Mjesta za preuzimanje

VAŽNA OBAVIJEST! Poštovani kupci, obavještavamo vas da će zadnji radni dan našeg mjesta za preuzimanje Zagreb Zapad (Zagrebačka cesta 164) biti subota, 14. svibnja. Molimo vas da svoje narudžbe preuzmete do ovog datuma. Od sada možete posjetiti naš veći i bolji Mega shop u King Crossu Jankomir, gdje možete osobno preuzeti svoje online narudžbe, kupiti artikle, savjetovati se s našim prodavačima te određene artikle iz naše ponude vidjeti uživo. Hvala na razumijevanju!

Naručene proizvode možete osobno preuzeti na našem mjestu za preuzimanje, gdje se isto tako možete osobno konzultirati s MALL.HR referentima.

Mjesta za preuzimanje - MALL Shop

Hrvatska pošta - MALL point

Na mjestu za preuzimanje Mall Shop u Zagrebu možete preuzeti proizvode iz web narudžbe nakon primanja e-pošte da je narudžba pripremljena za preuzimanje.

Kod osobnog preuzimanja narudžbi na mjestu za preuzimanje od vas će tražiti broj narudžbe koju ste primili u elektroničkoj i SMS poruci kada će vaša narudžba biti pripremljena za preuzimanje. Narudžbu možete platiti putem interneta karticom ili predračunom, odnosno putem internet bankarstva.

Dozvola Agencije za lijekove i medicinske proizvode King Cross