitetnog kaljenog sigurnosnog stakla te ujedinjuju sofisticirani dizajn te optimalnu sigurnosnu i energetsku učinkovitost. Njihov lijep oblik i sjaj će vašem domu ili uredu dodati elegantnost i veću udobnost. Ova serija se odlično uklapa u moderne prostore i ispunjuje potrebe 21. stoljeća.