Outwell stolac za kampiranje Fergus
458 Kn 436 Kn

Posljednji komad!

Ergonomski stolac za kampiranje ima poliestersku navlaku koja se brzo suši, za udobno sjedenje. Uključuje naslonjač koji ima 5 mogućnosti postavljanja. Jednostavno slaganje i nošenje. Outwell Fergus je idealan za kampiranje.

Outwell sklopivi stolac Goya Chair Claret
504,60 Kn 376 Kn

Posljednji komad!

Udoban sklopivi stolac nosivosti 100 kg ima naslone za ruke i presvlaku od poliestera Može se koristiti ne samo za kampiranje, već i za festivale Outwell Folding Furniture Derwent ima izdržljivu čeličnu konstrukciju koja se lako otvara i zatvara.

BERGER kamp kuhinja ALU XL, crna
921 Kn 768 Kn

Trodijelna kamp kuhinja Berger ALU XL ima prostor za kuhalo, radnu površinu i prostor za spremanje kuhinjske opreme. Jednostavno se postavlja, priložena je torbica za spremanje i prenošenje.

Intex Empire sjedalo na napuhavanje-54%
582 Kn 262 Kn

Odlična cijena

Vreća za sjedenje živih boja ima ugrađen držač za piće. Nudi udobno sjedenje, a površina je napravljena od ugodnog velura. Vrlo lako se napuše i ispuhne. Intex Empire sjedalo na napuhivanje je namijenjeno za unutarnju upotrebu.

Kampa ležaljka Slumber Camp
188,10 Kn

Posljednji komad!

Ležaljka Slumber Camp izrađena od stabilnog čelika. Ležaljku dobijete u praktičnoj torbici.

BERGER Pregibna stolica Easy Stahl-Berger
215 Kn 192 Kn

Pregibna stolica Easy Stahl-Berger je vrlo kompaktna, te se može složiti vrlo jednostavno i spremiti u priloženu torbu. Odlikuje ju naslon za ruke s držačem za piće, udoban naslon za glavu i snažan okvir izrađen od kvalitetnih čeličnih šipki. Maksimalna nosivost stolice je 100 kg.

BERGER kamp ormar M
614 Kn 545 Kn

Posljednji komad!

Kamp ormar marke Berger sastoji se od 4 dijela s aluminijskim okvirom i podesivim nogama u visini.

Kampa sklopivi kamp ormarić Maddie S2
1.037,10 Kn 1.015,33 Kn

Kampa sklopivi kamp ormarić idealan za kampiranje, zbog brzog postavljanja i pospremanja s četiri police i prostorom za vješalice.

Kampa složiv ormarić za kampiranje Amber
538,05 Kn 529,69 Kn

Kampa Amber je brzo složiv ormarić sa tri police. Može se koristiti i kao stolić i ormarić. Prozračna mrežica može služiti kao pregradna vrata. Napravljen je tako da se brzo postavi i rastavi. Konstrukcija je od lakih aluminijskih štapova i PVC navlake.

BERGER kamp kuhinja ALU, crna
729 Kn 706 Kn

Dvodijelna kamp kuhinja Berger ALU ima radnu površinu i prostor za spremanje kuhinjske opreme. Jednostavno se postavlja.

Kampa stolić za kampiranje Duplex - sivi
156,38 Kn 154,34 Kn

Složiv stolić Duplex, sive boje. Stolić se brzo sastavlja i rastavlja, ima radnu površinu 80×60 cm. Može se podesiti na dvije visine 51 i 62 cm. Napravljen je od izdržljivog plastificiranog čelika. Stolić je odličan za kampiranje ili piknik u vrtu.

Kampa Mini Tub stolac, promet
236,40 Kn 192,40 Kn

Kampa Mini Tub je sklopivi dječji stolac za kampiranje. Izrađen je od izdržljivog materijala i ima čeličnu konstrukciju. Priručan, lagan i jednostavan za postavljanje. Nosivost je 60 kg.

Kampa sklopivi kamp stol Happy
371,70 Kn 345,49 Kn

Sklopivi kamp stol Happy na raspolaganju u crno/sivoj boji. Odličan stol primjeren za kampiranje i piknike.

Kampa stolac za kampiranje The Guv'nor
422,28 Kn 380,04 Kn

Stabilan stolac je idealna za kampiranje. Ima udobne naslone za ruke te naslon za glavu u obliku džepa u koji možete pohraniti priloženu torbu koja je za jednostavan transport i pohranu stolca.

Outwell Goya stolac
424 Kn

Udoban stolac, opremljen s naslonima za ruke. Uključuje izdržljiv aluminijski okvir i tkaninu od poliestera. Jednostavan za transport i prenošenje. Outwell Goya je idealan za kampiranje i dostupan je u torbi.

Eurotrail Riviera sklopivi stolac
419 Kn 414 Kn

Eurotrail sklopivi stolac Riviera ima čelično kućište i presvlaku od poliestera. Stražnji naslon je podesiv u 2 pozicije.

Eurotrail sklopivi kamp ormar Rieux
595 Kn

Kvalitetan, sklopivi ormar, proizvođača Eurotrail, primjeren je za kampiranje. Ima dvije police i radnu površinu. Za lakši prijenos, torba je također uključena, što također osigurava lako skladištenje.

Kampa Kabina za kampiranje Susie, crna i siva
570 Kn 464 Kn

Kampa kabina Susie namijenjen je kampiranju. Njezina nosivost je 30 kg. Odlikuje se čeličnom konstrukcijom i poliesterskim premazom. Izvrsna je za spremanje odjeće, posuda ili hrane. Ima četiri police i izuzetno je prozračan.

Kampa Kabina za kampiranje Zara, crna-siva
1.065 Kn 866 Kn

Kampa kabina Zara namijenjen je kampiranju. Njezina nosivost je 30 kg. Izrađena je od aluminija i ima presvlaku od aluminija Izvrsna je za spremanje odjeće, posuda ili hrane. Ima četiri police i izuzetno je prozračan.

Kampa Mini Tub stolac, jednorog
236,40 Kn 192,40 Kn

Kampa Mini Tub je sklopivi dječji stolac za kampiranje. Izrađen je od izdržljivog materijala i ima čeličnu konstrukciju. Priručan, lagan i jednostavan za postavljanje. Nosivost je 60 kg.

Kampa Mini Tub stolac, šumske životinje
236,40 Kn 192,40 Kn

Kampa Mini Tub je sklopivi dječji stolac za kampiranje. Izrađen je od izdržljivog materijala i ima čeličnu konstrukciju. Priručan, lagan i jednostavan za postavljanje. Nosivost je 60 kg.

Kampa Ormar za kampiranje Amber, crna-siva
663 Kn 539 Kn

Kampa kabina Amber namijenjen je kampiranju. Njezina nosivost je 30 kg. Izrađena je od aluminija i ima presvlaku od aluminija Izvrsna je za spremanje odjeće, posuda ili hrane. Ima tri police i izuzetno je prozračan.

Kampa ormarić za kampiranje Rosie, crno-sivi
499 Kn 406 Kn

Kampa ormarić Rosie je namijenjen za kampiranje. Njezina nosivost je 30 kg. Ima čeličnu konstrukciju i presvlaku od poliestera. Odličan je za spremanje odjeće, posuda ili hrane. Ima tri police i iznimno je prozračan.

Kampa stol Element Large, crni
785,83 Kn 707,22 Kn

Kampa Element Large stol za kampiranje, praktičan stol za kampiranje ili piknike u prirodi. Veličina površine iznosi 70 × 115. Ističe se sa snažnim nogama. Oduševiti će vas sa svojom prilagodljivom visinom.

Kampa stol Hi-Lo Pro Medium, crni
461 Kn

Manji stol crne boje ne zauzima mnogo prostora i pogodan je za kampiranje, piknik u prirodi ili za kućnu uporabu. Noge su podesive po visini, pa se prilagođava svim terenima.