Podloge za igranje

Primjereno za: mladići i djevojke

Odredi parametre
  • Primjereno za
    mladići i djevojke
    ×
MoMi Pastel podloga, za igranje Taf Toys All Around Me krug za igranje s aktivnostima
MoMi Pastel podloga, za igranje

Podloga PASTEL pomoći će vašem djetetu da otkrije svijet! Odgovarajući odabir senzornih igračaka i mirne boje podupiru razvoj djetetovih osjetila i fine motorike. Nježne boje pomažu djetetu da se usredotoči na igru. Idealna je igračka za razvoj koordinacije oko-ruka i motoričko-vizualne koordinacije.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Taf Toys All Around Me krug za igranje s aktivnostima Taf Toys All Around Me krug za igranje s aktivnostima
Taf Toys All Around Me krug za igranje s aktivnostima

Krug za igranje All Around Me nudi 24 različite aktivnosti za različite faze razvoja vašeg djeteta. Primjerena je za djecu od rođenja nadalje.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
MoMi deka LAMMIS, za igranje Taf Toys All Around Me krug za igranje s aktivnostima
MoMi deka LAMMIS, za igranje

Podloga za igranje je sigurno mjesto za igru. MoMi LAMMIS je atraktivna podloga za vaše mališane. Ima šareni oblik iz bajke i 4 različite igračke koje se mogu ukloniti. Podloga je okružena mrežastom barijerom, što povećava sigurnost djeteta i omogućuje vam da malog penjačkog mališana ostavite samog na neko vrijeme i da ne brinete da će hodati po stanu.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Unikatoy podloga za igru, Baby Village, 220 x 120 cm (25586) Unikatoy podloga za igru, Baby Village, 220 x 120 cm (25586)
Unikatoy podloga za igru, Baby Village, 220 x 120 cm (25586)
MALL DANI – 30% popusta na odabrane podloge marke UNIKATOY BABY s promo kodom 24MDL2HR16 (vrijedi od 19. 2. do 3. 3. 2024. ili do isteka zaliha)!
Sun-ta-Toys podloga za igru, Baby Village, 220 × 120 cm, amortizira sve udarce i ima jastučić efekt pa je izuzetno udobna. Idealan za korištenje kod kuće, na pikniku, kampiranju ili čak za vježbanje.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
MoMi Trapez JOY Unikatoy podloga za igru, Baby Village, 220 x 120 cm (25586)
MoMi Trapez JOY

MoMi JOY trapez ima nekoliko namjena. Zabavljat će dijete kod kuće, u kolicima, krevetiću i autosjedalici. Trapez nudi opciju podešavanja kuta nagiba, tako da ga možete prilagoditi potrebama vašeg djeteta.

Predviđeni datum otpreme: 7.3.

Dostava MALL
MoMi deka MULTI, za igranje Unikatoy podloga za igru, Baby Village, 220 x 120 cm (25586)
MoMi deka MULTI, za igranje

MoMi MULTI podloga za igranje je puna podražaja i atrakcija koje potiču koordinaciju očiju. Atraktivno dječje igralište, koje je također ograđeno tekstilnom barijerom, što vam omogućuje da malog puzajućeg ostavite malo samog i da ne brinete da će sam hodati po stanu.

Predviđeni datum otpreme: 7.3.

Dostava MALL
MoMi NEBE slagalica, od pjene MoMi Feli slagalica, izrađena od pjene
MoMi NEBE slagalica, od pjene

MoMi NEBE slagalica od pjene višenamjenski je proizvod, pogodan za djecu od prvih dana njihova života. Dijelove možete slagati u prostirku ili sastavljati trodimenzionalne slagalice u kojima će starija djeca sigurno uživati.

Predviđeni datum otpreme: 7.3.

Dostava MALL
Niny Niny deka za igru, 150 x 150 cm MoMi Feli slagalica, izrađena od pjene
Niny Niny deka za igru, 150 x 150 cm

Prostrana deka za igru ​​s patchwork-om nudi mnoge aktivnosti igranja koje su uključene u pojedinačne slike. Dimenzije pokrivača: 150 × 150 cm.

Predviđeni datum otpreme: 7.3.

Dostava MALL
MoMi Feli slagalica, izrađena od pjene MoMi Feli slagalica, izrađena od pjene
MoMi Feli slagalica, izrađena od pjene

Zahvaljujući slagalici od pjene MoMi, možete napraviti podlogu koja je udobna i mekana za igranje vašeg mališana. Vaše će dijete dobiti slagalicu za izradu posebnih oblika.

Predviđeni datum otpreme: 7.3.

Dostava MALL
Kinderkraft LUNO SHAPES HUANGER Happy Zoo podloga za sviranje s XXL klavirom
Kinderkraft LUNO SHAPES

LUNO SHAPES je savršen za vaše dijete. Podmetač od pjene sastoji se od 30 slagalica (od kojih 15 ima izrezane oblike u sredini) koje po želji možete međusobno spajati. S maksimalnom površinom od 185 × 165 cm, LUNO SHAPES će vašem djetetu pružiti odgovarajuću površinu za igru. Vanjske slagalice mogu se podići i spojiti kako bi se stvorili visoki bočni rubovi oko prostirke.

Predviđeni datum otpreme: 7.3.

Dostava MALL
HUANGER Happy Zoo podloga za sviranje s XXL klavirom HUANGER Happy Zoo podloga za sviranje s XXL klavirom
HUANGER Happy Zoo podloga za sviranje s XXL klavirom

Predstavljamo XXL prostirku za igru ​​s klavirom Happy Zoo by Huanger. Podloga je prikladna za djecu od rođenja do 3 godine. Podstava sadrži 2 luka za sviranje s visećim grizlijima, ogledalomklavirom, koji svijetli i svira melodije. Podloga je višenamjenska, pa je stoga pogodna za uspavljivanje djeteta kao i za razvoj njegovih motoričkih sposobnosti.

Predviđeni datum otpreme: 7.3.

Dostava MALL
Lamaze podloga za igranje Freddie Flames HUANGER Happy Zoo podloga za sviranje s XXL klavirom
Lamaze podloga za igranje Freddie Flames

Podloga za igranje Freddie Flames omogućuje istraživanje svijeta i učenje kroz igru. Dijete razvija svoj vid, dodir i motoričke sposobnosti. Uključuje uklonjive igračke i udoban jastuk. Dimenzije podloge su 75 × 55 cm. – Prikladno od rođenja

Predviđeni datum otpreme: 7.3.

Dostava MALL