Putničke krevetiće

Svojstvo namještaja: s bočnom rupom

Odredi parametre
  • Svojstvo namještaja
    s bočnom rupom
    ×
Hauck Play N Relax Center Melange Charcoal Lionelo Sven Plus putni krevetić, gafitno sivi
Hauck Play N Relax Center Melange Charcoal

Putni krevetić Sleep N Play Go Plus, marke Hauck izvrstan je pratitelj za vikend putovanje, za posjet bakama i djedovimaza odmor. Vaše će se dijete osjećati sigurnougodno gdje god se vi nalazili. Praktični i veliki prozor za promatranje posebno će se svidjeti roditeljima i starijoj djeci, opremljen je i bočnim ulazom s patentnim zatvaračem. Dječji krevetić prikladan je od rođenja zbog mogućnosti podešavanja razine novorođenčeta.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Lionelo Sven Plus putni krevetić, gafitno sivi Lionelo Sven Plus putni krevetić, gafitno sivi
Lionelo Sven Plus putni krevetić, gafitno sivi

Lionelo Sven Plus je udoban krevetić s ležajem na umetanje, stolom za presvlačenje i igračkama. Izvrstan je za dom i u pokretu – idealan je za opuštanje, ali i za zabavu zbog svoje funkcije igranja. Prikladan je za dijete od prvog dana rođenja do otprilike 3 godine (ili dok dijete ne dosegne masu od 15 kg).

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Kinderkraft Joy s dodatcima Lionelo Sven Plus putni krevetić, gafitno sivi
Kinderkraft Joy s dodatcima

Putni krevetić Joy s dodacima idealno je rješenje za djecu i roditelje – kako za putovanja tako i za svakodnevnu upotrebu. Ima nekoliko namjena, kao što su odmor, spavanje, igranje – može služiti i kao ograda, presvlačenje i još mnogo toga. S ovim dječjim krevetićem moći ćete se jako lijepo provesti.

Predviđeni datum otpreme: ODMAH

Dostava MALL
Kinderkraft 4u1 Sofi putni krevet, sivi Hauck Sleep N Play Center Mickey Mouse Grey
Kinderkraft 4u1 Sofi putni krevet, sivi

Kinderkraft Sofi je putni krevetić i postolje u jednom. Zbog lakoće i praktičnosti idealan je pratitelj za putovanja. Brzo ga postavite i složite, a kada je postavljen, dimenzije su 97 × 63 × 14 cm.

Predviđeni datum otpreme: 25.6.

Dostava MALL
Lionelo STEFI PLUS putni krevetić Hauck Sleep N Play Center Mickey Mouse Grey
Lionelo STEFI PLUS putni krevetić

Lionelo Stefi Plus je kombinacija 2 u 1 i objedinjuje funkcije putnog krevetićazavjese za bebe. Tako se stvara jedinstveni prostor u kojem se dijete može ne samo odmarati, već i bezbrižno igrati uz nadzor roditelja.

Predviđeni datum otpreme: 25.6.

Dostava MALL
Hauck Sleep N Play Center Mickey Mouse Grey Hauck Sleep N Play Center Mickey Mouse Grey
Hauck Sleep N Play Center Mickey Mouse Grey

Putni krevetić Sleep N Play Center Mickey Mouse Grey iz Haucka izvrstan je pratilac za kuću, kod bake i djedana odmoru. Vaše će se dijete osjećati sigurnougodno gdje god se vi nalazili. Praktičan i veliki promatračnica posebno će cijeniti roditelji i starija djeca, a opremljen je i bočnim ulazom s patentnim zatvaračem. Dječji krevetić prikladan je od rođenja zbog mogućnosti podešavanja razine novorođenčeta.

Trenutno nedostupno

Dostava MALL