Nijdam sanjke Twister

Nijdam sanjke Twister

Ocjena: 3,8
116 Kn

Posljednji komad!

Plastične sanjke s dvije kočnice i užetom za vučenje.

Nijdam drvene saonice, 110 cm, sklopive
775 Kn

Posljednji komad!

Nijdam saonice sklopive konstrukcije izrađene od kvalitetnog drveta bukve mogu se pohvaliti dužinom od 110 cm. Najveće dopušteno opterećenje saonicama je 90 kg.

Spartan tanjur za sanjkanje UFO
63 Kn

Posljednji komad!

Spartan tanjur za sanjkanje UFO od kvalitetne plastike pobrinut će se za zabavne sate sanjkanja. Ima promjer 61 cm i nosivost 75 kg.

Merco Baby Rider bob, dječji
308,40 Kn

Posljednji komad!

Merco dječji bob izrađen je od kvalitetne plastike. Pružit će zabavu na snježnim padinama.

Hamax lopata za sanjkanje Hot Sheet
18 Kn

Posljednji komad!

Lopata za sanjkanje Hot Sheet tvrtke Hamax je lagan i praktičan pomoćnik za sanjkanje, izrađena od izdržljivog HDPE materijala. Vrlo je jednostavna za uporabu, a vašem djetetu pruža veliku radost spuštanjem po snježnoj padini.

Spartan snježna lopata, žuta
26 Kn

Posljednji komad!

Zabavna lopata za snijeg, za djecu od 3. godine nadalje, nudi udobnost i sigurno sanjkanje.

Rolly Toys Jetstar bob za sanjkanje
224 Kn

Dječji bob za sanjkanje ima metalne kočnice i konop za vuču na prednjoj strani. Prikladno za djecu od 3. godine starosti. Rolly Toys Jetstar bob za sanjkanje je primjeren za zimu.

Rolly Toys Snow Max bob za sanjkanje
388 Kn

Dječji bob za sanjkanje ima metalnu upravljačku polugu s gumenom drškom i konop za vuču na prednjoj strani. Dvostruka obloga osigurava izolaciju od hladnoće koja dolazi odozdo. Ima nosivost do 100 kg. Rolly Toys Snow Max bob za sanjkanje je primjeren za zimu.

Nijdam drvene sanjke Velo, 100 cm
402 Kn

Sanjke su ručni rad. Opremljene su vrvicom za vući sanjke i metalnim klizajuće pločice. Proizvedene u Sloveniji.

Sulov drvene sanjke Sport, 105 cm
679 Kn

Kvalitetne drvene sanjke. Sulov drvene sanjke Sport 105cm s klasičnim dizajnom, koji će oduševiti vašu djecu. Robusna struktura od bukovine s metalnim kosinama osigurava da će sanjke biti korisne i za nekoliko zimskih sezona.

Nijdam Nidjam tuba za klizanje Arctic Disc
194 Kn

Akcija

Avenio tuba za klizanje Arctic Disc je izrađena od 100% PVC materijala i otporna je na hladnoću. Prikladno za djecu stariju od 6 godina. Na raspolaganju je i set za krpanje.

Nijdam tuba za klizanje Bouncy Blizzard
219 Kn

Avenio tuba za klizanje Bouncy Blizzard je izrađena od 100% PVC materijala i otporna je na hladnoću. Prikladno za djecu stariju od 6 godina. Na raspolaganju je i set za krpanje.

Spartan bob
173 Kn

Spartan bob od kvalitetne plastike pobrinut će se za zabavne sate sanjkanja. Ima dimenzije 58 × 46 cm i nosivost od 80 kg.

Sulov bob za sanjkanje Mušle, crvena
117 Kn

Bob za sanjkanje od 50 kg može se pohvaliti s dvije ručke, ergonomskim oblikom i užetom za vuču. Dimenzije: 17×60×80 cm.

Sulov bob za sanjkanje Mušle, zeleni
117 Kn

Bob za sanjkanje nosivosti 50 kg, može se pohvaliti s dvije ručke, ergonomskim oblikom i užetom za vuču. Dimenzije: 17×60×80 cm.