Gorenje kombinirani hladnjak NRK611PW4

Ocjena: 4 1 ocjena
A+
Brand: Gorenje Naš broj: 1357567

Besplatna isporuka

Gorenje kombinirani hladnjak NRK611PW4

Kombinirani hladnjak sa zamrzivačem NRK611PW4 ima 222 litara volumena u odjeljku za hlađenje i 85 litara volumena u odjeljku za zamrzavanje. Pripada energetskom razredu A+. Cijeli opis

2921
4 1

3.345,46 Kn
2.921 Kn
-12%
Posljednji komad!

Naš broj: 1357567

Opis

Opis artikla

Gorenje samostojeći kombinirani hladnjak

Gorenje NRK611PW4 samostojeći kombinirani hladnjak energetskog razreda A+ ima sveukupan volumen od 307 litara, koji je podijeljen na 222 litara u hladnjaku85 litara u zamrzivaču. Odlikuje ga elektroničko upravljanje. U unutrašnjosti hladnjaka naći ćete 4 staklenih polica, ladicu i držač boca. U odjeljku za zamrzavanje na raspolaganju su 3 ladice za zamrzavanje hrane.


Izuzetno prostran

Hladnjaku je dodan XXL SpaceBox odjeljak – najprostorniji odjeljak za pohranu zamrznute hrane. U njega možete spremiti veće količine hrane. Ako je potrebno, možete ukloniti ladicu i tako dobiti veći prostor u zamrzivaču.

Na dnu hladnjaka nalazi se velika ladica CrispZone koja je namijenjena skladištenju svježeg voća i povrća. Dodatna prednost odjeljka je sustav kontrole vlage HumidityControl, koji olakšava podešavanje razine vlažnosti. Budući da je u odjeljku idealna vlažna atmosfera, hrana se ne suši, ostaje svježa i puna vitamina dugo vremena.

Iznimno prostran

IonAir s sustavom MultiFlow 360˚

Hladnjaci sa IonGeneration zamrzivačima opremljeni su naprednim MultiFlow 360° sustavom koji regulira protok zraka, vlagu i temperaturu, stvarajući idealne uvjete za svu svježu hranu. Četrnaest ventilacijskih utora brine se da se na svakoj polici održava jedinstvena temperatura i da se hrana u hladnjaku ne može zamrznuti. IonAir zrak u hladnjaku kontinuirano se dobiva anionima koji čiste zrak, obogaćuju ga kisikom i imaju vrlo blagotvoran učinak na hranu, šireći njihovu svježinu, hrskavost i nutritivnu vrijednost.

IonAir s sustavom MultiFlow 360˚

Tehnologija NoFrost Plus

Suvremena tehnologija NoFrost Plus u pretincu za zamrzavanje sprečava stvaranje leda i nakupljanje bakterija na hrani, a u odjeljku za hlađenje sprečava isušivanje hrane jer zadržava vlagu i svježinu. To omogućuje ekonomičan rad, veću transparentnost i punu iskoristivost prostora, a istodobno nema odgađanja odmrzavanja i čišćenja.

Tehnologija NoFrost Plus

Tehnički detalji:

Učinkovitost
Energetski razred A+
Volumen hladnjaka 222 l
Volumen zamrzivača 85 l
Klimatski razred ST-N-T
Glasnoća 42 dB

Značajke
Broj polica 4
Broj ladica 3
Osvjetljenje LED
Kapacitet zamrzavanja 5 kg/24 h
Boja bijela

Tehnički detalji
- dimenzije (Š x V x D) 60 × 185 × 64 cm
Masa 64,5 kg

Jamstvo: 5 godina


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Energetski razred A+ List s podacima
Tip hladnjaka samostojeći
Boja bijela
No frost sustav da
Visina 185 cm
Ukupna zapremnina 307 l
Zapremnina hladnjaka 222 l
Zapremnina zamrzivača 85 l
Zamrzivač da
Smještanje zamrzivača dolje
Broj vrata 2
Upravljanje elektronički
Otvaranje s promjenom smjera da
Broj polica u hladnjaku 4
Broj pretinaca u zamrzivaču 3
Osvjetljenje LED
Klimatski razred ST/N/T
Kapacitet zamrzavanja 5 kg/24h
Širina 60 cm
Dubina 64 cm