Hagen labirint za mačke Circuit Catit 2.0
92,30 Kn

79 Kn

Posljednji komad!

Igračka za mačke Circuit Catit 2.0 je zabavan tunel s rupama u kojima kugle putuju. Je li vaš ljubimac dovoljno dobar lovac da ih uhvati?


Hagen staza za igranje Catit Design Senses
100,98 Kn
99 Kn

Odlična cijena

Staza za igranje Catit Design Senses interaktivna je igračka namijenjena svim aktivnim mačkama. Posebno je primjerena za mlade mačiće.


Eukanuba Golden Retriever hrana za pse, 12 kg-25%
416,70 Kn

309 Kn

Odlična cijena

Eukanuba Breed za prehrambene potrebe odraslih zlatnih retrivera, za zdrave zglobove i sjajnu dlaku, s „Vital Health“ formulom i probioticima/ FOS


Royal Canin Mini Yorkshire hrana za pse, 7,5 kg-20%
427,20 Kn

339 Kn

Odlična cijena

Royal Canin Breed Yorkshire Terrier suha pseća hrana posebno za Yorkshire terijere iznad 10 mjeseci starosti, za lijepu, sjajnu dlaku i zdravu kožu, usporava proces starenja, preventiva od zubnog kamenca.


Eukanuba Boxer hrana za pse, 12 kg-32%
459,60 Kn

309 Kn

Odlična cijena

Eukanuba Breed Boxer pseća hrana je razvijena posebno za odrasle boksere. Sadrži taurin i L-karnitin za zdravo srce, sa Vital Health-recepturom i probioticima/FOS.


Hagen krevet za mačke Catit Design Senses, Comfort Zone
158,22 Kn

139 Kn

Posljednji komad!

Zabavno oblikovan krevet za mačke Design Senses, Comfort Zone je izrađen od kvalitetne plastike i opremljen s mekanim jastukom. Osim toga, također je postavljen stimulator za masažu.


Royal Canin hrana za njemačke doge, 12 kg-19%
466,80 Kn

375 Kn

Odlična cijena

Royal Canin Breed Great Dane Adult suha pseća hrana za njemačke doge od 24. mjeseca starosti s posebnim oblikom briketa za zubnu higijenu i kompleksom antioksidansa za potporu srčane funkcije.


Taste of the Wild Wetlands Wild Fowl, 6 kg hrana za pse
255,43 Kn

219 Kn

Odlična cijena

Hrana za odrasle pse svih pasmina Taste of the Wild Wetlands Wild Fowl bez žitarica, visoko je probavljiv izvor energije za vašeg aktivnog psa. Izražena je iz pečenog mesa peradi, s dodatkom voća i povrća.


Akinu kost od kože za zube, 18 cm
115 Kn

Akcija

Kosti od životinjske kože za žvakanje namijenjene su pasminama pasa srednje veličine. U paketu je 5 kosti duljine 18 cm.


Royal Canin hrana za jazavčare, 7,5 kg-25%
409 Kn

305 Kn

Odlična cijena

Royal Canin Breed Dachshund Adult suha pseća hrana za jazavčare starije od 10 mjeseci; štiti zglobove, održava idealnu tjelesnu težinu, usporava starenje, smanjuje miris izmeta.


Camry prirodni akvarijski komplet
189 Kn

Posljednji komad!

Prirodni akvarijski komplet sastoji se od više dijelova: posuda za manje ribe i posuda za raslinje, a osvijetljeno je bijelim LED svjetlom.


Tommi grebalica Salome
119 Kn

Posljednji komad!

Grebalica za mačke u boji pijeska koja će ponuditi vašoj mački mnogo zabave i mjesto za oštrenje kandži.


Tommi grebalica Tell-43%

Tommi grebalica Tell

Ocjena: 4,5
136 Kn

76,90 Kn

Posljednji komad!

Stup za grebanje je od dvobojnog užeta. Primjeren za mačke svih starosti.


Taste of the Wild hrana za pse Pacific Stream, 13kg-27%
521,13 Kn

379 Kn

Odlična cijena

Idealna hrana za odrasle pse svih pasmina. Napravljena je na temelju dimljenog lososa, koji dodaje svježinu, a ujedno i olakšava probavu te će u potpunosti zadovoljiti apetit vašeg psa.


Akinu mačja grebalica Hairy Jack, crno-bijela, 42 cm
119 Kn

Odlična cijena

Grebalica za mačke u crno- bijeloj boji će vašoj mački ponuditi zabavu,a istovremeno mogućnost brušenja kandži bez oštećenja vašeg namještaja. Gornja platforma je odlična za ležanje.