Banquet Sofia pladanj na 3 kata
74,92 Kn

68,90 Kn

Posljednji komad!

Baza s tri kata pogodna je za posluživanje zalogajčića, kolača ili voća.


Zassenhaus drveni poslužavnik
390 Kn

Novo

Praktični drveni poslužavnik nam omogućava konzumiranje doručka ili drugog obroka u postelji, te jednostavno prenošenje hrane.


CURVER pladanj Essentials
52,33 Kn

45,10 Kn

Moderno oblikovan pladanj Curver Essentials je izrađen od kvalitetne plastike i na raspolaganju je u četiri boje. Možete ga koristiti obostransko, a njegove dimenzije su 30,8 × 43 cm.


Banquet stalak od porculana PURPLE, 2 kata
75,34 Kn

68,16 Kn

Stalak od porculana PURPLE s kvalitetnim uzorkom je lijep servirni dodatak na 2 kata od porculana i idealan je za svečani stol. Pogodan je za božićno vrijeme i ostale blagdane. Sezonsko voće može se ubirati tijekom godine.


Banquet Stojan na cukroví porcelánový BAROCCO, 3patrový
95,70 Kn

84,79 Kn

Stojan na cukroví BAROCCO s jemným vzorem je krásný dvoupatrový porcelánový doplněk a slavnostně prostřenou tabuli. Využít jej můžete nejen na Vánoce. Vyskládat na něj lze také sezónní ovoce během roku.


TimeLife stolić za krevet, sklopiv, 46 cm
57,06 Kn

46,19 Kn

Iznimno praktičan stolić za krevet marke TimeLife olakšava vam doručak u krevetu. Napravljen je od tvrde plastike, što osigurava dugi životni vijek i jednostavno pranje. Najduža stranica iznosi 46 cm.


Banquet Stojan na cukroví porcelánový SOFIA, 2patrový
66,61 Kn

56,06 Kn

Sada hliníkového litého nádobí MARRONE 11 ks s nepřilnavou vnitřní povrchovou úpravou v mramorové struktuře. Hrnce mají vnější žáruvzdorný mramorový nástřik. Poklice jsou opatřeny silikonovým knobem a okrajem.


RCR servisna posuda Laurus Crystal, 30 cm
170,40 Kn

Servisna posuda s promjerom od 30 cm je izrađena od kristalnog stakla svjetski poznate talijanske marke RCR. Dizajn visoke kvalitete i masivni dizajn zadovoljavaju svaku domaćicu. Nije prikladno za pranje u perilici suđa


TimeLife pladanj za serviranje sira BAMBUS
65,78 Kn
62,81 Kn

Pladanj za serviranje sira poznate marke TimeLife, izrađen je od drveta u kombinaciji sa plastikom. Komplet je savršen dar za sve ljubitelje sira. U kompletu ćete naći pladanj od bambusa i prozirni plastični poklopac.


TimeLife poslužavnik u izgledu palete, drvo, 36x24 cm
72 Kn

66,59 Kn

Ploča za serviranje TimeLife u obliku drvene palete služi za doručak u krevetu, kavu ili samo kao ukras. Laka drvena paleta je prikladno brušena kako bi se spriječilo oštećenje. Dva seta drvenih dasaka čvrsto se drže zajedno i omogućuju lako prenošenje.


Vidivi pladanj LEAF, 45 x 26 cm
144,40 Kn

Stakleni pladanj u obliku prekrasne prirode jer podsjeća na list. Vašoj kuhinji će dati nježan i jednostavan dodir ljepote i čistoće. Napravljen je od kvalitetnog, luksuznog talijanskog stakla iz Venecije.


Vidivi pladanj PAPAJA, 40 cm
164,90 Kn

Stakleni pladanj kojeg određuje oblik papaje. Na stolu će biti prisutan nježan dodir elegantne egzotike. Napravljen je od kvalitetnog, luksuznog talijanskog stakla iz Venecije.


Vidivi pladanj TORCELLO, 40 x 30 cm
245,40 Kn

Poslužavnik se odlikuje jedinstvenim kvadratnim dizajnom s preciznim geometrijskim oblicima. Idealan je za posluživanje kava, kolača, slastica, itd. Napravljen je od kvalitetnog, luksuznog talijanskog stakla iz Venecije.


Vidivi pladanj TORCELLO, trodjelni
97,35 Kn

Staklo koje služi kao pladanj u tri dijela s geometrijskim oblicima. Karakterizira ga transparentnost, čistoća i savršenstvo. Ukrašavat će stol u svakoj prilici. Napravljen je od kvalitetnog, luksuznog talijanskog stakla iz Venecije.