Totum Cars 3 set za bojanje
51,64 Kn

Set za bojanje s motivima junaka animiranog filma Cars 3, marke Totum, ima posebne bojice sa sustavom raspršivanja. Primjeren je za djecu od 4. godine pa nadalje.

Totum Frozen kreativni set, XL
95,96 Kn

Kreativni set Frozen XL marke Totum će vas oduševiti širokom paletom dodataka za izradu na temu animiranog filma Snježno kraljevstvo.

Totum MLP kreativne karte
59,03 Kn

Posljednji komad!

Kreativni set My Little Pony marke Totum će oduševiti male obožavatelje istoimene crtane serije o ponijima. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum Soy Luna set, torbica
95,95 Kn

Posljednji komad!

Soy Luna set za ukrašavanje torbica marke Totum oduševit će sve kreativne fanove serije Soy Luna. Primjeren je za djecu od 6. godine pa nadalje.

Totum kreativni set Sirena
110,75 Kn

Totum kreativni set Sirena nije prikladan za djecu mlađu od tri godine zbog malih dijelova.

Totum MLP DIY narukvica
59,02 Kn

Pomoću kreativnog seta MLP DIY, sami možete napraviti dvije narukvice s likovima My Little Pony. Primjeren je za djecu od 5. godine pa nadalje.

Totum PJ Masks color spraypens
59,02 Kn

PJ Masks color spraypens marke Totum kreativan je set s posebnim olovkama za raspršivanje. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum PJ Masks set
95,95 Kn

PJ Masks set za izradu maski oduševit će sve obožavatelje ove animirane serije. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum PJ Masks Stamp set
59,02 Kn

PJ Masks Stamp set s pečatima zabavan je dodatak za kreativno provođenje vremena s likovima crtanih filmova PJ Masks. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.