Camelbak 22 Mule Pro ruksak, mijeh 3l, 14l, crna (2401001000)

Camelbak 22 Mule Pro ruksak, mijeh 3l, 14l, crna (2401001000)

Broj: 20086002
Obnovljeni i vrhunski biciklistički ruksak PRO serije s potpuno novim leđima Air Support Pro. Cijeli opis
162,48 €
Dostava MALL

Rasprodano

Broj: 20086002

Opis

22 Mule Pro ruksak

Obnovljeni biciklistički ruksak PRO serije sa potpuno novim leđima Air Support Pro. Idealan je za kraće ili duže biciklističke ture. Lagani materijali i najbolja ventilacija drže vas u pokretu. Kompatibilan sa Impact Protector zaštitom za leđa i baterijom za e-bicikl. Izuzetno prozračan, učinkovit i dizajniran od obnovljivog-recikliranog najlona ripstop i 3D materijala. Ruksaci serije Pro imaju mnogo džepova za pametnu organizaciju i pristup opremi dok ste u pokretu. Sa stražnje strane sadrži čak četiri velika džepa s patentnim zatvaračem i jedan proširivi u kojem se nalaze gotove kopče za kacigu. Kao posebna značajka, uključuje i prostor za E-BATERIJU.

Sa stražnje strane nalazi se prostor s već umetnutim 3l mijehom Crux, koji s Trutaste Hydroguard tehnologijom osigurava da kušate vodu i ništa drugo. Ali da vas cjevčica za piće ne ometa u vožnji, sigurno je pričvršćena na naramenice. Posebna prednja podesiva traka za prsa osigurava da M.U..L.E. Pro 14 čvrsto prilagođen tijelu. Sadrži pretinac za zaštitu leđa Impact protector koji je posebno dizajniran za ruksake serije Pro.

1

1

Što je Trutaste Hydrogaurd?

Hydroguard je vlasnička antimikrobna tehnologija CamelBak, ugrađena izravno u stijenke boce kao i CamelBak mijeh, cijevi za piće i Quick Stow. Hydroguard je EPA registrirani spoj s antimikrobnim svojstvima koji inhibira rast bakterija koje mogu uzrokovati mirise, promjenu boje ili kvarenje boce. Međutim, Hydroguard ne štiti od organizama koji uzrokuju bolesti, a proizvode je ipak potrebno očistiti nakon svake uporabe.

Sve boce i mjehurići su 100% bez BPA, BPS i BPF. CamelBak proizvodi podvrgavaju se rigoroznim ispitivanjima neovisnih proizvođača kako bi se osiguralo da nikakve štetne kemikalije ne dospiju u vašu hranu ili piće. Neovisni istraživači su proveli testove ekstrakcije kako bi osigurali da boce zadovoljavaju stroge standarde 


Tehnički detalji

Sadrži mijeh 3l Crux Da
3D zračna leđa, naramenice i bočni pojas Da
Petlja za pričvršćivanje kacige Da
Uključena torba za alat Da
Prostor za zaštitu za leđa i reflektore Da
Volumen 14 l
Kapacitet hidratacije Meh Crux 3L
Opseg struka 76 – 53 cm
Opseg prsnog koša 43 – 53 cm
Masa 845 g
Tehnologija 200×290 najlon RIPSTOP, TruTaste HydroGuard
Bez BPA, BPS, BPF Da
Boja Crna

Jamstvo: DA, vijek trajanja za život proizvoda