PR:HR_NOUZOVY_STAV


Mjesta za preuzimanje

VAŽNA OBAVIJEST! Naša internet trgovina u ovoj izvanrednoj situaciji i dalje djeluje neometano. Međutim, zbog povećanog broja narudžbi moglo bi doći do manjih zakašnjenja prilikom dostave, zato vas molimo za razumijevanje i strpljenje. Kolege u skladištu trude se kako bi vaša narudžba što prije došla do vas. Sigurnost i zaštitu naših zaposlenika i kupaca stavljamo na prvo mjesto, zato smo u određenoj mjeri prilagodili naše poslovanje. U brizi za zdravlje omogućili smo BESKONTAKTNU dostavu na adresu i onemogućili gotovinsko plaćanje - vašu ćemo vam narudžbu dostaviti samo ako platite putem interneta. NAŠA SU MJESTA ZA PREUZIMANJE DO DALJNJEG ZATVORENA. Hvala vam na razumijevanju i čuvajte sebe i druge!

Naručene proizvode možete osobno preuzeti na našem mjestu za preuzimanje, gdje se isto tako možete osobno konzultirati s MALL.HR referentima.

Mjesta za preuzimanje - MALL Shop

DHL Parcelshop - MALL point

Korisne informacije

Na mjestu za preuzimanje Mall Shop u Zagrebu možete preuzeti proizvode iz web narudžbe nakon primanja e-pošte da je narudžba pripremljena za preuzimanje.

Kod osobnog preuzimanja narudžbi na mjestu za preuzimanje od vas će tražiti broj narudžbe koju ste primili u elektroničkoj i SMS poruci kada će vaša narudžba biti pripremljena za preuzimanje. Narudžbu možete platiti putem interneta karticom ili predračunom, odnosno putem internet bankarstva.