Bugga B00161-03 sandale za djevojčice
239 Kn

Posljednji komad!

Sportske sandale za djevojčice, od marke Bugga, vrlo su ugodni za ležerno nošenje, kao i za izlete u prirodu. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Cipele se praktično kopčaju na čičak. Suvremeni dizajni čine ih popularnim izborom za ljetne dane.

Bugga sportske tenisice za djevojčice
260 Kn

Savršena softshell dječja obuća šarenog dizajna za cjelogodišnje nošenje u različitim uvjetima – pogodna za cjelodnevno nošenje, kako za sport tako i za putovanja. Cipele su udobne, imaju čvrstu petu, sigurne prste i čvrst potplat s uzorkom. Jednostavno i brzo obuvanje omogućava pričvršćivanje na čičak. Kvalitetan dizajn cipela održava djetetovo stopalo u ispravnom i zdravom položaju.

Bugga sandale za djevojčice
246,29 Kn

Lijepe sandale za dječake u sportskom dizajnu osiguravaju vašem djetetu udobnost na svakom koraku.

Bugga B00114-03 sandale za djevojčice
49 Kn

Novo

Sandale za djevojčice, češke marke Bugga, su odličan odabir u toplim danima za šetnje po gradu, kućnu upotrebu, itd. Roze sandale s ukranim srcima su izrađene od laganog materijala Phylon s EVA potplatom.

Bugga B00159-03 sandale za djevojčice
239 Kn

Sandale za djevojčice od marke Bugga, odličan su izbor za tople dane. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Cipele su pogodne za slobodno vrijeme i obiteljska putovanja. Sandale su praktično i udobno pričvršćene.

Bugga B00160-03 sandale za djevojčice
239 Kn

Sportske sandale za djevojčice, od marke Bugga, vrlo su ugodni za ležerno nošenje, kao i za izlete u prirodu. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Praktična zakopčavanje, dobra prozračnost i zanimljivi dizajn čine ih vrlo popularnom obućom za tople ljetne dane.

Bugga B00162-03 tenisice za djevojčice
239 Kn

Sporstske tenisice za djevojčice, od marke Bugga, pružaju vašem djetetu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala i lako se pričvršćuju na čičak. Njihove žive boje i elegantan dizajn doprinose njihovom ionako izvrsnom dizajnu.