WISH komplet loptica za badminton W-02, 12 kom
172 Kn

Posljednji komad!

Komplet 12 gumenih loptica za badminton s glavom napravljene su od kvalitetnog prirodnog pluta koje optimiziraju lopticu pri udarcu i osiguravaju odlične karatkeristike letenja. Wish pernate badmintonske loptice W-02 (12 kom) posebno su pogodne za dječji trening, ali i za mlađe igrače i napredne hobi igrače.

WISH reket za badminton Nano Force 1077
587 Kn

Reket za badminton je idealan za napredne igrače s naprednim stilom igranja. WISH Nano Force 1077 je vrlo priručan prilikom tehničkih udaraca i točan za napade. Raketa se isporučuje u veličini zahvatnika G3 s kvalitetnim zamahom PU i pričvršćuje se na reket kako bi zaštitila reket.

WISH reket za badminton Carbon Pro 98
241 Kn

Reket za badminton je idealan za srednje i napredne igrače, a ima univerzalan stil igranja. WISH Fusion Tec 98 je vrlo priručan prilikom tehničkih udaraca i točan za napade. Raketa se isporučuje u veličini zahvatnika G3 s kvalitetnim zamahom PU i pričvršćuje se na reket kako bi zaštitila reket.

WISH reket za badminton Air Flex 923
263 Kn

Reket za badminton je idealan za srednje i napredne igrače, a ima univerzalan stil igranja. WISH Carbon Pro 923 je vrlo priručan prilikom tehničkih udaraca i točan za napade. Raketa se isporučuje u veličini zahvatnika G3 s kvalitetnim zamahom PU i pričvršćuje se na reket kako bi zaštitila reket.

WISH dječji reket za badminton ALUMTEC JR 613
92 Kn

Dječji reket je idealan za svladavanje osnovnih tehnika u badmintonu. Reket ALUMTEC JR 613 ima kratku palicu, 585 mm i zato osigurava lakšu upotrebu. Gornji dio reketa pomoći će da dijete bolje pogodi lopticu. Uključen je i gornji pokrov za zaštitu reketa.

WISH reket za badminton Fusion Tec 970
166 Kn

Skladan reket za badminton idealan je za početnike s univerzalnim stilom igranja. WISH Fusion Tec 970 je vrlo priručan prilikom tehničkih udaraca i točan za napade. Raketa se isporučuje u veličini zahvatnika G3 s kvalitetnim zamahom PU i pričvršćuje se na reket kako bi zaštitila reket.

WISH reket za badminton Master Pro 50000
781 Kn

Reket je optimalan za napredne i brze igrače koji žele idealan alat za igru s potpunim doživljajem. WISH Master Pro 50000 je vrlo priručan prilikom tehničkih udaraca i točan za napade. Raketa se isporučuje u veličini zahvatnika G3 s kvalitetnim zamahom PU i pričvršćuje se na reket kako bi zaštitila reket.

WISH reket za badminton Xtreme Light 006
316 Kn

Reket za badminton je idealan za srednje i napredne igrače, a ima univerzalan stil igranja. WISH Xtreme Light 006 je vrlo priručan prilikom tehničkih udaraca i točan za napade. Raketa se isporučuje u veličini zahvatnika G3 s kvalitetnim zamahom PU i pričvršćuje se na reket kako bi zaštitila reket.