Tescoma pladanj za hlađenje s niskim poklopcem Delicia, 34 cm

Tescoma pladanj za hlađenje s niskim poklopcem Delicia, 34 cm

Broj: 707115
Praktičan pladanj za hlađenje s niskim poklopcem Tescoma Delicia je primjeren za prijenos različitih vrsta kolača, kanapea, nareska i sličnih prehrambenih namirnica. Opremljen je priručnim jastučićem za hlađenje (Cooling Pad). Promjer pladnja iznosi 34 cm. Cijeli opis
84 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Kod dobavljača

12.8. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
16.8. dostava za Zagreb i okolicu
 
16.8. dostava za ostale županije
Broj: 707115

Opis

Češka marka Tescoma je ustanovljena 1992. godine te od tada trg opskrbljuje širokom paletom kuhinjskog pribora izrađenog od vrhunskih materijala. Svi njihovi proizvodi su precizno izrađeni.

Tescoma pladanj za hlađenje s niskim poklopcem Delicia je nepogrešiv kuhinjski dodatak koji će vam pomoći pri spremanju i prenošenju različitih vrsta kolača, kanapea, nareska i sličnih prehrambenih namirnica.

Opremljen je s jastučićem za hlađenje (Coolong Pad) koji je posebno priručan u ljetnim danima i jamči svježe i ukusne namirnice duže vrijeme. Ima priručnu ručku koja će vam pomoći pri lakšem prenošenju i sigurnosni poklopac koji sprječava spontano otvaranje.

Pladanj i poklopac su napravljeni od otporne i kvalitetne plastike koja omogućava čišćenje u perilici posuđa, dok jastučić za hlađenje nije primjeren za takav način čišćenja.

Detalji:

  • Dimenzije: 12 × 32,5 × 33,7 cm

Tescoma: Pladanj za hlađenje