Zipato senzor za vrata i prozore, Z-Wave

Zipato senzor za vrata i prozore, Z-Wave

Broj: 1182175
Odlična cijena
Zipato senzor za vrata i prozore omogućuje povezivanje na Z-Wave mrežu putem koje se mogu kontrolirati mnoge funkcije. Cijeli opis
352 Kn
S PDV-om
288 Kn
-18%
Dostava MALL

Na zalihi posljednji komad

Već danas predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
Sutra dostava za Zagreb i okolicu
 
9.12. dostava za ostale županije

Broj: 1182175

Opis

Zipato senzor za vrata i prozore upozorit će vas na pomicanje vrata i prozora, a time i na moguću provalu. Senzor se sastoji od dva dijela; postavite jedan na vrata ili prozor, a drugi na okvir. Kad su dijelovi odvojeni, senzor se aktivira i upozorava da su se vrata ili prozor otvorili. Senzor šalje upozorenje putem ugrađenog zvučnog alarma ili ga šalje mreži Z-Wave.

Z-Wave mreža temelji se na tehnologiji bežične komunikacije, koja omogućava nadzor i upravljanje uređajima povezanim na mrežu na daljinu. Sustav ne podržavaju samo proizvodi Zipato, već je moguće na mrežu povezati i druge koji podržavaju Z-Wave mrežu. To vam omogućuje kontrolu bezbroj različitih aktivnosti u vašem domu ili negdje drugdje (npr. osvjetljenje, voda, plin, kućanski uređaji, …) putem ove mreže.

Senzor se može pohvaliti izuzetno niskom potrošnjom energije, a senzor vas upozorava kad je stanje baterije nisko. Ako želite nadograditi firmver, to možete učiniti putem mreže.

Tehnički detalji:

  • Protokol: Z-Wave Plus
  • Napajanje: CR14250 baterija
  • Domet: do 31 m
  • Dimenzije senzora: 20 × 23 × 88 mm
  • Dimenzije magneta: 21 × 12 × 38 mm
  • Boja: bijela

Jamstvo: 1 godina