Ventura Ibrido peć za pizzu

Ventura Ibrido peć za pizzu

Broj: 2802042
Ventura Ibrido je kvalitetna, kompaktna i estetski ugodna pećnica za pripremu pizze na otvorenom. Cijeli opis
2.622 €
2.469 €
-5%
Dostava MALL

Rasprodano

Broj: 2802042

Opis

Ventura Ibrido pećnica za pripremu pizze na otvorenom

VENTURA pećnice za pizzu namijenjene su vanjskoj upotrebi. Drva, plin ili pelete možete zagrijati izravno u kaminu, tako da pećnica u kratkom vremenu dosegne idealnu temperaturu za pečenje od 450 ° C. Na kamenoj podlozi od kordierita, vaša prava pizza bit će gotova za samo 90 sekundi. Pizza pripremljena u pećnici Ventura Ibrido bit će pravo kulinarsko iskustvo za vas i vaše goste.

Što pizzu čini tako posebnom? Domaća pizza, napravljena prema izvornom receptu i pečena u pravoj pećnici za pizzu, prava je poslastica. Za takvu deliciju potrebno je samo nekoliko sastojaka, ali oni moraju biti najkvalitetniji i svježi.

U izvornom obliku za tijesto se koristila samo voda i pšenično brašno. Odlučujući faktor za kvalitetu pečenja je posebno vrijednost ljepljivih proteina, poznatijeg kao gluten. Vrijednost glutena između 12,5 i 14% osigurava glatko, savitljivo tijesto koje je elastično i može se tanko razvaljati. Zbog male količine svježeg pivskog kvasca, tijesto se diže.

Ventura Ibrido pećnica za pripremu pizze na otvorenom

Tradicionalni talijanski način kaže da tijesto ne samo začinimo solju, već ga obogatimo s prstohvatom maslinovog ulja. Tijekom daljnje obrade posebno je važno tijesto oblikovati u kuglice i pokriti ga vlažnom krpom kako bi se neko vrijeme moglo dizati u hladnjaku.

Uz to, najvažniji sastojak: vrijeme! Puno vremena! Za najbolje rezultate, ostavite tijesto da miruje 3 dana, a za to vrijeme tijesto sazrijeva do savršenstva. Niska temperatura u hladnjaku osigurava polako dizanje kvasca i olakšava probavu tijesta. Alkoholno vrenje tijestu dodaje karakterističnu, blago kiselkastu aromu.

Osim tijesta, okus pizze uglavnom poboljšava umak od rajčice. Za to mu je potrebna određena ravnoteža slatkoće i kiselosti. Nanesite umak na tijesto što je moguće tanje, ali ravnomjerno. Tradicionalno, umak od rajčice ne sadrži ništa osim rajčice i soli.

Napravite ukusnu pizzu

Izvorna napuljska pizza sastoji se samo od tijesta za pizzu, umaka od rajčice, mozzarelle sira i malo svježeg bosiljka.

Pustite da teče vama

Za savršeno hrskave rezultate potrebna je temperatura od najmanje 350–400 °C. Primjenjuje se i princip da su u manjim pećima potrebne niže temperature.

Dobar tek

Sadržaj paketa

  • 1 x pećnica za pizzu Ibrido
  • 1 x lopatica za pizzu
  • 1 x plamenik na pelete
  • 1 plinska plamenika
  • 1 x cijev za plin 50 mbar
  • 1 x regulator plina kapaciteta 1,5 kg/h – 50 mbar

Tehničke značajke

Dimenzije 41 × 52 × 84 cm
Prostor za pečenje 33 × 33 cm
Izolacija jednostruka
Ugrađen termometar Da
Masa 15 kg
Boja crna
Mogućnost kupnje pokrivača Da

Jamstvo: 1 godina