Weleda mlijeko za čišćenje od badema 75 ml
91,14 Kn

Posljednji komad!

Weleda opuštajuće mlijeko za čišćenje od badema drži osjetljivu kožu u zdravoj ravnoteži, ne isušuje te je pogodno za odstranjivanje šminke.

Weleda njegujuće ulje divlje ruže u ampulama
114,40 Kn

Posljednji komad!

Njegujuće ulje divlje ruže za 7-dnevni tretman. Kožu osjetno izglađuje i uspješno sprječava pojavljivanje bora. Pakiranje sadrži 7 × 0,8 ml ulja.

Weleda kura za obnovu od zobi
105,40 Kn

Weleda kura za obnovu od zobi za suhu i oštećenu kosu. Intenzivno njeguje i čini kosu laganom. Idealno za kosu i vlasište.

Weleda dnevna krema s pupoljkom, 30 ml
236,90 Kn

Weleda dnevna krema s ekstraktom pupoljke smanjuje bore, oživljava kožu i vraća joj prirodnu vlagu. Krema je odlična za zrelu kožu.

Weleda losion za regeneraciju, 200 ml
178,40 Kn

Losion za tijelo Weleda s narom je namijenjen regeneraciji kože. Pruža prirodnu zaštitu od štetnih utjecaja okoline i ima izniman učinak sprječavanja starenja kože.

Weleda masažno ulje protiv celulita, breza, 200 ml
265,90 Kn

Weleda 200-ml brezino ulje pomaže uspostaviti prirodnu ravnotežu kože. Posebno je primjereno za kožu koja naginje k celulitu. Ulje je sastavljeno od aktivnih biljnih sastojaka, koji sprečavaju nastanak celulita.

Weleda ulje za kosu, 50 ml
105,40 Kn

Weleda ulje za kosu napravljeno od biljnih sastojaka, štiti i njeguje suhu kosu. Sprječava prekomjerno lomljenje i kosi vraća prirodni sjaj.

Weleda krema Iris, 30 ml
128,40 Kn

Weleda krema za lice je pogodna za normalnu i mješovitu kožu. Može se koristiti kao dnevna i noćna krema. Zadržava vlagu i vraća prirodnu ravnotežu kože.

Weleda serum s narom, 30 ml
207,90 Kn

Weleda učinkovit i koncentriran serum koji aktivira obnavljanje kože. Koža je nakon korištenja glatka i napeta. Serum je idealan za zreliju kožu, nakon 40. godine starosti.